Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7036
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szepi64
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157366 Üzenet linkje2011-02-28 20:39:51  Válasz a #157287. hsz-ra

Mi is egyénileg utazunk szeretünk nézgelödni az úton és meg állni ott ahol szép helyeket látni icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
# 7037
Erika2006
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157380 Üzenet linkje2011-03-01 10:05:19  Parga

Már nagyon sok helyen jártam Görögországban, mindig más és más helyekre, hogy minél több helyet megismerjünk. Viszont Parga volt az egyetlen, ahová visszatértünk. Sőt tervben szerepel az elkövetkező 5-6 évben is.
Korfura átmentünk, de nagy csalódás volt a számunkra. Pedig a legszebbnek mondott helyeket néztük meg, Sidari, Paleokastrita stb.
Parga ilyan magasra teszi a lécet. Ezt csak azután érted meg, ha már láttad. Többekkel ellentétben nekem a Piso Krioneri volt a kedvencem. Igaz az volt a legközelebb is, de a városi strand is csak egy nyúlugrás onnan. Én személy szerint nem kedvelem a homokos partot, mert mindig órákig kell magát az embernek sikálnia, de még mindig csikorog a homok a fogad alatt.
Nem beszélve a többi kellemetlen helyekről. Az apró kavics lepereg, a nagyobb kavicsok meg gyönyörű gömbölyűek, sokkal klasszabb rajta járni. De ez az én saját véleményem.
Aki saját autóval megy, a környező látnivalók közül a Vikosz-szurdokot, Ioanninát és Metsovót ki ne hagyja! Az utóbbi oda- vagy visszaúton útbaesik.

# 7038
Enci9001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157384 Üzenet linkje2011-03-01 10:44:04 

Sziasztok!

Én tegnap szerettem volna az Apollonnál utazást foglalni júni 13ra, de egyik apartmanba sincsen már hely.
Egy másik utazási irodánál találtak még 1 üres stúdiót a Dinos Apartmanba!
Ma le is foglalom!
Tud valaki valami információt írni erről az apartmanról?
Érdeklődnék még a robogóbérlésről, hogyan lehet bérelni és mennyibe kerül?

# 7039
Enci9001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157386 Üzenet linkje2011-03-01 10:53:42  Válasz a #156470. hsz-ra Előzmény #156470

Szia!

Tavaly mi Neo Poriban voltunk a Jimakossal.
Sajnos nem tudok pozitív dolgokat mondani az irodáról!
Mikor lefoglaltuk itthon az utat, kiválasztottuk az apartmant és még ingyen klímát is ígértek.
Amikor odaértünk közölték hogy mégsem abba az apartmanba kerülünk, hanem egy másikba, ráadásuk a tetőtérbe és még az ingyen klímát sem kaptuk meg. Iszonyatos hőség volt. Reklamáltunk, hogy mi nem ezt foglaltuk le, de semmit sem tettek.
A tulajdonos ( Jimi) nem beszél magyarul! Úgyhogy elég nehéz volt megértetni magunkat vele!

# 7040
Tigriske86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157479 Üzenet linkje2011-03-02 11:19:55  Válasz a #157361. hsz-ra Előzmény #157361

csak sikerül!!!

az utolsó utáni pillanatban és a legeslegutolsó szoba arra a dátumra, de a miénk!!!icon_biggrin.gif
Találkozunk Pargán, aug. 22-31. között!!

Köszi a biztatásokat.

# 7041
Emili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157481 Üzenet linkje2011-03-02 12:21:54  Válasz a #157247. hsz-ra Előzmény #157247

A Margarita a Piso Kironerinél van,illetve innen ez a strand van a legközelebb.
Igényes apartman,a házinéni 3-ig rendel az előtérben icon_lol.gif
Minden nap cserélik az ágyneműt,takarítanak és a lepedőből(vagy ami a takaró lesz),abból masnit készítenek az ágyra.
A magyar utazási iroda által lehet,hogy itt már nincs hely,de nekik ott kint van és akinek kell,szóljon...meg van a telefonszámuk icon_lol.gif Legalább is lefényképeztük...

Pár méterre pedig egy utazási iroda lesz,ahol mi autót kölcsönöztünk és ezzel szemben meg egy kis szupermarket.

# 7042
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157501 Üzenet linkje2011-03-02 18:54:48  Re:

tigriske86 írta:
csak sikerül!!!

az utolsó utáni pillanatban és a legeslegutolsó szoba arra a dátumra, de a miénk!!!icon_biggrin.gif
Találkozunk Pargán, aug. 22-31. között!!

Köszi a biztatásokat.

Szia Viki!
Örülök,hogy sikeresen megoldódott a dolog.
Kedves útitárs,akkor aug.22-én .... icon_biggrin.gif
És nyaralásra fel! icon_biggrin.gif

# 7043
Bucuska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157503 Üzenet linkje2011-03-02 18:56:29 

Sziasztok icon_smile.gif Egy kicsit le maradtam...Kiakadtam hogy itt nálunk szakad a hó icon_sad.gif Tervezzük a nyaralást írom a listát nézem a Parga webcamot ott süt a nap jó az idő !!!Jaaa és embereket is láttunk már icon_biggrin.gif
Tényleg muszály időben lefoglalni!!MErt mi január 3hetében voltunk az utazási irodában és már akkor nem tudtuk arra az időpontra amire szerettük volna !!De így is jó mert eggyel késöbbi csak (Apollon travel,BAkas apartman Június 13-tól :p )
És akkor is egy vagy két hely volt már hátra szóval idén elég kelendők a Pargaiutak!!Főleg Hopgy épp mikor pakoltam elővettem a 2009-es Apollon travel GÖRÖG katalógust és néztem hogy akkor még Pargai utak nem is voltak sem repülős sem buszos!!! Én nem voltam még itt sőt Görögországban sem szóval ezen a téren szűz vagyok még icon_biggrin.gif Azért nem is nagyon írogatok ,csak olvasgatok icon_biggrin.gif

ÉS olyan jó látni,olvasni hogy ennyire angy a készülődés és nem csak én vagyok így bezsongva!!! icon_biggrin.gif A listánk már készen van icon_biggrin.gif Minden fellett írva és csak gyűlik gyűlik icon_biggrin.gif

Oylat kérdeznék hogy aki volt már Apollon travellal buszos úton az megtudná monani hogy mennyi bőröndött cuccot lehet vinni???!! Tudom hogy elmondják majd az utazás előtt csak hogy úgy készüljek icon_biggrin.gif
(legszívesebben már bepakoltam volna a bőröndömet icon_biggrin.gif )
Üdv minden fórumozónak icon_biggrin.gif

# 7044
Emili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157506 Üzenet linkje2011-03-02 20:10:53  Válasz a #157503. hsz-ra Előzmény #157503

Tavaly velük,de amennyit akarsz,annyit viszel icon_lol.gif

Vannak olyanok,akik az ásványvizet is innen viszik,aztán ott vannak a napernyők,hűtőtáskák...és vannak olyanok is,akik nem bőröndbe teszik a cuccaikat,hanem 8-8 kisebb táskába icon_biggrin.gif Tavaly láttam ezt és volt még felfújható 20 személyes csónak is icon_biggrin.gif

Tehát próbálnak bepakolni minden csomagot,ott még nem hagytak semmit sem icon_lol.gif

# 7045
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157507 Üzenet linkje2011-03-02 20:11:07 

Bucuska írta:

Oylat kérdeznék hogy aki volt már Apollon travellal buszos úton az megtudná monani hogy mennyi bőröndött cuccot lehet vinni???!!

Szia Bucuska!
Hát előkerültél, el voltál veszve... icon_wink.gif
Én úgy tudom, általában minden utazási irodánál az a jellemző, hogy fejenként egy bőrönd vagy utazótáska vihető.
És fejenként egy kézipoggyász vihető fel a buszra, valamint családonként vagy páronként egy hűtőtáska.

# 7046
Bucuska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157513 Üzenet linkje2011-03-02 21:07:08 

Szia Theia icon_biggrin.gif
Kicsit eltüntem úgy voltam vele mivel nem jártam még kint így úgy sem tudok sokat hozzászólni icon_smile.gif
Attól félek nem fogok beférni egy bőröndbe icon_biggrin.gif

# 7047
Bucuska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157514 Üzenet linkje2011-03-02 21:08:25 

Emili icon_smile.gif Köszi az infót icon_biggrin.gif Ha ennyi cuccot lehet vinni akkor bizti hogy viszem a fél lakást icon_biggrin.gif
# 7048
Tigriske86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157515 Üzenet linkje2011-03-02 21:13:32  Válasz a #157507. hsz-ra Előzmény #157507

Sziasztok!

Mi már kétszer utaztunk az apollónnal, de még soha senkinek nem szóltak a túl sok csomag miatt, pedig bizony voltak, akik nem szerénykedtek a csomagokkal és azt sem mondták meg hogy a buszra mennyi csomagot vihetünk fel.
De mondjuk mi két főre egy óriás bőröndbe pakoltunk és a buszra is csak két kisebb táskát vittünk fel, amiben a kaja és az éjszakai kellékek voltak, de nem is nagyon fér el több vagy mi nem férünk el tőlükicon_smile.gif
Egyébként elvileg ez a feltétel:
"Kérjük, hogy az autóbuszra személyenként maximum egy nagy utazótáskát és egy kisebb kézitáskát hozzanak magukkal. Hűtőtáskát és egyéb csomagot az utastérben tárolni tilos!"
Ez áll a katalógusukban. De persze sokak hoznak hűtőtáskát, napernyőt, napozó széket, egész rekesz ásványvizeket stb..
Sztem mindenki csak a legszükségesebbeket pakolja!!
Erre mi is csak több út után jöttünk rá!icon_smile.gif

# 7049
Lidy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157521 Üzenet linkje2011-03-02 22:05:54 

Sziasztok!

Mi is már 2x utaztunk az Apollonnal és tényleg mindent vihetsz magaddal... icon_lol.gif
A kedvencünk a 15 reklámszatyor és tam-tam dob készlet!!!
Ezt azóta is emlegetjük. icon_biggrin.gif

Tavaly mi is Pargan voltunk a Bakas apartmanban a 7-es szobában.
Az apartman nagyon szép tiszta de a szomszédok!
Az rettentő volt!

# 7050
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157522 Üzenet linkje2011-03-02 22:25:07 

Sziasztok!
Én is mindig aggódom, hogy nem fogok beleférni a nagy bőröndömbe, de eddig mindig sikerült. icon_wink.gif
Azért mégse vigyük el a fél lakást.....szerintem..... A rekesz ásványvíz és a napozószék kissé túlzás.... icon_eek.gif Én biztos nem engedném...
Szerencsétlen buszt és a sofőröket is kíméli,ha nem a fél házat visszük el magunkkal. Hiszen korlátozott a csomagtér befogadóképessége,a busz teherbírása, és nem lehet túl kellemes mindent kipakolniuk a sofőröknek,ha valaki hozzá szeretne jutni a bőröndjéhez.....
A buszok több ezer km-t tesznek meg oda-vissza,tele van utassal,plusz még a csomagok is, nagyon nagy súly az magában is.
Erről volt már szó jópárszor a buszos utazás topikban is például.....

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 469 470 471 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu