Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 6841
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160573 Üzenet linkje2011-04-25 14:36:11  Re:

AniFeri írta:
borostyan37 írta:
Szia!

Sajnos Nei Poriban nincs webkamra. Legalábbis tavaly még nem volt. Amikor feltettem a kérdést tavaly elég durván le lettem torkolva, mintha nekem ezt tudnom kellett volna.
Sajnos a durva, nem megfelelő hozzászólásokból már idén is volt részem, ezért nem igen írok a fórumba. Szinte minden nap itt vagyok olvasgatok, de már csak akkor írok ha valakinek tényleg segítségre van szüksége és van hozzáfűznivalóm.

A másik ami miatt írok. Mi elég szerencsétlenül jártunk. Sikerült 33 óra alatt kiérni autóbusszal Nei Poriba az utazási iroda és a sofőr hibájából. Elvettek tőlünk majd egy egész napot. Természetesen kárpótlást nem kaptunk, még a katalógusban szereplő fakultatív utakat se igen tudtuk igénybe venni. A többi kényelmetlenségről már ne is beszéljek. Akkor megfogadtam soha többet ezzel az irodával és soha többet autóbusszal.
Ezt nem elrettentetésként írom. Nei Pori klassz hely végül is jól éreztük magunkat. Misem bizonyítja, hogy idén is Görögországba megyünk, igaz most már nevesebb irodával és repülővel.

borostyan37

Szia!

Megkérdezhetem kivel mentetek?

Sziasztok!
Erre azért én is kíváncsi lennék melyik utazási irodával mentetek? icon_redface.gif
Sajna probléma mindenhol és mindenkivel elő fordul. Pl: én azt mondtam 4-éve hogy többé nem megyek a KALIOPE apartmanba és tessék lássék megint csak oda megyek, próbálom a rossz dolgokat kiszűrni és elfelejteni: MERT NEI PORI AZ EGY CSODÁS HELY.

# 6842
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160574 Üzenet linkje2011-04-25 14:38:33  Válasz a #160573. hsz-ra Előzmény #160573

icon_redface.gif KEDVES: borostyán37
Ha meg sértettelek igazán nem állt szándékomban az ilyesmi és 1000-BOCS... icon_redface.gif

# 6843
Borostyan37
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160580 Üzenet linkje2011-04-25 17:10:09  Válasz a #160574. hsz-ra Előzmény #160574

Kedves kovacsgyula53!

Nem sértettél meg ne aggódj ez miatt. Csak megírtam a rossz tapasztalatomat a fórumról. Én úgy gondolom lehet normális, kulturált, kedves hangnemben is válaszolni az itt feltett kérdésekre és nem kioktató netán a kérdező számára bántó hangnemben. Pont az ilyen válaszok miatt döntöttem úgy, hogy nem igazán fogok a témákhoz hozzászólni.

És csak ismételhetem magam, Nei Pori csodálatos hely, mindenkinek ajánlom.

borostyan37

# 6844
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160638 Üzenet linkje2011-04-26 08:55:57  Re:

borostyan37 írta:
Kedves kovacsgyula53!

Nem sértettél meg ne aggódj ez miatt. Csak megírtam a rossz tapasztalatomat a fórumról. Én úgy gondolom lehet normális, kulturált, kedves hangnemben is válaszolni az itt feltett kérdésekre és nem kioktató netán a kérdező számára bántó hangnemben. Pont az ilyen válaszok miatt döntöttem úgy, hogy nem igazán fogok a témákhoz hozzászólni.

És csak ismételhetem magam, Nei Pori csodálatos hely, mindenkinek ajánlom.

borostyan37

Kedves "borostyán37"
Aki olyan hangnemben válaszol ami nem ide illik és sértő figyelmen kívül kell hagyni, ne engedd, hogy az ilyen emberek elvegyék a kedved a fórumozástól. Szerintem sok jó és hasznos információval rendelkezünk és ezt ki kell cserélni egymás közt, ezzel is segítve egymást a kellemes és nyugodt nyaraláshoz: IGAZAM VAN? Ne engedjük elrontani a hangulatunkat! OK!.
Üdv icon_biggrin.gif

# 6845
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160645 Üzenet linkje2011-04-26 10:48:09  Válasz a #160580. hsz-ra Előzmény #160580

Szia!
Azt megtudnád írni,hogy melyik volt az utazási iroda? Fontos lenne szerintem mindegyikünknek!
Segítsük egymást!

# 6846
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160682 Üzenet linkje2011-04-26 19:49:13 

A fórumon megjelenő letorkoló, kioktató válaszok, hozzászólások gyakran előfordulnak. Múlt nyáron én is kaptam egy párat, aminek az lett az eredménye hogy egy időre felfüggesztettem a fórumozásomat. Viszont ami nagyon jól esett, hogy többen megkerestek privát úton, telefono, e-mailben, hogy jöjjek vissza, mert szerették olvasni az írásaimat. Elgondolkodtam a dolgon és úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom többet az idióta beszólásokkal. Megjegyeztem az illetőket és többet nem állok velük szóba és a beírásaikra nem reagálok. Ennyi icon_smile.gif Nem fogom magam rosszul érezni, néhány kötözködős ember miatt. Egyébként a kamera nem csak azért van, hogy az ember lássa, hogy mi van Nei Poriban, vagy Sartin, hanem egy kis kedvesség is, hogy az itthon maradottaknak, ismerősöknek, családnak egy picit meg lehet mutatkozni icon_smile.gif Én is örültem amikor ismerősök integettek nekünk kintről icon_smile.gif

Lassan fogy az idő az indulásig és nem olyan nagyon sokára indulunk Nei Poriba icon_smile.gif Nagyon kiváncsi vagyok mennyi minden változott amióta nem voltam. Valamelyik este megint végignéztük Erin fotóalbumát, újabb ihletet merítve a kirándulásokhoz. Már sok hasznos tanácsot kaptam, merre is induljunk majd a robogónkkal icon_smile.gif Jaj de várjuk már... icon_smile.gif

# 6847
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160684 Üzenet linkje2011-04-26 20:05:24  Válasz a #160682. hsz-ra Előzmény #160682

Szia Sancho!
Látom mi közel egy időben megyünk...Ti melyik apartmanban lesztek?
Összefuthatnánk egy Hellaszos italozásra...ha nem vagyok túl tolakodó!icon_biggrin.gif

# 6848
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160685 Üzenet linkje2011-04-26 20:11:26 

sancho.dl írta:
A fórumon megjelenő letorkoló, kioktató válaszok, hozzászólások gyakran előfordulnak. Múlt nyáron én is kaptam egy párat, aminek az lett az eredménye hogy egy időre felfüggesztettem a fórumozásomat. Viszont ami nagyon jól esett, hogy többen megkerestek privát úton, telefono, e-mailben, hogy jöjjek vissza, mert szerették olvasni az írásaimat. Elgondolkodtam a dolgon és úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom többet az idióta beszólásokkal. Megjegyeztem az illetőket és többet nem állok velük szóba és a beírásaikra nem reagálok. Ennyi icon_smile.gif Nem fogom magam rosszul érezni, néhány kötözködős ember miatt. Egyébként a kamera nem csak azért van, hogy az ember lássa, hogy mi van Nei Poriban, vagy Sartin, hanem egy kis kedvesség is, hogy az itthon maradottaknak, ismerősöknek, családnak egy picit meg lehet mutatkozni icon_smile.gif Én is örültem amikor ismerősök integettek nekünk kintről icon_smile.gif

Lassan fogy az idő az indulásig és nem olyan nagyon sokára indulunk Nei Poriba icon_smile.gif Nagyon kiváncsi vagyok mennyi minden változott amióta nem
voltam. Valamelyik este megint végignéztük Erin fotóalbumát, újabb

ihletet merítve a kirándulásokhoz. Már sok hasznos tanácsot kaptam
merre is induljunk majd a robogónkkal icon_smile.gif Jaj de várjuk már... icon_smile.gif

Igazad van BOCS ha valakit megsértettem nem volt szándékos. De nekem eszembe sem jutott, hogy web kamera is lehet. Valamikor volt NET kávázó is Nei Poriban is, de Platamonas-ban szerintem lessz az idén is és belehet ülni egy frappe mellet és az itthoniakat üdvözölni. De tényleg nem állt szándékomban senkit megsérteni. ÉS AKKOR FÓRUMOZZUNK TOVÁBB...??????Mennyi is nekem 41-ha jól emlékszem???
Üdv mindenkinek.

# 6849
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160696 Üzenet linkje2011-04-26 21:34:55  Válasz a #160684. hsz-ra Előzmény #160684

Szia Myloo!

Nem vagy tolakodó icon_smile.gif Ez már régi szokás itt a fórumon, hogy a fórumtársak, ha egy időben, egy helyre mennek, akkor összefutnak egy Mythosra, vagy egy pohár uzora egy kis beszélgetés mellett icon_smile.gif
Nagyon szívesen öszefutunk veletek valamelyik este. Mi az Ezüst apartmanban leszünk. Ez valahol Nei Pori hátsó részén van, ha jól tudom. Ahogy néztem a térképeken, valahol még a Fotini ház után, asszem valamilyen hotel van ott a környéken.

Még kb 80 valahány nap van az indulásig, addig majd úgy is pontosítjuk a dolgokat icon_smile.gif

# 6850
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160697 Üzenet linkje2011-04-26 21:37:04  Válasz a #160685. hsz-ra Előzmény #160685

Drága Gyula icon_smile.gif

Engem nem sértettél meg icon_smile.gif Az nem itt kezdődik icon_smile.gif Természetesen fórumozunk tovább:) Ja és hogy ne legyek off Nei Pori egy nagyon klassz kis hely icon_smile.gif

# 6851
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160708 Üzenet linkje2011-04-27 08:21:12  Válasz a #160685. hsz-ra Előzmény #160685

Ha egy kicsit beleszolhatok, a netkávézok megvannak,de nem nagyon van rájuk szükség ha visztek laptopot wifivel,mert egyre több helyen lehet az utcán ingyenesen elkapni szabad wifiket,jo pár szálloda és apartman biztosit kodolatlan hozzáférést
# 6852
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160727 Üzenet linkje2011-04-27 16:29:47 

Sziasztok!Kicsit felkavartam a web kamerával a dolgokat,de talán arra jó volt hogy Borostyán újra visszatért a fórumra.Én próbálom mindig csak a jó oldalát nézni a dolgoknak,bár azért ez nem mindig sikerül!Azért nem sokára Pingával mi is 100 alatt leszünk icon_lol.gif
# 6853
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160728 Üzenet linkje2011-04-27 16:35:00 

Ja és még mindig nem tudjuk azt a bizonyos utazási irodát!Pedig többen is várjuk!
# 6854
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160730 Üzenet linkje2011-04-27 16:53:29 

tallér írta:
Sziasztok!Kicsit felkavartam a web kamerával a dolgokat,de talán arra jó volt hogy Borostyán újra visszatért a fórumra.Én próbálom mindig csak a jó oldalát nézni a dolgoknak,bár azért ez nem mindig sikerül!Azért nem sokára Pingával mi is 100 alatt leszünk icon_lol.gif

Ne is mond ez egy örökkévaloság mire augusztus vége lesz icon_smile.gif

# 6855
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160734 Üzenet linkje2011-04-27 17:36:38 

tallér írta:
Ja és még mindig nem tudjuk azt a bizonyos utazási irodát!Pedig többen is várjuk!

Természetesen arra én is kíváncsi lennék melyik utazási iroda volt?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 456 457 458 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu