#1582212011-03-15 16:00:31 Válasz a #158218. hsz-ra
Ha rászánod a jó sok pénzt akkor igen. Igoumenitsáig egyébként is el kell jutnod valahogy, hiszen a komp onnan megy. Kerkyra városából is ha szeretnél tovább menni (pl Sissy kastély) akkor célszerű az autót átvinni. Csak tudd, hogy sokba kerül. Sokkal olcsóbb, ha "gyalogosan" mész át Korfura, de ebben az esetben csak a városon belül nézelődhetsz. És akkor még ott a Igoumenitsáig és vissza közlekedés problémája.
Mi nem mentünk át. Akik innen a fórumról megtették az utat, általában azt mondták, hogy Korfura egy nyaralást kell szánni. Ha visszaolvasol, akkor több véleményt is találsz.
Pargaról érdemes saját kocsival átmenni Korfura, vagy inkább fakultatív programon keresztül? Már csak 97 nap és indulunk!
Ha nagyon oda akarsz menni, akkor Igoumenitsaig menj saját autóval, majd a kikötőnél leparkolsz, és mint gyalogos átmész Korfura. De azért tud, hogy majd Korfun elég sokat gyalogolhatsz!
De ha már Pargán vagy, és ráadásul autóval mentél, akkor inkább hanyagold Korfut, és csináld meg a fakultatív kirándulásokat saját szervezésben (kivéve Korfut)!
Kedves Eni!
Én csak egy mezei utas vagyok,és sajnos fogalmam sincs,merre lehet az apartman. Azt javaslom,hogy érdeklődj az utazási irodánál,ők biztos tudnak segíteni ezzel kapcsolatban.
Theia,ugy kb. el tudnád helyezni ezt az uj házat?M i a Christinában laktunbk,vajon azon az utvonalon van,ahogy onnan mentünk le a kikötőhöz?
Miskolciutas!
Tegnap írtam Neked üzit,de még mindig a kimenő üzenetek között van,nem pedig az elküldöttek között.... Így nem is olvashattad..... Amúgy nem értem,hogy miért nem küldi el Érdekes......
Mindenesetre ma újra elküldtem,remélem megkapod.
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy tavaly milyen árak voltak Pargán? Gondolok az alapélelmiszerekre, gyrosra, üdítőkre stb. Aki bármit tud légyszi írja meg!
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy tavaly milyen árak voltak Pargán? Gondolok az alapélelmiszerekre, gyrosra, üdítőkre stb. Aki bármit tud légyszi írja meg!
Előre is köszönöm
Szia!
Kb a 330-as oldaltól kezdődik a tavalyi szezon, onnantól kellene kezdened a visszaolvasást. Nagyon sok infót fogsz találni mindenféle árakra vonatkozóan.
Sziasztok!Sikerült a 350.ik oldalig visszaolvasnom ma .Tényleg nagyon sok hasznos infót adtok,köszönjük.Eddig is vártam,hogy menjünk,de mostmár nagyon nagyon várom
Elkezdtem visszaolvasgatni a 2010-es nyaralásokról írt véleményeket, és láttam hogy készítettél egy "útikönyvet" sok-sok információval!
Megpróbáltam letölteni de nem sikerült...
Tudnál segíteni?