JAJ ERRŐL A CSŐDRŐL NE IS BESZÉLJÜNK MERT TELJESEN KIBORULOK!!!NAGYON NEM SZERETNÉM HA ÉLETEM ELSŐ KÜLFÖLDI NYARALÁSA SEMMIBE MENNE!JA ÉS MOST MEGINT EZ A VÁLSÁG,MEG SZTÁJK,HÁT NEM TUDOM MI LESZ.
Úgy látom idén nem vagyunk eleresztve 10napos turnusokkal.
Én konkrétan nem is találtam egyénileg utazók részére ilyet.
Valaki tudna írni nekem irodákat.
#1571802011-02-26 16:26:13 Válasz a #157179. hsz-ra
A többhetes felár értelmezésem szerint még +1000 Ft a két hét esetében egyébként is duplaárhoz. Az már úgy húzós, ezért elég lenne egy 10 éjszakás nyaralás. Előző években volt néhány iroda, akiknek volt ilyen buszos ajánlatuk, most nem nagyon találok.
A csak buszjegy felár valóban nem sok, de a buszok is a hetes turnusokhoz alkalmazkodnak.
Igen, az Aeolust én is nézegetem, de nem túl jó tapasztalatokat olvastam eddig velük kapcsolatban, de legalábbis vegyeseket...
Killerlaca! A Dias Zeusnál, ha belépsz az úticélokhoz, néhány településen lehet 10 napra is foglalni.
Stavros – Stavros Beach Apartmanhotel
Stratos Apartmanház
Nick Apartmanház
Marianthi Apartmanház
Tula Apartmanház
Eva Apartmanház
Richios Apartmanház
Vasilis Apartmaház
Asprovalta – Stavroula Apartmanház
Paralia – Jorgos Apartmanház
Olympic Beach – Areti Apartmaház
Nei Pori – Natali Apartmanház
Sotiria Apartmanház
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Grand Tours irodánál meddig tartják nekem fenn a szállásfoglalást ha még nem fizettem be 40% előleget sem?
Egyedül foglaltam de ha menetközben 2 fő utazna erre van lehetőség?
Szia Isti!
Szerintem erre az iroda tud csak válaszolni...
A férőhelyek függvényében tudják megoldani,gondolom én.
Nekünk az Apollonnál 3 napig tették el az utat,mielőtt befizettük az előleget....
Most, hogy mondod a visszaigazolástól számítva 48 órát mondtak, hétvégén 72 óra:D Szóval holnap megyek előleget fizetni, mert még a végén hoppon maradok:D