Üdv, mi vonattal voltunk tavaly, idén is megyünk NeiPori-ba, sajnos nem rég értesültem hogy a görögök nem indítanak és nem fogadnak nemzetközi vonatokat, tehát marad a repülő, azt szeretném kérdezni hogy a reptérről a busz a vasútállomásra megy azt olvastam, a vasútállomás a végállomása?
Segítségre lenne szükségem. Busszal utazom Thesszalonikibe, majd onnan tovább repülővel Rodosz felé. Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudok a legkönnyebben és a leggyorsabban eljutni az Október 26. utcától a reptérig (busszal, vagy egyéb más tömegközlekedési eszközzel)?
Azt is szeretném megtudni, hogy az Október 26. utca környékén található-e finom gyrost készítő taverna?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Szeretném ismét a segítségeteket kérni!
Tudja esetleg valaki, hogyan lehetne Thesszalonikiből Rodoszra eljutni hajóval áprilisban?
Nagyon várom válaszotokat!
"Megközelíthetőség ==
* A [[BKV]] [[200E busz]]járatával, mely Liszte Ferenc Airport 2 és Kőbánya-Kispest metró-végállomás között közlekedik, érintve az 1-es terminált.
* A 93-as busszal, de ezzel csak az 1-es terminál közelíthető meg.
* [[MÁV]] vonattal (Ferihegy vasútállomás), de ezzel is csak az 1-es terminál közelíthető meg átszállás nélkül. A vonatok a Nyugati pályaudvarról indulnak és 15-20 perc a menetidő."
"Megközelíthetőség ==
* A [[BKV]] [[200E busz]]járatával, mely Liszte Ferenc Airport 2 és Kőbánya-Kispest metró-végállomás között közlekedik, érintve az 1-es terminált.
* [[MÁV]] vonattal (Ferihegy vasútállomás), de ezzel is csak az 1-es terminál közelíthető meg átszállás nélkül. A vonatok a Nyugati pályaudvarról indulnak és 15-20 perc a menetidő."
Köszönöm a segítséget, de Thesszalonikiből az Oktober 26 utcáról szeretnél a repülőtérre eljutni. Lehetőség szerint tömegközlekedéssel.
szerintem Thessalonikiből nincs menetrendszerű hajójárat Rodosra...csak Pireusból. Onnan megy pl. a Blue Star Ferries vagy az Aegeon Pelagos Lines is.
Kedves Döme!
Nagyon köszönöm a segítséget! Már megvettem a repülőjegyemet Szalonikiből Rodoszra. Esetleg abban tudnál segíteni, hogy hogyan lehet az Október 26 utcáról eljutni a repülőtérre? Nagyon köszi a segítséget előre is!
...hogyan lehet az Október 26 utcáról eljutni a repülőtérre? ...
Azt nem tudom, hol az az utca, illetve mi van ott, de az előző oldalon volt szó róla, hogy melyik busz jár a repülőtérre. Olvass vissza, s aztán pontosítva esetleg még kérdezz!
"Megközelíthetőség ==
Köszönöm a segítséget, de Thesszalonikiből az Oktober 26 utcáról szeretnél a repülőtérre eljutni. Lehetőség szerint tömegközlekedéssel.
hát nem volt teljesen egyértelmű számomra bizonyára figyelmetlen is voltam
Na azt nem tudom így pontosan de a 78-as busz a reptér és a vonatállomás között közledik, legalábbis az egyik netes oldalon pont most olvastam
Tudom feripapu ! Emlékszem is rá, és köszönöm ! De mivel másfelé is érdeklődöm, ezért fogalmaztam úgy, ahogyan fentebb írtam Így legalább még biztosabb leszek abban, hogy nem fogok rossz buszra felszállni (ismét megerősítettél 78-as terén) bár így meg nem lesz miért felhívnom téged segítségkérés címén ha elkeverednék
Ráadásul egyre "zavarodottabb" vagyok mert így magánszervezés keretében még nem utaztam
...egyre "zavarodottabb" vagyok mert így magánszervezés keretében még nem utaztam
Ha van kedved és némi érzéked hozzá, akkor nagyon meg lehet szeretni ezt a formát. Kezdetben ne feszítsd túl a programot, legyen bőven idő mindenre, ne kelljen kapkodni, s akkor lesz idő végiggondolni menet közben is mindig mindent. Néha le kell tudni ülni menet közben is egy italra egy kellemes teraszon, s csak bámészkodni. (Nagyon tudom élvezni... ) Sok sikert!
Egyre jobban tetszik ez a forma
Már csak az a nagy kérdés, hogy a "14 Sygrou and Egnatia Street Thessaloniki, 54630" hányadik megállónál kell leszállni majd szerintem biztos nem fogok eltévedni már
Szerintem meg biztos, hogy el fogsz tévedni; a kérdés csak az, hogy kicsit, vagy nagyon. Na, de ebben az egészben éppen ez a szép... Ez is egyfajta sport; onnan szép nyerni...