Zakynthos mindenképpen jó választás Rodosz után, igaz szerintem bármikor az. (Kost mi nem kedveltük annyira.)
Alykanasban már kétszer nyaraltunk, 2007-ben azon a részen, ahol most ti, tavaly pedig Old Alykanasban volt a szállásunk.
Tavaly augusztus végén elég kihaltnak tűnt Alykanas, kevés vendég volt (itt is sok az angol turista), nem olyan nyüzsgő, mint Tsilivi, vagy Laganas.
A strandja lassan mélyülő, homokos.
A szállásotok a központban van, közel mindenhez (supermarket, gyrosos, éttermek, autókölcsönző), viszont nem tűnt csendesnek a környéke, a strandtól kb. 500 méterre lehet.
Érdeklődini szeretnék, volt e már valaki Zakynthoson az Agios Sostis nevű helyen található Georgina Apartmanban? Ha igen mi a véleménye, milyen az apartman, mert itt foglaltunk szállást? Pontossabban a 101-es apartmanról van szó.
Köszönöm előre is!
Én tavaly a 101-ben laktam, nekem tetszett!
Egyfajta mélyföldszintnek mondanám, ami azért jó, mert nem melegszik fel annyira, mint az emeleteken lévő szobák. A nap nem süt be a szobákba, az erkélyre kicsit odasüt, de napozni ott sem lehetne.
Ami esetleg zavaró lehet, az az, hogy a medencétől minden behallatszik. Gondolok itt a beszélgetésekre, az ugrálásokra. Azt persze figyelembe kell venni, hogy a medencét nem lehet használni 9 előtt és elvileg szieszta alatt csendesebben kell lenni.
Viszont a bulizós csapatok csendes vagy nem csendes hazaérkezése nem hallatszik be, mert a lépcső nincs olyan közel.
Van néhány képem róla, ha gondolod átküldöm őket!
Nagyon jó nyaralást kínánok!
Olive
Ki utazik még május 20-án Agios Sostisba??
Mennyi elintéznivaló van még addig. Utasbiztosításra van valami jó ötletetek? Hol éri meg megkötni leginkább?