#1600522011-04-14 18:17:06 Válasz a #160051. hsz-ra
sok látnivalo az e75 röl nincs belgrádban, meg már nem elöször megyünk,jo lenne minél hamarabb átjutni rajta és nem lemosatni festékkel az ablakot,tavaly megusztuk oda és vissza
#1600612011-04-14 19:17:35 Válasz a #160052. hsz-ra
Igen, az ablakmosókat tényleg jobb elkerülni, meg a bevezető szakasz 60-as tábláit annyira kéri ott az autó a 90-et... . De látnivaló azért akad. (Bevallom, nekem a sportcsarnokról még ifjabb koromból igen kellemes emlékeim vannak, ezért is szeretek arra menni )
#1600622011-04-14 19:29:36 Válasz a #160061. hsz-ra
Tán legyöztétek öket valamilyen versenyben?
A csarnok ott áll és ácsorog, a papir lakotelep csak buszrol láthato,de az is elég volt egyszer, az is igaz hogy ha nincs forgalom akkor ez a legrövidebb és leggyorsabb áthaladás.Tavaly az épitkezés közepette elég gyorsan átjutottunk,reméljük idén is igy lesz.
Azt szeretném megtudni, hogy a jelenlegi helyzet szerint, a Szerbeknél és a Macedónoknál elég a személyi a ki és belépéshez.
Mi júniusban mennék és ha nem muszáj, nem szeretnék útlevelet csináltatni.
#1600752011-04-14 22:01:06 Válasz a #160069. hsz-ra
Szia! Se Szerbiába, sem Macedoniába, mint EU-s tagjelölt országokba nem kell már tavaly óta útlevél. Azaz sima személyivel tudsz menni Görögországba. Üdv: Josza
Köszönöm a válaszod, remélem, hogy ezt majd ők is így gondolják a határon.
Közben én is felhívtam mindkét ország nagykövetségét és ők is megerősítették, hogy magyar állampolgárok utazhatnak új típusú személyi igazolvánnyal.
Igen én is attól tartottam, hogy mit szólnak az ottani hatóságok... Így jártam a tankolással is mikor kártyával akartam fizetni nem tetszett nekik és csak azt tudtam mondani, hogy sajnálom ez van.
Sziasztok!
M6-os mellől indulok Görögbe júliusban.
Egy két hozzászólást olvasva láttam, hogy páran Eszék fele mennek, Belgrád elkerülővel csatlakoznak az E75-be. Igaz, így kb 100km-rel hosszabb, de talán gyorsabb esetleg kényelmesebb az autópályák miatt. Ha van valakinek tapasztalata valamelyikről, esetleg már mindkét útvonalon járt, és összehasonlítaná nekem, annak nagyon megköszönném, ha leírná!!!