Szeretném a segítségeteket kérni!
Tudja esetleg valaki, hogyan lehetne Thesszalonikiből Rodoszra eljutni hajóval áprilisban?
Nagyon várom válaszotokat!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Tudja esetleg valaki, hogyan lehetne Thesszalonikiből Rodoszra eljutni hajóval áprilisban?
Nagyon várom válaszotokat!
Üdv.: Kitty
Szia!
Tudomásom szerint 2 cég járatai közlekednek erre: ANEK és a BLUE STAR FERRIES. Böngészd át a menetrendjüket.
Én inkább azt javaslom, hogy Pireas-ból menjetek le Rodoszra. Mi is onnan mentünk le tavaly Karpathosra és Rodoszra. Első körben nézegettük Thessalonikit is, de időben jobban jártunk Pireas-al.
Üdv
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Egyénileg szervezem a nyaralásunkat Rodoszra. A repjegyet online foglalnám, a szállást a booking.com-on. A kérdésem az lenne, hogy milyen transzfer lehetőségek lennének a repülőtérről? Kocsit nem akarok foglalni, mert robogóval szeretném bejárni a szigetet. Szóval gondolom maradna a tömegközlekedés vagy a taxi. Erről ha valakinek lenne tapasztalata, a segítségét nagyon megköszönném.
Én beregisztráltam arra az Alert-ra és küldi nekem az 50 EUR alatti repjegyeket a megadott intervallumra. Minden nap kapok valamit, amit éppen leakcióznak áprilisban.
Ha a honlapon keresztül foglalsz, akkor mi ingyen adjuk a transzfert minimum 1 hét tartózkodás esetén. (ugyanezzel az árral dolgozunk a booking oldalán is, de ha közvetlenben foglalsz, akkor nekünk nem kell fizetni sok jutalékot a bookingnak és cserébe ezért adjuk ingyen a transzfert)
Reptérről busszal könnyen el lehet jutni Rodosz városba, Rodosz városból pedig Falirakiba. (ez kissé macerásabb csomagokkal, de budget kímélő)