Milos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 1366
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157510 Üzenet linkje2011-03-02 20:36:46  Válasz a #157470. hsz-ra

Szia Hlimicsura:) Előre köszönöm, sokat segítenek a helyszínről érkező információk. Összeraktam egy érdeklődő levelet, melyet majd elküldök pár helyre ( a Koksziék szállása is tetszik, ez egy bizonyos Anita apartmanház), március közepén dől el nagyjából, hogy hárman megyünk-e, ahogyan azt terveztem, vagy még csatlakoznak hozzánk. Addig nem küldöm el a leveleket, utána viszont elkezdem az élénk érdeklődést magam is:) Mi az a milosi édesség, amit említettél? A görög édességekben nem lehet csalódni, úgyhogy nagyon érdekel.
# 1367
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157511 Üzenet linkje2011-03-02 20:55:04  Re:

BoAt írta:
Szia Hlimicsura:) Mi az a milosi édesség, amit említettél? A görög édességekben nem lehet csalódni, úgyhogy nagyon érdekel.

Csatlakozom BoAt-hoz! Persze nem recept kell, de ha a nevét és nagyjából a mibenlétét elárulnád, az szuper lenne. Aztán ha szimpi, majd megkóstoljuk! icon_idea.gif

# 1368
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157512 Üzenet linkje2011-03-02 21:02:40  Válasz a #157511. hsz-ra Előzmény #157511

Szia Medi:)
Juj, mit látnak szemeim. Ezek szerint megvan az indulásotok időpontja? icon_wink.gif

# 1369
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157518 Üzenet linkje2011-03-02 21:33:07  Re:

BoAt írta:
Juj, mit látnak szemeim. Ezek szerint megvan az indulásotok időpontja? icon_wink.gif

Szia BoAt icon_smile.gif
Ez még csak a legvalószínűbb dátum, de beírtam, mert utólag át lehet javítani. Tudod, ezzel is közelebb érzem magam Görögországhoz icon_biggrin.gif icon_lol.gif

# 1370
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157520 Üzenet linkje2011-03-02 21:57:43 

sziasztok
örülök nektek nagyon:)
elég ritkán járnak erre magyarok:)
ahogy nézem az időpontokat belőlem inkább csak a főztömet fogjátok megismerni:)
az édesség amiről beszéltem olyan mint a görög édességek többsége
nagyon édes:))
aszalt gyümölcsök egy nagyon édes lekvárszerű valamiben
ezt sajnos jobban nem tudom elmagyarázni,de megkóstolni mindenképp érdemes,de ha időm engedi és kapok egy kis segítséget is a helyiektől akkor én fogok készíteni nektek:)

# 1371
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157529 Üzenet linkje2011-03-03 06:39:07  Válasz a #157520. hsz-ra Előzmény #157520

Szia hlimicsura!

Nem hangzik rosszul ez az aszaltgyümölcsös dolog icon_smile.gif Mivel külön-külön az aszaltgyümölcsöt és a lekvárt is szertem, sztem be fog jönni nálam ez a cucc is!
Biztos megkóstoljuk - bocsi, BoAt, hogy többes számban, a te nevedben is írom, de úgy láttam a beszámolódból, hogy bevállalós vagy!

Ami a találkozást illeti, az jó jel a tavernára nézve, ha a szakácsnak kevés az ideje, mert ez azt jelenti, hogy van forgalom, mert jó a kaja! icon_biggrin.gif
Ha valóban Polloniában leszünk, nem lesz gond benézni akár délelőtt is. Továbbá, ha Te nem tudsz kijönni a konyhából, akkor majd bemegyek én!
Nem ez lesz az első görög konyha, amit belülről látok. Tavalyelőtt pl. annyira bejött nekem egy családi tavernában a kaja, hogy összehaverkodtunk az asszonykával, aki főzött (nem volt nehéz, mert ő is rendkívül barátságos volt) és azóta is azon töröm a fejem, hogy vissza kéne menni hozzá néhány hétre, amolyan főzőtanfolyamra. Persze tudok főzni (és szeretek is nagyon), de egy görög továbbképzés icon_idea.gif nagyon jól jönne. Pár dolgot így is tanultam tőle.

# 1372
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157534 Üzenet linkje2011-03-03 07:22:17 

Tisztelt Medi, Boat és Hlimicsura!
Az Önök álltal folytatott beszélgetés már a "merénylet ellenünk" (Babar, Szanna ellen) kategóriába sorolható!!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Csak vicceltem! icon_biggrin.gif

# 1373
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157536 Üzenet linkje2011-03-03 07:38:30 

Szia boat!
Két évvel ezelőtt mi is egy ilyen akciós Malév jegyre csaptunk le. Szeptember elején utaztunk, de már tavasszal meg volt Athénba és Milosra a jegy. Milosra oda is és vissza is repültünk.
Amin nem kell meglepődni az a gép és a milosi reptér mérete. A szigeten egy kis két propeller meghajtású, 32 személyes repcsivel landoltunk. Megjegyzem nem is tudott volna nagyobb gépet fogadni a reptér. A szélből azonnal kaptunk némi kóstolót. icon_smile.gif Amíg a csomagokra vártunk azon nevettünk, hogy mit fogunk mi itt csinálni két hét alatt. Tudniillik a gép ablakából alig lehetett valami életjelet látni. Nem láttunk városokat, csak néhány épületet. És akkor még ott volt az "óriási" repülőtér. Jelentem, hogy mindenféle unalom nélkül eltöltöttük ott azt a két hetet! icon_biggrin.gif

A késésekről. Mi éjjel 2-re vagy 3-ra szálltunk le Athénban. Milosra déli 11 körül indult volna a gép, ha nem késett volna kb. 3/4 órát. Számomra élmény volt az athéni repülőtér éjszaka, de ebben nem mindenki értett velem egyet. icon_smile.gif
Visszafelé pontosan indult a gép. Szurkoltam is ám érte. Bár 4 óra nem kevés az átszállásra (ebbe bele kell érteni a csomagok összeszedését, majd az újbóli becsekkolást), azért kicsit aggódtam. icon_smile.gif Mint kiderült feleslegesen.

# 1374
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157537 Üzenet linkje2011-03-03 07:40:21 

Ja, Milosra anno naponta 1 vagy 2 gép repült. Szóval valószínűleg a fentiek miatt fogy gyorsan a jegy a szigetre.
# 1375
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157539 Üzenet linkje2011-03-03 08:49:45 

Sziasztok!

Szia Szanna:) Nagyon örülök annak, hogy szóbahoztad a repülőt, ugyanis a napokban lefoglalnám a Milos-Athén utat. Az Olimpic honlapján jelenleg 47 euró az út és a következőket írja az ár alatt: Tax break down is not available at the moment. Ennek ellenére enged továbblépni a foglaláshoz, így nem tudom eldönteni, hogy ez a 47 euró/fő a teljes ár, vagy valamikor megosztják velem (és külön beszedik) annak a bizonyos Tax-nak az összegét is, melyről amúgy fogalmam sincs, hogy mi az (nem röhögni BoAton, aki a fapadosok illetékei után mindenhol a bujkáló költségeket keresi:))

# 1376
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157541 Üzenet linkje2011-03-03 08:57:37  Re:

Szia Medi:) Idézem egyik testvérem hozzám intézett szavait " Te aztán minden marhaságot képes vagy megenni". Garnélát ettem éppen, fokhagymás mártásban:) Kipróbálok majdnem mindent, ami nem mozog és nincs bogárbólicon_smile.gif
# 1377
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157542 Üzenet linkje2011-03-03 08:57:44 

BoAt írta:
a napokban lefoglalnám a Milos-Athén utat. Az Olimpic honlapján jelenleg 47 euró az út és a következőket írja az ár alatt: Tax break down is not available at the moment. Ennek ellenére enged továbblépni a foglaláshoz, így nem tudom eldönteni, hogy ez a 47 euró/fő a teljes ár, vagy valamikor megosztják velem (és külön beszedik) annak a bizonyos Tax-nak az összegét is, melyről amúgy fogalmam sincs, hogy mi az (nem röhögni BoAton, aki a fapadosok illetékei után mindenhol a bujkáló költségeket keresi:))

Szerintem nyugodtan foglalhatod, más jegyeknél is ugyanez van kiírva, ahol nem 0 a tax. Meg hát utólag hogy és mikor szednék be tőled? icon_smile.gif

# 1378
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157543 Üzenet linkje2011-03-03 09:05:36  Válasz a #157542. hsz-ra Előzmény #157542

Szia Verka!

Reptéri beszedésre gondoltam, a foglalást követően:)
Ok, akkor így megnyugodva lefoglalom azokat a jegyeket is hamarosan. Ti hogy csináljátok ezt az "XY írta" idézeteket? Az imént megpróbálkoztam az Idézet opcióval, de elölnézetben nem úgy nézett ki mint a ti idézeteitek, így kitöröltem.

# 1379
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157545 Üzenet linkje2011-03-03 09:08:52  Válasz a #157520. hsz-ra Előzmény #157520

Szia Hlimicsura! Csak találunk egy olyan időpontot amikor kis ideig szabad vagy. Max. többször benézünk hozzátok az időpont egyeztetés miatt:)
# 1380
Hlimicsura
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157547 Üzenet linkje2011-03-03 09:38:01  Re:

BoAt írta:
Szia Hlimicsura! Csak találunk egy olyan időpontot amikor kis ideig szabad vagy. Max. többször benézünk hozzátok az időpont egyeztetés miatt:)

csak megoldjuk valahogy:)
szombaton utazom az olimpic airlines-al és utána megmondom mennyibe kerül a jegy pontosan,de az a 43 euro kb ott van és arra nem kérnek már semmit

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 91 92 93 ... 124 125 126   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu