Idén nem nézem az Ibusz oldalait,mert megvannak az idei uticélok
Tolo és Santorini
Vannak célok,amik magukat zárják ki,mert olyan korán v.olyan későn nem indul már menetrendszerinti gép! A mi ügyintézőnk,nagyon kedvesen,felhívta a figyelmemet erre az apróságra
Málta idén nincs -hát úgysem vittek oda senkit! Szerintem csak töltelék volt a 9 cél között!
Tavaly ősszel Krétát a hölgy közbenjárásával sikerült megnyernünk
Igazán már csak Korfu jöhetne szóba ott,de túl nagy a rizikó a választék miatt!-így idén más irodákat kerestem.
Szia Macsosz!
Ebben az időben már megy repcsi mindenhova. Kérdeztem az irodában a csajszit, nem e lehetne e, hogy X helyet kapjuk meg ........ erre Ő, nem mert lehet, hogy az ellenkezője sülne ki. Na mindegy ha sikerül még helyet kapnunk, bármi is lesz, jó lesz. Jó az apartman kinálat és Görögo szép.
Igen igazad van. Nem mindnegy, hogy hotelben vagy apartmanban lesz a szállás. Mi apartmanba megyünk és ahhoz mondták meg a repülő indulási napját nekem az irodában.
borostyan37
Azt mondták nekem is, hogy Máltára tavaly sem ment senki. És a katalógusban sem szerepel. Miután tavaly már jártunk Nei Poriban és a környékén, így oda semmiképpen sem szeretnénk elmenni és Bulgáriában is voltunk már 2x. Így a fennmaradó helyekre bárhová szívesen elmegyünk. De annak jobban örülnék, ha a Chalkidikis részt nem kapnánk. Kréta, Rodosz Korfu, Zakynthos jobban vonz. Majd meglátjuk. Már csak a szerencsén múlik minden.
Szia Borostyan37!
Most már mi is utazunk a fortuna akcióba. Nem vártunk tovább, mert féltünk nem lesz hely, sikerült befizetni a 40%-ot. Kedves volt az ügyintéző, azt mondta, hogy van még hely, de elrakni nem tud. Mindegy legalább már nem idegeskedem marad e hely vagy sem. Bízzuk a szerencsére, hogy jó helyet sikerül kifognunk.
Sziasztok!Megtudná nekem valaki mondani,hogy az utazási irodák(Apollon Travel,Anett tours,Ibusz,Grand tours)közül elfogad valamelyik üdülési csekket?
Szia!
Szerintem nem, mert az belföldi üdülésre használható (meg persze sok minden másra,de csak belföldön).
Zeus-Dias travelnál kérdeztük tavaly, de ott is azt mondták, hogy belföldi használatra van.
Nézz ide be : Üdülésicsekk
Üdv : Éva