Jún. 10-én indulunk Sartiba ketten a párommal 2 hétre autóval, 25-én indulunk haza. 2 útitársat keresünk a kocsiba. Akár csak oda, csak vissza, vagy oda-vissza útra. Stavros és Asprovalta is útba esik. Ha esetleg valaki ebben az időpontban menne busszal az adott nyaralóhelyek egyikére, szívesen elvinnénk, így a költségek is megoszlanának, kényelmesebb és gyorsabb is lenne. Valamint szívesen bekapcsolódnánk konvojba is. Ha tetszik írj mailt: meisitz22@gmail.com
#1598312011-04-10 23:29:56 Válasz a #159821. hsz-ra
Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Lapozz vissza! Mind a 162 oldalon olyanok írnak, akik tudnak, vagy tudni szeretnének valamit Stavrosról.
Jó olvasgatást!
Üdv: Josza
#1598372011-04-11 09:16:58 Válasz a #159833. hsz-ra
Kedves Majoka!
Bocs, félreértettem a kérdésedet. Nem akartalak megbántani.
Akkor Te valószínűleg a Stavros Beach aparthotelről érdeklődsz. Nos: Az épület a tengerhez és a település közponjához igen közel helyezkedik el. Ez a távolság biztosítja, hogy központi elhelyezkedése ellenére csendes a környezet. Jó felszereltségű, de nem túl nagy méretű helyiségekkel rendelkezik. Minden apartmanhoz erkély tartozik. A Redina Bech aparthotellel közös udvarán pazar medence áll rendelkezésre. A földszinten príma bár található, ahol nagyszerűen lehet reggelizni is. A tengerpart felé haladva hangulatos étterem is található, ahol mérsékelt áron lehet ebédre, vacsorára előfizetni, vagy csak bármikor betérni igazi autentikus görög ételeket enni. Bejáratával szemben van Fedra Tours a Dias Zeus iroda stavrosi képviselete és ott lehet jelentkezni a fakultatív utakra. Ott segítenek, ha valami probléma adódik. Segítenek autót, motort bérelni és igen segítőkészek. Saját parkolóval is rendelkezik. Összességében igényes, jó hely.
Remélem tudtam segíteni. Jó készülődést!
Üdv: Josza
Majoca! mi is Stavrosba megyünk júli02-től és a Redinába ami a Stavros ap. mellett van és egy a medencéjük. Te majd beszámolsz mindenről ha hazajöttetek.
#1606702011-04-26 17:25:21 Válasz a #158636. hsz-ra
Szia joci10!
Mi is szeptember 16-án indulunk Stavrosba az Apollon Travellel. Az időjárás miatt nem kell aggódni. Bár Stavrosban még nem jártam, mi mindig szeptemberben megyünk Görögországba (Paralia, Kréta, Korfu) és eddig mindig nagyon jó időt fogtunk ki. Volt olyan, hogy itthon induláskor 9 fok volt, de ott 30 fok fogadott.
A fakultatív programokra én is kíváncsi lennék. A Kavala-Thassos ill. a lakatlan sziget programokat tervezzük, remélem ezek elindulnak.
Busszal mentek, vagy egyénileg? Mi busszal megyünk, két hétre, Szegeden fogunk felszállni.
#1607202011-04-27 13:41:10 Válasz a #159821. hsz-ra
Mi szeptemberben voltunk ott. Nagyon helyes lényegében, egyszerű de nagyszerű. A konyha eléggé hiányos, így javaslom hogy egy pár edényt, lábost, vagy hasonló dolgokat vigyetek még magatokkal. Szúnyogháló nincs, légkondi sem, csak egy ventilátor. Ha kocsival mentek, javaslom hogy nézetek körül, Olimpiáda után, gyönyörű strandok vannak.
Ha van kérdés szivesen válaszolok.