Sziasztok. Munkát keresek görögország bármelyik részén minden megoldás érdekel beszélek görögül /alapfokon/ ha tud valaki infot kérem irjon! Előre is köszönöm! ÜDV Salonika
Sziasztok!
Munkát keresek Görögországban. 3 évet már ott töltöttem, mint pék. Jelenleg munkanélküli vagyok, de visszamennék.
Kérem ha tudtok segítsetek!
Ha tudnátok ajánlani bárminemű munkát április- május- tól Görögországban azt nagyon megköszönném. Sajnos nyelveket nem beszélek, tudom ez erősen korlátozza a lehetőségeim, de hátha... Akár 4-6 órás is érdekelne.
Munkát keresek én is, Rodosz szigetén. Éttermi, báros munka előnyben. Angolul és németül egyaránt beszélek. Aki tud, kérem, segítsen! Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ezt az oldalt találtam, amit már mások is mondtak, hogy jók és megbízhatóak: www.hotelanimation.hu
Görög és ciprusi szállodákba lehet menni náluk animátornak. De ahogy látom az oldalon lehet Spanyolországba meg Egyiptomba is menni. Hajrá!
#1578392011-03-07 10:02:47 Válasz a #152084. hsz-ra
Szia!
Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de most futottam bele egy tavalyi üzidbe, hogy tudsz segíteni görögországi melóba. Még most is él ez a dolog? A férjemmel szeretnénk az idén nyáron kimenni görög nyelvterületre és minden segítség, infó jól jönne az induláshoz.
Előre is köszönöm a válaszod.
Szép napot!
Gondoltam en is irok ide, hatha valaki tud nekem kicsit segiteni. En 2 eve elek Kretan, dolgoztam recepcioskent egy hotelben. Most is munkat keresek, de sajnos nem nagyon talalok. Mindenhol ettermi pincernot keresnek, ami nekem nem igazan megy. Ugyhogy ha valaki lat valamit vagy tud esetleg ajanlani, azt nagyon megkoszonnem. Es termeszetesen en is segitek, amiben csak tudok