Ezt mondom én is az irodával is a kinti id.vez nincs probléma, "csak néha" a honfitársaink felejtik el, hogy más is van a közelben. Rendben érezze magát mindenki jól de ne feledkezzen meg senki arról, egy picit azért kulturáltan viselkedni.
Tavaly julius végén mi is kifogtunk egy fiatal csoportot akik szerettek hajnal 3 ig a legfelsö emeleten az erkélyen szorakozni,utána napközben élvezték a quadozás örömeit persze a ház elött. Szerencsére csak egy hétig voltak, igy a következö héten már pihenni is tudtunk éjszakánként,miután bezárt a szemközti étterem.
Ezt mondom én is az irodával is a kinti id.vez nincs probléma, "csak néha" a honfitársaink felejtik el, hogy más is van a közelben. Rendben érezze magát mindenki jól de ne feledkezzen meg senki arról, egy picit azért kulturáltan viselkedni.
Tavaly julius végén mi is kifogtunk egy fiatal csoportot akik szerettek hajnal 3 ig a legfelsö emeleten az erkélyen szorakozni,utána napközben élvezték a quadozás örömeit persze a ház elött. Szerencsére csak egy hétig voltak, igy a következö héten már pihenni is tudtunk éjszakánként,miután bezárt a szemközti étterem.
Nem tudom ki emlékszik arra mikor az Olasz miniszter elnök BERLUSCONI valamelyik évben így fakadt ki a németek miatt, mikor nem otthon vannak olyanok mint a féke vesztett vadállatok, ez így igaz volt szerencsém egy camping-ben lenni velük, Olaszországban, de tisztelet a kivételnek ott is csak egy páran, nem értem meg magukat normálisnak valló egyéneknek mért kell néha-néha kivetkőzni emberi mivoltukból. És ha az ember szóvá meri tenni még meg vannak sértődve ez igaz ninden nemzetiségűre szerintem nincs kivétel.
akkor még nem láttad az oroszokat mit müvelnek törökországban, bennük még az él hogy valamelyik háboruban legyözték a törököket,hát igy is viselkednek, nyilván azért engedik öket oda mert pénzt azt visznek böven
Nem-nem nem voltam még soha Törökországban, de úgy látom már nem is leszek én nekem nagyon meg felel Görög hon, itt is lehet azért egy két balkáni viselkedéssel találkozni.
HURRÁ....NEI-PORI---
Minden nációban vannak bunkók, ami spéci engem ugyan zavar, de sokkal rosszabb, amikor tisztelt honfitársaim miatt kell szégyenkeznem, s ez sűrűn fordul elő, bárhova megyek.
:oops:Egyébként sokat jártam Erdélybe aki teheti legalább 1-2-alkalommal nézzen szét: Szováta, Marosvásárhely, Kolozsvár, Parajd, Székelyudvarhely, Gyilkos tó, Békás szoros: gyönyörű hegyek érdemes rá áldozni
Minden nációban vannak bunkók, ami spéci engem ugyan zavar, de sokkal rosszabb, amikor tisztelt honfitársaim miatt kell szégyenkeznem, s ez sűrűn fordul elő, bárhova megyek.
Nekem szerencsére nem sok ilyenben volt részem, igaz én sokat jártam Nei-Pori-ban magán úton a legszélső csendes utcába Zorba Odos Elevszeria Manola.
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni,hogy van e valamilyen disco vagy hasonló szórakozóhely Nei Poriban vagy a közelben???Na és ,hogy június elején ami még ugye nem a főszezon működik e??
Szia!
Névre nem emlékszem...ne haragudj...rossz névmemóriám van
De azt tudom,h a hölgy aki segített nekünk az nagyon kedves volt és aranyos...Bármilyen problémával megkereshettük.
Ő ha jól emlékszem tavaly került ki,mert előtte egy évvel nem ő hanem egy szőkés-barna hajú csajszi volt...ha jól emlékszem Andreának hívták!
De azt tudom,h nagyon segítőkész volt!
Belenéztem az egyik görög tv műsorába. (ERT Sat) Itt minden vasárnap van egy műsor, hasonló a nálunk is futott Főtér c. műsorhoz. Meglátogatnak különböző városokat és ott a helybeliek bemutatják a helyi nevezetsségeket, kajákat és táncokat Most vasárnap (május 1) ha jól láttam Régi Poriban voltak. Legalább is valami hasonlót láttam kiírva. Majd szeretnénk oda is ellátogatni, de most legjobban az újabb Porit várom már Még 76 nap... Ó jaj... sosem telik el...
Szia!
Kimondottan olyan nagy discot én nem tudok Nei poriban.De olyan helyet ahol disco zene megy este és sok főként fiatal van az a Marabu. A sétányon van ,annak is kb a közepén...fiatalos modern berendezéssel...Ott lehet sztem bulizni...mi is oda mentünk:D Elvileg van még valahol a város szélén is de azt nem tudom...
Ha változatosságra vágytok ,akkor érdemes átmenni Platamonasba. Ott is van egy két ilyen szórakozóhely.Este át tudsz menni kisvonattal..hajnalban pedig ott a taxi lehetősége...ami nem sokkal drágább.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv -Mylo