#1607382011-04-27 19:39:45 Válasz a #160735. hsz-ra
Szia Éva!
Nagyon szépen köszönöm. Remélem tényleg olyan klassz lesz az Ezüst ház Azt meg tudnás írni, hogy minden erkélyről rá lehet-e látni a tengerre? A másik, hogy van tv a szobában? Nem csak azért mert tv-zni szeretnék, hanem arra kötöm az úti dvd lejátszómat és sokszor hallgatunk zenét mondjuk reggeli, vagy vacsi közben
Előre is köszönöm
Nem minden erkély néz a tengerre. A másik fele az Arany házra néz, mi is olyanba voltunk. Egy belső udvart lehet látni, bár akkor építkezés is volt a szélén, úgyhogy most változhatott már.
TV minden szobában van, meg némi felárér légkondi is.
Nekünk megfelelő volt a tisztaság is és az elhelyezés is.
#1607522011-04-27 22:52:48 Válasz a #160750. hsz-ra
Köszönöm szépen. Akkor majd reménykedünk, ugyanis a barátnőm pont amiatt választotta az Ezüst apartmant, mert hogy az erkélyről lehet látni a tengert. Na majd kiderül
Örömmel látom, hogy egyre többen írogatnak, ráadásul a szállásokkal kapcsolatban is. Esetleg van vki, aki volt már a Villa Nioviban? Képeket, személyes tapasztalatokat szívesen vennék.
Helló! Mindenki, segítsetek hol lehet beírni mi az úti cél, és hány a nap még az indulásig, mert én sehogyan sem bukkanok ilyesmire, tudom én nem értek a számító géphez, előre is köszi
Na jól van, ha nem láttok itt a fórumon, akkor majd az úton ha láttok egy öreg, kopasz, szakállas öreg embert az én vagyok, mert már nem bírom ezt a tétlenséget és "elindulok gyalog"..... Görögország--------------NEI-PORI
Legutóbb kovacsgyula53 szerkesztette (2011-04-29 16:32:43), összesen 1 alkalommal
Helló! Mindenki, segítsetek hol lehet beírni mi az úti cél, és hány a nap még az indulásig, mert én sehogyan sem bukkanok ilyesmire, tudom én nem értek a számító géphez, előre is köszi
Szia!
Ha a hellasz.hu-n bejelentkeztél, keresd a felső menüsorban az 'Utazólistát' (az utolsó menüpont) és ott tudod a beírni.
Szia!
Ha a hellasz.hu-n bejelentkeztél, keresd a felső menüsorban az 'Utazólistát' (az utolsó menüpont) és ott tudod a beírni.
OK be vagyok jelentkezve és máris próbálom...KÖSZI
Szia!
OK be vagyok jelentkezve és máris próbálom...KÖSZI
Lássátok erre is jó a fórum már kaptam is egy segítséget igaz, hogy néztem az utazó listát de nem tudtam, hogy ott kell beírni????.
KÖSZI---ANIFERI
Nagyon szívesen! Mi is 38 nap múlva megyünk!
Melyik utazási irodával mentek?
Szia ANIFERI! BUDAVÁR TOURS . de elbaltáztam mert ugyan úgy az APOLLON travellel csak most valahogy közbe jött a BUDAVÁR TOURS mert akkor még januárban nem volt fent az APOLLONNAK az árak én már többször mentem velük és voltam a KALIOPE-ban is nekem nem volt velük soha problémám. És ti kivel és hová melyik APARTMAN esetleg össze is futhatunk
Szia kovacsgyula53!látom sikerült beírni!!Találkozunk Nei Poriban!!!
Szia "buda" az idén buszos kirándulás. Ha komolyan gondolod össze futhatunk NEI-PORI-ban,leszünk már úgy látom egy páran de hát OK. volt mikor kocsival mentünk és 6-autó ment kifelé mi voltunk a KARAVÁN tagok
Legutóbb kovacsgyula53 szerkesztette (2011-04-29 17:16:49), összesen 1 alkalommal