#1604572011-04-22 16:11:45 Válasz a #160357. hsz-ra
Szia Erinet!
A Haroula apartman is jó helyen van, bár valószínűleg elég zajos, mert sok busz és autó jár arra. Nagyon jó és olcsó szupermarket és autókölcsönző van alatta. A tengertől sincs messze és sok taverna is megtalálható a közvetlen közelében.
Kellemes nyaralást kívánok!
#1604592011-04-22 16:28:16 Válasz a #160457. hsz-ra
Szia Kvalcsi
Örülök,h.a Haroularól viszonylag jókat írsz!
Szeptemberben ott a szállásunk,és elképzelésem sem volt,milyen lehet!
Tudnád részletesebben...? A katalógusinfó elég szűkös.
#1605352011-04-24 11:30:04 Válasz a #160459. hsz-ra
Kedves Macsosz!
Én belűlről nem ismerem, mert mi az Atlantidában voltunk. Kívülrő viszont sokat láttam, mert oda jártunk vásárolni az alatta levő szupermarketbe.
Itt találsz pár fotót a Haroula apartmanról:
http://ongo.hu/galeriak/17513
#1605412011-04-24 16:37:02 Válasz a #160535. hsz-ra
Kvalcsi,köszönöm!
A képeket már láttam vhol böngészés közben-felismertem az idilli kupit.
Mi is így szeretjük
Nyaralás alatt egyszerűen nincs idő pakolászni
De a röpke beszámoló jól jött a képek mellől
Bár az utakról írt pár sor elbizonytalanított autóbérlés ügyben.
Tényleg olyan veszélyes -(2008-as írás!)
Ha lehet,nyugtassatok meg,hogy érdemes kocsival körbejárni a szigetet!
Esetleg hasonlíthatóak az útviszonyok más szigetekéihez
Köszönöm az infókat, remélem éjszakára annyira kifáradunk, hogy semmit sem veszünk észre a zajból, szerintem a légkondi miatt bezárjuk az ajtókat ablakokat, még kevésbé fog beszűrődni, de ha mégis, kibírjuk,
Macsosz! Júli 9.-e után hozok neked fotókat és beszámolókat a Harouláról.
Nagyon sok jót hallotunk és olvastunk az alatta lévő boltról és autókölcsönzőről.
A boltnak külön örülök, cukorproblémám van, 3 -óránként kell ennem, amit a nyaralás sem boríthat fel, így egyszerűbb lesz, ha esetleg elfelejtek venni valamit.
#1606742011-04-26 17:58:28 Válasz a #160541. hsz-ra
Kedves Macsosz!
Santorínin jó az úthálózat, nyugodtan béreljetek autót (Zakynthosról nem mondanám ezt)! Oiatól a Farosig be lehet járni kocsival az egész szigetet. Oiaban ugyan le kell tenni majd valamelyik parkolóban és csak gyalog tudod körbejárni és megcsodálni ezt a fantasztikusan szép fekvésű városkát.
#1606752011-04-26 18:04:48 Válasz a #160542. hsz-ra
Kedves Erinet!
Nagyon szívesen segítettem! Tényleg jó a szupermarket és olcsóbb mint a többi. Mi is azért jártunk oda, mert aránylag nagy a választék és nem vészesek az árai, pedig közelebb is volt nekünk bolt.
A kinti zajjal úgy is "elbánhattok", hogy mulatoztok valamelyik tavernában jó kis görög zenére.
Nagyon várni fogok minden infót
Szerencse,hogy lépten nyomon van vmilyen kis boltocska,így nagy bajba nem keveredhetünk! Bár nem tudom még,Santorinin mi a helyzet...de majd szeptemberben
Kocsit bérlünk mindenképp! De megnyugtattál!
Csak a városok közti út izgatott,mert tudom,hogy bent nem igen lehet kocsikázni. És talán nem is kell-akkor hogy járnám végig a kanyargós,
szűk utcákat
#1614912011-05-09 15:59:56 Válasz a #160689. hsz-ra
Sziasztok! Idén senki nem akar Santorini-re menni? Vagy csak senki nem fórumozik közülük? Nagyon kihalt a fórum az idén! Egy kérdés, volt már valaki fent a hegyoldalban lévő kis kápolnánál és forrásnál? Nehéz a feljutás?
...volt már valaki fent a hegyoldalban lévő kis kápolnánál és forrásnál? Nehéz a feljutás?
Keves Sanchez!
Gondolom a Perissa felöli kis templomra gondolsz. Perissából kb 1/2 óra alatt kényelmes, de elég erős emelkedőn haladó ösvény vezet fel. Nem túlzottan nehéz, ha szép lasan mész.Válassz szélcsendes időt, mert kegyetlenül tud ott fújni a szél és veszélyes is lehet.
Ha másikra gondolsz van mégegy Skaros oldalában is a caldera felett. Oda Imeroviglinél lehet kimenni. Elég nehéz terep, de megéri, mert csodás a kilátás.
Üdv: Josza