Remélem, azért legalább hétvégén tudsz pihenni, a kolléganők meg csak meggyógyulnak előbb-utóbb.... (és majd a nyaralás alatt ők dolgoznak helyetted ).
Ma azért már sütött a nap itt is (bár most már nem), és majd talán egyre többet fog is, csak eljön már a tavasz... és gondolj arra, hogy minden perccel kevesebb idő van hátra az indulásig!
#1568452011-02-20 21:17:49 Válasz a #156823. hsz-ra
Szia Verka!
Hát én is nagyon remélem, hogy holnapra teljes lesz a létszám, mert ezt a káoszt, mint múlt héten tényleg nem bírom már sokáig.... Mindenki tiszta idegbeteg..... Tök nagy a feszültség....
Szerencsére ma már kisütött a Nap, nagyon örültem neki Remélem nemsokára már jön a tavasz...
Még nem döntöttünk autó ügyben, pedig szerintem már ideje lenne, de ebben a kérdésben átadom a döntés jogát a páromnak, úgyis ő fog vezetni Most az autotrip és a xerocambosi között kell már csak választani, mindkettőnek küldünk e-mailt árajánlat ügyben. Az autotripen azt hiszem, csak tavalyi árak vannak fönt, és csak egy hetes bérlési intervallumra, így nehéz eldönteni, hogy melyik a kedvezőbb, de gondolom hamar válaszolnak és akkor ott is lehet foglalni. Akkor aztán tényleg minden készen áll és már csak várakozni kell, meg majd a bőröndöt csomagolni Nem bánnám, ha már holnap mehetnénk
Aztán mit csinálnál ott holnap a hidegben és szürkeségben?
Szerintem jobb lesz nyáron, amikor süt a nap és fürdeni is tudsz, egy Balos csak jobb élmény úgy.
Sziasztok!
Hát azt hiszem Balosról egyenlőre le kell mondani az alapján amit írtatok. Még szerencse, hogy a google earth-on megnéztem a környéket, és szebbnél szebb strandok vannak arra is... azért még gondolkom...bár a tömeg hiánya az eldugottabb strandoknak ad nagyobb vonzerőt, a tömeget utáljuk. Az www.explorecrete.com- oldalon találtam szép túrákat is, szeretnénk egy kicsit hegyet mászni, nemcsak fürödni. Lassan elkezdem csoportosítani őket.
A munkahelyeken ilyenkor azért van dömping mert mindenki beteg ha nem ő akkor a gyerek..., nyáron meg mindenki szabin van szóval egy szónak is száz a vége: éljen a nyugdíj, vagy a lottó ötös!
#1568932011-02-21 21:00:39 Válasz a #156851. hsz-ra
Szia Medi!
Köszi szépen Nem gondoltam volna, hogy ilyen "hamar" megleszek mindennel De tényleg nem volt nehéz, azzal a sok infóval meg főleg nem, amit kaptam mindenkitől
Most meg már csak malmozok és számolom vissza a napokat.... Bár autókölcsönzőt még nem választottunk, éppen válaszokra várunk, de az is meglesz hamarosan
#1568962011-02-21 21:08:53 Válasz a #156846. hsz-ra
Szia Verka!
Már megint igazad van De akkor is Nem is tudom ki írta vmelyik nap, hogy Krétáraakarokmenni Bár azért 18 napnyira egy kis "tavaszozástól" már engem sem nagyon tudna felizgatni még az itthoni rossz idő, meg a hülye kollégák sem
Remélem Balos valóban felejthetetlen élmény lesz, már alig várom. Azon mosolyogtam, hogy már most szinte minden strandot, partot és látnivalót felismerek képekről
A hétvégén jött haza egyik kolléganőm Athénból (egy nagy multinál dolgozom) és mondta, hogy amellett, hogy sok volt a meló, szép idő volt, gyönyörűen sütött a nap, na akkor irigykedtem egy sort
#1568972011-02-21 21:14:44 Válasz a #156858. hsz-ra
Szia Ági!
Ne izgulj, lassan annyi programot össze fogsz/fogtok szedni, hogy azon töritek majd a fejeteket, hogy mit húzzatok ki
Szerintem csak az északi partszakaszok túlzsúfoltak, vagy azok, amik könnyen megközelíthetőek, gondolok itt arra, hogy az utazási irodák oda indítanak turnusokat és amiatt. Nem mindenki veszi a fáradtságot, hogy felfedezze a környéket vagy egyéb más körülmények miatt nem indul hosszabb felfedezőútra.
Na ja, én is utálom ezt az influenzás meg egyéb vírusos időszakot, betegnek lenni se jó, de az sem, hogy egy csomó ember munkáját át kell venni....
Ha már lehetne én a lottó 5-öst választanám
Azon mosolyogtam, hogy már most szinte minden strandot, partot és látnivalót felismerek képekről
Ezzel én is így voltam... ezzel kezdődik a krétai beszámolóm... "Mostanra minden kinyomtatva, rendszerezve, összekészítve a kézipoggyászban. Úgy érzem, a sziget minden porcikája a fejemben van, a térkép bármelyik részletét fel tudom idézni, a strandok többségét felismerem képrõl - már éppen csak a lényeg hiányzik, hogy végre, végre ott lehessek és láthassam, érezhessem, csodálhassam a való életben is Krétát!"
Hát így megy ez valahogy...
Hm, nem is tudtam, hogy van itthon olyan multi, amelyiknek athéni kapcsolatai vannak. Rögtön szólj, ha a kolléganőd felmond, szívesen mennék a helyére!
(Most pl. milyen jó lett volna, ha onnét jöttem volna haza, tudtam volna Attika térképet venni... jó, későn jutott eszembe, de itthon ennyi idő alatt már nem lehet beszerezni... Kint meg a reptéren lehet ugyan térképet kapni, de csak amikor az ember már visszafelé jön... érkezéskor ugye nem jut be az ember a boltokhoz...)
Balos garantáltan felejthetetlen lesz
Ne hagyd ki Elafonissit se számunkra az nagyobb élmény volt!
Mi tavaly ősszel bejártuk a nyugati oldalt és minden percére és méterére emlékszem
#1569172011-02-22 09:22:59 Válasz a #156906. hsz-ra
Szia Macsosz!
Okvetlenül meglesz
Én olyan kis koppintós utat szerveztem, mindenkitől ellestünk vmi úticélt. Egy hetet Falassarnán, egyet pedig Xerocambosban fogunk tölteni és a sok-sok infó és beszámoló alapján kiválasztottunk a számunkra legjobban tetsző strandokat, meg látnivalókat
Balos és Elafonissi természetesen a programok között szerepel