Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 4126
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156771 Üzenet linkje2011-02-19 19:27:16  Válasz a #156755. hsz-ra

Az Igoumenitsa - Lefkimi között közlekedő komp szeptemberi árait felraktam ide:
https://picasaweb.google.com/jenocsanyi/20100917#5519374364909059186

Ennyit tudtam segíteni.

Jenike

# 4127
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156775 Üzenet linkje2011-02-19 20:19:05  Válasz a #156755. hsz-ra Előzmény #156755

Autó 35-40 között személy meg 9 euró körül gyerek 6 euró környékén. Húsvétkor megnézem neked pontosan icon_biggrin.gif
# 4128
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156779 Üzenet linkje2011-02-19 22:23:04  Re:

gégé írta:
Húsvétkor megnézem neked pontosan icon_biggrin.gif

Szia Gégé !
Légyszi nekem se felejtsd el az Igoumenitsai kikötőnél lévő buszmegállót megnézni ! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Köszike ! kiss.gif

# 4129
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156781 Üzenet linkje2011-02-19 23:06:15  Válasz a #156779. hsz-ra Előzmény #156779

Oké nem felejtettem el icon_biggrin.gif
# 4130
Misoka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156782 Üzenet linkje2011-02-19 23:10:34 

Sziasztok !
Járt már valaki a Kamini apartmanházban ? Minden info érdekelne, mert oda szeretnék menni nyáron.
Előre is köszi a tájékoztatást.

# 4131
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156805 Üzenet linkje2011-02-20 13:11:24  Válasz a #156782. hsz-ra Előzmény #156782

Van egy pár a szigeten , melyikre gondoltál? icon_biggrin.gif
# 4132
Misoka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156841 Üzenet linkje2011-02-20 21:05:41 

Ezen a honlapon találtam, pontosan nem tudtam kideríteni hogy hol van.
# 4133
Misoka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156842 Üzenet linkje2011-02-20 21:06:57 

# 4134
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156850 Üzenet linkje2011-02-20 21:35:26 

Hát,kövezzetek meg,de én nem mennék semmi pénzért Kavosba nyaralni.
Mondjuk mindenkinek mások az igényei,van,aki pihenni szeretne,van aki bulizni,DE: amit én olvastam a neten Kavosról,hááát....
Az angolok teljesen ellepték,főleg a tinédzserek,akik őrült módon viselkednek. Buli,ivás eszméletvesztésig,róka koma,majd folytatják tovább.... Ricsaj egész éjjel,kábszer,dübörgő zene.... Szóval nem egy nyugis görög településre hasonlít....
Ezt a neten találtam:

" Korfu gyönyörű, visszamennék én is szívesen, nagyon jó választás, DE KAVOSBA NE MENJETEK!!!!!

Ilyen várost életemben nem láttam.... úgy képzeld el mint egy az angol tukkó-bunkó fiatalok által izolált nyaralóvárost, ahol még nemhogy görög szót, de még görög kiírásokat se látni...

A tenger koszos, a partok és a város is, és sehol az az igazi görög fíling..... Azért adtunk neki még egy esélyt, este visszamentünk, mert azt hallottuk,hogy bulizni jó hely, de úgy söpörtünk vissza a motorjainkhoz mintha kergettek volna... az egyik utitársunknak az volt az érzése, hogy na itt fogják megszurkálni aids-es tűvel....Mindenhol selyemfiúk és örömlányok kínálták magukat, egymást érik az igénytelen diszkók, pubok, űvölt a rap és techno, és a goa zene.... (és mondom, bulizni indultunk el....)

Ennyire rosszul én még nem éreztem magam sehol nyaralás alatt... ennyire hogy tudtak egy várost kisajátítani az angolok, máig nem értem... hatan voltunk ott, hatan húztunk el onnan....
Életem egyik legszebb nyaralása volt a tavalyi Korfu, de Kavost szívesen kihagytam volna belőle. "

# 4135
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156855 Üzenet linkje2011-02-20 23:05:45  Válasz a #156850. hsz-ra Előzmény #156850

Bizony bizony, Kavos igazából csak a bulizásról szól, annyira azért nem vészes egy hely, annak aki szeret őrülten bulizni. Mi is voltunk ott éjszaka. Igazából nekem csak azzal van bajom, hogy baromi messze van mindentől. A sziget legdélebbi pontján található- Moraitika is min 25-30 km kerkyra meg kb 45km. icon_biggrin.gif De voltak már ott sokan magyarok akik dicsérték a helyett , megtalálták benne a szépet is. icon_smile.gif A part valóban koszos, köszönhető a gátlástalan fiatal angol turistáknak.
# 4136
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156856 Üzenet linkje2011-02-21 08:30:38 

misoka írta:
Sziasztok !
Járt már valaki a Kamini apartmanházban ? Minden info érdekelne, mert oda szeretnék menni nyáron.
Előre is köszi a tájékoztatást.

Szia misoka!

A Kamini az Aeolus kínálatában szerepel, de nincs bent Kavosban, hanem annak "elővárosában" Agios Petrosban van.
Ez a rész csöndes, alkalmas a pihenésre. Mi nem ebben a házban laktunk, de akik itt laktak dícsérték. A ház előtt van a part, és itt lehet fürdeni, nem kell a kavosi strandon fürdeni.
A víz tiszta és lassan mélyül. ( szerintem sokkal jobb, mint Sidari felkavart iszapos homokja)
A parton előfordul kisodort vizifű, amit nem igazán takarítanak, de ahol mi is fürödtünk a Captains háznál, saját magunknak csináltunk utat befelé, és jókat pancsoltunk.
Ha van kedvetek besétáltok a nyüzsibe, ha nincs akkor nem, kb 1 km-re kezdődik Kavos buli-utcája.
Mi találtunk Kavosban hagyományos görög tavermát is, ahol isteni volt a kaja, sőt görög estbe csöppentünk. A pincérek ropták a táncot, volt tányértörés, tűztánc, és minden ami ehhez tartozik.
A tűzgyújtó folyadékot mindenfelé locsolták, még ki az utcára is, aztán meggyújtották. A járókelőknek szinte el kellett ugrálniuk előle.
Nagyon jó hangulatot csináltak, és IDE nem járnak az angolok, ( és írek) ők csak a nekik való kajás helyeket látogatják.
Ez a görög est sokkal jobb volt, mint az irodák által kínált, fizetős.
Szóval nem kell megijedni, ha ide szeretnétek menni, akkor csak bátran!
Ha van kérdésed szívesen válaszolok!

https://www.aeolus.hu/gorogorszag/korfu/agios-petros/kamini/dovolenka-11505.html

Üdv.:Melinda

# 4137
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156859 Üzenet linkje2011-02-21 08:48:11 

Theia írta:
Hát,kövezzetek meg,de én nem mennék semmi pénzért Kavosba nyaralni.

Szia Theia!
Ilyet senki nem tenne! icon_wink.gif

Mi véletlenül keveredtünk ide, egy szuper last-minut keretében. Utazás előtt két nappal találtuk az utat, és fizettük be. Semmit sem tudtunk róla, először kicsit meglepődtünk, de az angolok csak este 11 után kezdenek mozgolódni, nappal pedig sehol sem találkoztunk velük.
Ők magukban buliztak, aki elmegy az utcán mellettük azzal nem foglalkoznak, nem kötnek bele senkibe. ( ez az én tapasztalatom)
Érdekes dolgokat láttunk, és inkább csak röhögtünk rajtuk.

Mi jól éreztük magunkat, és olyan volt a nyaralás amilyennek szetettük volna.

Üdv.:Melinda

# 4138
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156862 Üzenet linkje2011-02-21 10:11:34 

Még valami eszembe jutott, én a jó oldalát is látom a sziget ezen részén történő nyaralásnak.
Gégé is írta, ez a déli csücsök, ezért robogóval könnyedén bejárható. A nyugati parton pedig irtó klassz strandokat találtunk. Volt olyan ami kiépített, napernyős, mi ezeket nem szeretjük, de voltunk olyan helyeken, ahol szinte csak magunk voltunk.
Lefkimmi csak néhány perc, akár motorral, akár busszal, hangulatos városka, megérdemel egy látogatást, Korfu város pedig busszal egy órányira van, elég sűrű menetrenddel.
Bérelt autóval pedig bármit meg lehet látogatni.

# 4139
Misoka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156863 Üzenet linkje2011-02-21 11:33:16 

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az információkat, sokat segítettetek nekem.
Ahogy elnézem a hozzászólásokat ezen a fórumon, biztos vagyok benne hogy jól fogjuk magunkat érezni.
Üdv. mindenkinek

# 4140
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156864 Üzenet linkje2011-02-21 11:59:07 

Misoka!
Kellemes nyaralást kívánok Nektek,nem akartam elvenni a kedved a nyaralástól. Nem volt szándékomban,csak az általam Kavosról talált infókat osztottam meg. Azért érdemes a neten keresgélni fórumokban,útleírásokban,hogy jobban feltérképezzétek a helyet,a környéket,mire eljön a nyaralás. icon_wink.gif
Megnéztem az általatok kiválasztott apartmant is,nagyon szép,és a környezete is. Teljesen rendben van,ha máshol lenne,nem Kavosban, komolyan elgondolkoznék rajta én is.... icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 275 276 277 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu