Nem a legjobb, nekem annyira nem tetszett. Sok tengeri szemetet hozott és ha jól emlékszem a vízben nagyobb kövek is voltak.
Jól emlékszel, bár némi kiegészítés jár hozzá . A part homokos és valóban volt egy köves sáv úgy kb. 4-5 méterre a parttól. Ez kb. 2 méter széles volt, de azután már finom homok volt az alja, valamint lassan is mélyült. Alapvetően nem egy rossz rész, de tény hogy vannak sokkal jobb partok is a szigeten . Viszont este érdemes lemenni ide, mert a túlpart fényei (Törökország) nagyon szépen látszanak.
Megy valaki 07.11.-én kosra a NECKERMANNAL??
Ti melyik légitársasággal utaztatok és melyik irodán keresztül?, mi állítólag a Travel.. légitársasággal fogunk menni de amilyen véleményeket olvastam róluk az elkeserítő egy kisgyerekkel megyek és szeretném őket kikerülni segítsetek!!!
Köszönöm a válaszotokat!!!
Mi tavaly Kosra az Apollon travellel utaztunk, s Trvavel Service légitársasággal. Nem volt velük semmi gond, én elégedett voltam. Nem késett, a fedélzeten meleg ételt kaptunk stb. Nem tudom a gyerek miatt hogy érted a kérdést. Meg igaza van Pontikosnak, hogy akarod kikerülni????
Pontikos már végső elkeseredettségembe mindenre gondoltam még arra is ,hogy vissza mondom az egészet:( sok mindent figyelembe vettem mielőtt kiválasztottam a helyszínt de ilyen eszembe se volt, hogy még arra is figyeljek ,hogy melyik légitársasággal fogunk utazni!
Sok ismerősöm utazott már a TRAVEL Service légitársasággal és nagyon elkeserítettek 1-től 1-ig mindenkinél több órás késések voltak, és mikor ezeket az infókat kaptam elgondolkoztam ,hogy kitegyem -e ennek a 2 éves babámat!!
Ezért próbálok most friss infókhoz jutni a légitársaságról, megmondom őszintén megnyugtattál Nikóca:)
Tavalyelőtt Korfura pl. Malév géppel utaztunk, éppen bent ültünk már a gépben vagy 30 perce, mikor közölték, hogy visszavisznek minket, mert elromlott a sugáfék.Ezt követően 3 óráig vártunk, hogy egy másik géppel elmehessünk végre. Hajnali 3-ra voltunk Korfun....
A Wizzair gépén pedig iszonyú nyomás volt, alig halottam utána órákig.
Szerintem mindegyik cégnek vannak hátrányai és akadhatnak problémák, főleg nyáron, amikor rengetegen utaznak. Remélem nektek szerencsétek lesz!
#1599642011-04-13 09:31:19 Válasz a #159910. hsz-ra
sziasztok!!
mi tavaly voltunk Koson szintén Travel Service géppel,én is tartottam tőle,de nem volt semmi okunk rá,mert sokkal jobb volt mint a malév gép!
kb.10 perc késéssel indultunk,az út során meleg ételt,odafelé musakát,hazafelé pörköltet szolgáltak fel:-)
ami miatt sokkal inkább aggódnék az az hogy szerintem ez a sziget nem éppen kisgyerekes családoknak való a nagy szél,magas hőmérséklet és páratartalom miatt! tavaly jó néhány kisgyerekes család jött velünk,akik utólag hasonlóképpen gondolták!
#1599892011-04-13 18:43:02 Válasz a #159972. hsz-ra
szia!
mi tavaly aug-30-szept 6-ig voltunk,Marmariban,csak jót tudok mondani a szigetről,nagyon tetszett,van benne valami ami teljesen rabul ejti az embert..
kicsit tartottam tőle hogy a kopársága miatt nem fog tetszeni,de ennek ellenére tökéletes volt minden:-)) bármikor visszamennék!! de ez még várat magára,nagyon sok még a görög sziget amit látni szeretnék)
#1600422011-04-14 17:02:18 Válasz a #159910. hsz-ra
Szia!
Családommal Mastichari halászfalu mellett nyaraltunk a Hotel Achilleas -ban. Szintén Travel Service géppel mentünk és elmondhatom, nem késett se menetben ( bár megjegyzem, hogy hajnali 5 kor indult ) visszafelé igaz délután indultunk, de akkor sem volt csúszás.
Elárulom, hogy kikerülni csak drágább összegben tudnád. Pl. ha Bécsből, Pozsonyból indulna a gép. Saját szervezésben pedig kb 80 000 Ft lenne. Annak idején amikor hazatértem első dolgom volt, hogy megszervezzem egyénileg az utat, mert annyira visszavágytunk. Rájöttem, hogy jó nekem a Neckermann ajánlata.
Ha jól szedtem le a 2011 év indulását, akkor itt van:
BP-KOS: 13:40 - 16:45
KOS-BP: 17:35 - 18:40
Igaz, hogy a szigetnek van egy megmondhatatlan varázsa, ami a mai napig visszahív. Ha érdekel olvasd el élménybeszámolómat és a képeket is ajánlom hozzá. Természetesen az is le van írva, hogy mit kell feltétlen megnézni ill hogyan jut oda el a turista, ha nem bérel autót.
Kos szigetre vágyom
Vége lett a nyaralásnak,
elhagyjuk e csodás tájat.
Elrepülünk messze innen,
emlékekkel teli szívvel.
Megnéztünk sok műemléket,
elbűvölt a tenger kékje.
Egyszer még majd visszatérek,
hogy megcsodáljam, e szépséget.
A hellász.hu - nál is megtalálod leírásomat.
http://www.rhodes-kos.com/
Pontosan melyik hotelbe mentek? Vagy apartman? Ha bármilyen kérdésed van, kérdezz!
#1600892011-04-15 13:38:39 Válasz a #159910. hsz-ra
Kedves malecz!
Tavaly mi is a Neckivel mentünk Kosra,a Travel-lel,de semmi probléma nem volt velük,nagyon kedvesek voltak,nem késett oda sem és vissza sem!
Hangsúlyozom,NÁLUNK így történt!
Szerintem kár előre parázni,bármely légitársaságnál előfordulhat késés.Megmondom őszintén,3xutaztunk repcsivel és mindig,mikor mentünk a Wizz-zel volt probléma./késés tekintetében.../
KOS sziget pedig szerintem tökéletes cél,június elején nem volt sehol szélprobléma.
Mikor ti indultok,lehet,hogy erősebb a Meltemi,de előre ugye nem lehet megjósolni,Zsu-is augusztusban volt az Achilleas-ban és nem nagyon volt ,,szélgondja" ugye,Zsu???
Nekem nagyon tetszik a sziget,főleg a kirándulások miatt,idén,ha menni tudok a lábaimmal,nem hagyom ki Rhodoszt,Pserimost,Lerost esetleg Patmost hajóval
Előre is jó utat!!!
Mi júniusban voltunk, kicsit erős volt a szél, de nem volt vészes. Egy-egy nap erősebben fújt, máskor csendesebb.
Mi nagyon megbántuk, hogy nem mentünk Nissirosra, de akkor még nem tudtunk angolul és nem mertem egy nem magyar kirándulást bevállalni.
Legközelebb, mert biztos, hogy lesz, akkor nem hagyjuk ki.
Kosra vissza kell menni.