#1570132011-02-23 19:50:29 Válasz a #156974. hsz-ra
Szia
Én kisvárosi vagyok és nagyon sokat biciglizem és kirándulok is.
Azért irtam azt , hogy Margaritához van közelebb , mert nekem tényleg közel volt. De nem akartam azért fizetni , hogy csak ott áll az autó és nem is őrzött , azért választottam a Kempingnél való parkírozást , inkább többet gyalogoltam, de 7 napra való parkírozó árát másra is tudtam költeni.
Bakashoz eleve a kemping van közelebb.
#1570272011-02-23 20:44:37 Válasz a #157013. hsz-ra
Szóval....hogy lássátok is...
ahol a zöld nyíl van, az a fizetős parkoló, a focipálya után pedig a camping a fák alatt. A kettő között pedig a Bakas, a Margarita, a Coop és társai.
Üdvözlet minden boldog pargaisnak! A véletlen folytán találtam rá a neten a fórumra, és öt perc alatt Parga mellett döntöttem. A következő öt percben pedig rendeltem két utat a NeoLine-nál. (Az ügyintéző hölgy nagyon kedves és segítőkész!) Júli 18-as indulásunk lesz a Kardanis apartmanba. Korábban Evián jártam a férjemmel, most nagyfiam lesz az útitársam. Ő két méter feletti termetű srác, szóval kicsit aggódom a buszülések miatt..
Kigyűjtöttünk sok hasznos infót, hála az aktív hozzászólóknak. Külön köszönet Brekinek, aki a vállán hordozza a fórumot, türelmes és értékes tanácsaival!
Mindenkinek jó visszaszámlálást és nyaralást! Nekem máris könnyebben telnek a 7köznapok, hogy van mit várni. : )
#1571642011-02-26 13:48:04 Válasz a #157153. hsz-ra
Üdv közöttünk!
Úgy vélem, hogy az utóbbi 2 évet olvastad el. Ami nem baj, csak a Breki kiemeléséből gondolom. Brekinek valóban sokat köszönhetünk, (én is) de úgy vélem, hogy többen is vannak itt akik szintén sokat tettek a fórum fennmaradáshoz.
Reméljük, hogy te is erősíted a csapatot, és a nyaralásod után is segíted majd az újakat a tapasztalataiddal.
Pargat választottunk idén, eddig Sarti volt, de a család leszavazta. Autóval mennénk, ezért lenne egy-két kérdésem. Parga-n a Villa Maria apartmanban volt már csak hely számunkra június 21-től 28-ig. Ha volt már valaki ebben az apartmanban kérdésem az lenne, hogy előtte valahol meg lehet-e állni parkolni? Sartin eddig nem volt gond. Az árak tényleg magasabban, mint átlag göröghonban? Megéri-e autóval átkompozni Korfura? Mennyi volt tavaly a komp díja? Két felnőtt, egy gyerkőc mennénk.
#1571972011-02-26 18:31:27 Válasz a #157194. hsz-ra
Sartihoz képest rosszabb a helyzet parkolás ügyben. Parga kicsi, szűk, zeg-zugos városka, sok helyen csak gyalogosan lehet közlekedni.
Mint a képen is látszik, hely nem sok van. A helyiek is az utcán parkolnak, már ha van hely. A legközelebbi nagy parkoló a templomnál van, az iskola mellett. (az iskola udvarának a csücske lóg be a jobb alsó sarokban)
A Korfui kiránduláshoz nem szólnék hozzá, szerintem olvass vissza, úgy emlékszem, nem nagyon ajánlották a többiek az utazás hosszúsága és az ott tölthető idő rövidsége miatt. Mi nem mentünk át.
Parga valóban drágább mint pl. Sarti, de még a viselhető kategória.
Legutóbb Cofffos szerkesztette (2011-02-26 18:40:02), összesen 2 alkalommal
Nekünk már az is jó lenne, ha az apartman előtt tudnánk parkolni. De ahogy nézem ezt a térképet, igen messze van a tengerparttól... az utazási irodában 300 métert mondtak, az sem kevés, de így nézve a térképet.... nem magam miatt,hanem a gyerkőc miatt aggódok.
#1572012011-02-26 18:42:06 Válasz a #157199. hsz-ra
Ne aggódj, Parga térképen sokkal nagyobb mint valójában. Ha autóval vagytok, egyébként is kényelmesen át tudtok menni a Valtosra. (az odavezető út mellett fogtok lakni) De a városi strand gyalog kb. 10-15 perc.
#1572102011-02-26 20:38:24 Válasz a #157199. hsz-ra
Szia! A villa Maria apartman előtti parkolás szinte lehetetlen és a lehetősége,hogy az autót meghuzzák elég magas . Nagyon szűk utcák vannak. Én is a képen karikával jelölt helyen parkoltam. Ha van hely ki kell használni azonnal. Fák alá állni nem ajánlanám mert az autóra 1 hét után nem ismersz rá mivel valami ragacsos nyavalya kerül rá a fáról, mint nálunk ha tetves fa alá állsz. Mi az emeleten laktunk és hátrafelé egy kis kertre nézett az erkélyünk. A szállással megvoltam elégedve. A klíma alapból benne van-illetve volt az árban nem kellet érte külön fizetni.
https://alexander.fotoalbum.hu/