#1603472011-04-20 11:37:09 Válasz a #160345. hsz-ra
Szia. Ugyan nem Júniusban, hanem Május második felében 2 hétig voltunk. Levegő 30 fok, víz 22-23 fok volt. Nekem a víz tökéletes volt, frissítő volt benne. Melegebbet nehezen bírom, de van nyílván akinek ez kevés.
#1603802011-04-20 17:58:51 Válasz a #160379. hsz-ra
A sziget keleti, dél-keleti partja kevésbé szeles, mondhatni nyugodt, az északi, észak-nyugati és nyugati partjai szelesek, ezért a hullámverés is nagyobb. De hát a tenger az hullámos...., persze ki mit szeret. Én a nagy hullámokban szeretek élvezkedni.
#1604122011-04-21 16:47:39 Válasz a #160411. hsz-ra
Köszi! Tavaly Koson azért tapasztaltam a szelet, de tényleg nem volt zavaró. Esetleg én este fáztam már Kos városban a part mellett, de napközben tényleg jól esett.
#1604682011-04-22 18:53:53 Válasz a #160435. hsz-ra
Nem tudom mikor akarsz visszajönni, de a Malévnál a charter jegyekre elfelejtették beállítani azt, hogy ha csak 1 irányú jegyet veszel, akkor 5x annyi az ára.
Tehát ez azt jelenti, hogy szeptember 30-án jön haza az utolsó közvetlen járat és lehet rá venni jegyet 27e Ft körüli összegért.
Hello mindenkinek, egy óriási nagy kéréssel fordulok hozzátok. Barátom kinntragatd rhodoszon, úgy hogy a cége csúnyán felültette (diákmunka), a szállás nem az, amit ígértek, nincs kaja, és nem azt a munkát kell végezni, amire leszerződtek. Hazajönni nem tud, mivel nincs pénze, tehát mindenképpen dolgoznia kellene vmit, vagy valamilyen megoldást kéne keresni, h hazajöhessen. Esetleg nem tud valaki kinnt élő magyarok telefonszámát , akik tudnának valamilyen munkalehetőséget, esetleg segítséget a boldogulásában?. AZ infókat előre is köszönjük.
Hello mindenkinek, egy óriási nagy kéréssel fordulok hozzátok. Barátom kinntragatd rhodoszon, úgy hogy a cége csúnyán felültette (diákmunka), a szállás nem az, amit ígértek, nincs kaja, és nem azt a munkát kell végezni, amire leszerződtek. Hazajönni nem tud, mivel nincs pénze, tehát mindenképpen dolgoznia kellene vmit, vagy valamilyen megoldást kéne keresni, h hazajöhessen. Esetleg nem tud valaki kinnt élő magyarok telefonszámát , akik tudnának valamilyen munkalehetőséget, esetleg segítséget a boldogulásában?. AZ infókat előre is köszönjük.
Melyik cég és milyen munkára küldte ki? Merrefelé van?
Sajnos, az én állásom is éppen ma ért véget, így találnom kellett sürgősen egy másikat.
Ha tudok valamit, szólok!