Én nagy duzzogva még a július első hetét bevállalom, de inkább júniust szeretem és még szeptembert bőven elég a 30 fok a víz is kellemes már Több éve ezen időszakokba utazom és garantált volt a jó idő Bár egyszer Vrasnán jött egy hőhullám és 40 fok volt majd egy hétig, júniusban
Hali mimdenki: Nei pori az uj település,Pori az a hegyekben "van" volt mert nehezen lehetett volna közművesíteni és inkább kb:20-25-éve kezdték letelepíteni a lakosokat így lett Nei Pori, mivel ingyen kapták a területet így szép lassan kialakult egy új üdülű falu. 15.-ször voltam de mostmár úgy megyek mintha haza mennék. Mert van egy mondás "ha egyszer voltál Görögországban akkor másodjára is vissza mégy, harmadjára meg már hazamész és ez így igaz" nekem elhihetitek: Nei Pori Görögországban a legjobb hely.
#1580472011-03-12 13:41:30 Válasz a #157846. hsz-ra
Helló! ikosa! Június- szeptember hónapok a legideálisabbak ha nem bírod a nagy hőséget. 15-alkalommal voltam Nei Poriban de mindig június hónap 13.a körül indultunk, de mindig tökéletes időt fogtunk ki. Volt olyan is, hogy viharos volt a tenger, de nem kell megijedni akkor a legjobb mikor jönnek a hullámok. Görögország többi részén a Peleponészoszon Toló, Evia szigetén Pefkin, Chalkidiki félsziget Nikiti, de fel sem állhatnak Nei Pori mellett. Ha kocsival mentek akkor nyugodtan neki vághattok utazási iroda nélkül is mert találtok szállást, de alkudni kötelező. Számtalanszor így mentünk igaz egy adott helyre a tulaj neve Elevseria Manola. Az idén én uj fent júniusban megyek igaz most busszal, Apollon travellel elég barátságosak az áraik. Ha érdekel valami szivesen válaszolok "jaszu"--- szia görögül
#1580842011-03-13 10:56:31 Válasz a #158044. hsz-ra
Kedves Gyula. Palio Pori nem volt, hanem van meg mindig a hegyekben. Sot egyre jobban epul ki, felujitanak nagyon sok regi, rombadolt hazat, szallodak, ettermek epulnek. Es nem 20-25 eve koltoztek le, hanem pontosan 1975-ben. /Csak a pontossag kedveert./
Jaszasz Jamasz
Nem Paleo Pori? /csak a pontosság kedvéért.../
én itt a google földön látok olyat hogy Poroi és Pori, van régi Panteleimonas is a hegyekben,mindenhova szerveznek már kirándulásokat nagy ebéddel,tehát felélesztik a multat[/img]