#1611992011-05-05 21:37:43 Válasz a #161197. hsz-ra
Nem 25 percet írtam, úgy látszik csak olvasol látni nem látsz. Azt írtam hogy Nis felől értünk be, 4 óra előtt pár perccel, és 25 perc múlva fordultunk a balos kanyarra rá. Itt be is fejeztem nem fogom az igazamat győzködni, mert nem idegesítem magamat azzal hogy mások mondják meg nekem hogy mennyi idő alatt teszek meg akármennyi távot...... Másik Autóval Görögországba fórumon is bebizonyítottam az igazamat más hasonló témában , még is kötik az ebet a karóhoz... Keress rá, aztán eldöntheted magad is hogy kinek van igaza..
Nem Triznyak, ez nem gyerekes dolog, itt csúcs forgalomról volt szó. Képzeld el, egy család elindul, majd 1,5 órát megy és csodálkozik neki miért nem sikerült. Én jöttem át Belgrádon éjjel egy órakor 80 km-es sebességgel, de ez egy alkalom volt, mert egy hét múlva ez 2 óra alatt sikerült délután 5 órakor tavaly, rendőri írányítással. Az igazat kell írni és akkor nincs baj és akkor nem csapunk be másokat. Ma például a macedónok nem akartak Kumanovónál dolgozni, ezért az 5 autó 30 perc alatt ért át.
Olvasd vissza jó ember és ne magyarázkodj. Van ilyen. Előfordul, hogy más többet jár arra mint Ön és többet lát. Befejezve, jó utat, csak mindig az igazat, mert Nis felől nincs kapu, ahol bilétát kell húzni. Ha-ha.
#1612042011-05-05 22:24:07 Válasz a #161201. hsz-ra
Tehát te Belgrád után fizetni szoktál a kapunál, és nem bilétát húzol amit a következő kapunál fizetsz ki. Mondom én hogy nem egy Belgrádról beszélünk. hahaha. Tudod igazat kell mondani és olvasni értelmezni amit leír az ember. Szép napot neked is.
Mi Székesfehérvárról mennénk, és mivel a férjem tavaly nagyon megelégelte a szerb útépítéseket és 40-60-80-as táblákat jó ötletnek látszik hogy a Horvátok felé menjünk. Mivel nem vagyunk ismerősek nagyon Belgrádban, az lenne a kérdésem, hogy mennyire bonyolult felkeveredni az elkerülő útra. Jól ki van táblázva? Megírnád mire kell figyelni, hogy hol kell lemenni az autópályáról? Előre is köszi
#1612082011-05-05 22:39:20 Válasz a #161200. hsz-ra
Nos, nem fogok ezen vitázni, én sem egyszer mentem már keresztül Belgrádon az utóbbi 25évben! Továbbra is azt mondom, gyerekes dolog amit műveltek! Egyikőtök állítása sem lehet minden esetre ráhúzható, ebből adódóan a mindig igaz információt sem tartalmazhatja!!!!!
Gégé!
Ember te nem tudod mikor merre közlekedsz . Én a 161187-es és a161191-es hozzászólásodat olvastam és arról mondtam véleményt, ahol igen komoly ellentmondásba keveredtél. Ha majd kiigazodsz akkor majd jelentkezz, adok útba igazítást, vagy elkísérlek.
djbobo!
A 340 dínáros fizető kapu után fel kell menni a felüljáróra és a tábla Nis-t, illetve Csacsak-t kell követni. Nem bonyolult, de csak gyakorlott vezetőnek ajánlom. Jól ki van táblázva és mindig Nis felé kell menni. A Belgrád utáni fizető kapuhoz érünk a végén, ahol bilétát kell húzni.
Ha valaki, mint én megpróbálja megakadályozni, hogy a gyakorlatlan utazókat férevezessék úgynevezett jól értesült emberek, akiknek tényleg óvodába kéne járni. A továbbiakban a témával nem foglalkozom, de kérdésekre szívesen válaszolok és az igazat írom, nem hülyítek. A következő út május 14-én lefele.