Ne aggódj, szerintem tök jó lesz! Én is olvastam, de bízzunk benne, hogy nem lesz vészes.
Legalább felkészülünk a legrosszabbra, aztán hátha nem lesz semmi.
Visszaolvastam egy kicsit az oldalon és eléggé megrémített amit írtatok a Kalliope apartmanról illetve a szemben levő étterem zaja miatt!
Eddig mindig ügyeltem rá,hogy lehetőleg nyugodt és csendes helyen lakjuk,azt gondolom most egy kicsit mellényúltam!!
Valaki vígasztaljon meg,hogy nem így van!!
Ha idöközben tulajváltás történt vagy végleg bezárták az éttermet,akkor szuper jo lesz az apartman, ellenkezö esetben viszont ......
ha szerettek hajnal 3 ig csavarogni és nem alszotok akkor már nem is gond
Hello. Az is lehet, h. nyitva sem lesz az etterem, mivel meghalt a tulaj felesege.
ez nem semmi,pedig nem néz ki idösnek az ürge,nyilván a felesége is fiatal volt még, a sok csajbol akikkel több esetben furikázott nem tudjuk melyik lehetett a felesége
Ez aztán a választási lehetőség!!
Most nem tudom arra gyúrjak,hogy bezárva legyen mély gyász miatt vagy másik tulaja legyen!! (aki talán még hangosabb!)
A hajnal 3 -ig tartó csavargás meg elég húzós lenne!!!
Na majd látjuk mi lesz!!!alszunk a parton!!
Ha meg már minden kötél szakad,átlépek és beverek neki egyet,olyan nőiesen és megkérem szépen,hogy fogja be!!!!
tavaly dolgoztak nála magyarul tudo lányok,vagyis dolgoztak volna ha lettek volna vendégek, a lényeg az hogy leforditják neked amit mondani szeretnél nem kicsi a fönök, birokra nem kelnék vele
Sziasztok!
Június végén megyünk a Kalliope apartmanba 3 gyerekkel. Tud valaki mondani bármit az ottani 5 fős apartmanról? Az elosztása érdekelne.
Voltunk már Nei Poriban, de akkor más apartmanban.
Köszi.
#1592472011-03-30 17:04:34 Válasz a #159218. hsz-ra
Hellóka!
Voltam a Kaliopébe már többször is, sajnos az ötszemélyesekről nem sokat tudok, de gondolom két szoba pótággyal, fördő szoba zuhanyzóval, wc-vel a konyha meg egy főző fülke csak, egyébként minden "lakosztályhoz2 tartozik erkély! Egyébként igaz a szemben levő vendéglőről a hajnalig taró ricsaj, de az is szomorú tény volt a kint nyararó hazánk fia-i is megfeledkeztek arról, hogy van aki pihanni is akar és a szemben lévő vendéglőt az apület belsejében is túlharsogva üvöltöztek. Na meg a qvadosok és a robogósok serege amit műveltek éjjel mert természetesen éjjel kettőkör kell felkiabálni hogy "gyere már mert letelik az idő" és ez sokkal, de sokkal zavarobb volt mint a vendéglő zaja. Én erre csak azt javasolnám mi magunkban tudjuk mit szabad és mit nem. Akkor megfogadtam többé a tájára sem megyek, de úgy alakultak a dolgaim mégis ott kötik ki! Majd viszek füldugókat és ha pihenni akarok akkor használom.
Sziasztok!
Június végén megyünk a Kalliope apartmanba 3 gyerekkel. Tud valaki mondani bármit az ottani 5 fős apartmanról? Az elosztása érdekelne.
Voltunk már Nei Poriban, de akkor más apartmanban.
Köszi.
Helló AGICA2!
írtam egy epizódot a KALIOPÉVAL kapcsolatban olvasd el de ne ijedj meg, mert mint írtam ott kötök ki ujra én is egyébként junius elején megyek "buszos" út!!!