Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 480 481 482 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Miskolciutas | #161020 Üzenet | 2011-05-02 21:22:19 |
Nagyon köszönöm mindenkinek,aki gondolt ránk!!!!/Novellát választott/holnap meg matek,az fontosabb!
Az idén egyébként ugy vagyunk,hogy mi még nem döntöttünk,hová menjünk,de több ismerősömét már "eldöntöttük"...régi barátnőmet sikeresen rábeszéltem Pargara-ők juli 1-én indulnak-Zakharias.13 nap,nagyon boldogok....bátyámék juni 4-től Sartin,másik barátnőm fia juni 7. Tolo,lánya május vége Zante...mi meg várjuk a világmegváltó last minute-ot...valószinűleg Korfu-de márt lassan szétoffolom ezt a topikot!Kicsit zaklatott leszek a héten!
  Nagyeszter | #161080 Üzenet | 2011-05-03 18:15:20 | Válasz a #159321. hsz-ra Előzmény #159321
Szia! Én is szeretném megkapni. Július 18-án indulunk. nagy.eszter@t-online.hu
  Sarti | #161106 Üzenet | 2011-05-03 22:15:20 |
OFF Nevet kellett változtatnom, ez most csak próba, hogy én maradtam én? " OFF
  Breki1 | #161108 Üzenet | 2011-05-04 08:42:55 |
Na örömmel látom beindult a fórum icon_smile.gif

És Theia és a többiek immár profin válaszolgatnak azokra a kérdésekre amiket tavaly ők is feltettek icon_razz.gif
Viszont az ideiek nem nagyon szeretnek visszaolvasni, pedig tényleg ajánlott

Mit lehet letölteni illetve megkapni? Énis akajoooooooooooom, icon_smile.gif
  Breki1 | #161109 Üzenet | 2011-05-04 08:49:41 |

Link
  Breki1 | #161112 Üzenet | 2011-05-04 09:03:58 |
Mivel többen kérték a Parga-s doksikat berakom újra most próbáltam ki a megauploados mirror még mindig jó onnan lehet tölteni:

akkor tessék a doc-ok

tessék az általam készített - az itteniek hozzászólásai alapján

http://www.multiupload.com/ohrsdv841w

a görög ételek és a szótár

http://www.multiupload.com/448xqg0qmz

ez pedig theia által készített ezt is érdemes leszedni.

http://www.multiupload.com/2phihgne0b
  Laci54 | #161113 Üzenet | 2011-05-04 09:17:32 |
Tavaly hazafelé jövet határoztuk el,hogy idén Pargára megyünk.Azóta olvasunk,jegyzetelünk gyüjtjük az infókat már most tudom,hogy kevés lesz az a 2 hét mindent megnézni.
  Theia | #161144 Üzenet | 2011-05-04 20:25:34 |
Szia Breki!
Na, végre előkerültél..... icon_smile.gif
Addig is álltuk a sarat . icon_biggrin.gif
Szóval,az általunk kiollózott leírásokon felül térképeim vannak a környékbeli nevezetességekről,megközelítésükről, meg Michelines útvonalterveim,Parga-Igoumenitsa buszmenetrend,korfui kompmenetrend.
Ugyanis először busszal akartunk Igou-ba menni,majd komppal Korfura,de időközben rájöttünk,hogy inkább jobban járunk,ha kocsit bérelünk és otthagyjuk a kikötőben,és úgy megyünk át Korfuvárost megnézni,sokkal több időnk lesz így.
(Amúgy minden dolog a netről lett leszedve.)
És idén újra Parga lesz,csak az Apollonnal.
Idén már nem vagyok úgy "ráizgulva" a dologra,mint tavaly,de most már tudom,hol vásároljak,hol egyek,és megnézzük azokat a dolgokat,amire tavaly nem jutott idő. icon_biggrin.gif
Már "csak" 110 nap..... icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Már alig várom !!!
  Breki1 | #161216 Üzenet | 2011-05-05 23:28:18 |
Köszi szépen icon_smile.gif

Idén kivel mész, és melyik Apartmanba ha szabad tudni?
  Noha | #161265 Üzenet | 2011-05-06 15:09:25 |
Sziasztok!
Mi másodszor mennénk Pargára autóval, ezúttal szeptember utolsó hetében. Kaptunk egy ajánlatot egy bizonyos Stavros apartmanháztól, és érdeklődni szeretnék, hogy valaki közületek nem ismeri-e, ugyanis az interneten semmi információt nem találtunk róla. Gyakorlott utazók vagyunk, Görögországba most mennénk ötödszörre, mégis jó lenne valami tippet hallani erről az apartmanházról, mert egy képsorozaton, meg pár alapvető információn kívül nem sok mindent tudunk róla. Előre is köszönöm, ha tud valamelyikőtök segíteni.
Nóra
  Theia | #161300 Üzenet | 2011-05-06 21:15:48 |
Breki1 írta:
Köszi szépen icon_smile.gif

Idén kivel mész, és melyik Apartmanba ha szabad tudni?

Breki!
Idén egy másik barátnőmmel és az ő kislányával megyünk,az Apollon Travellel.
Azért az Apollonnal,mert nekik jött ki hamarabb az ajánlatuk,már januárban. A munkánk miatt már év elején le kell adni az egész éves szabadságigényt.... icon_sad.gif
Tavaly nem jött össze velük a közös nyaralás,de sebaj,idén bepótoljuk ! icon_biggrin.gif
A Margarita apartmanba megyünk,állítólag ez a legjobb az Apollonos apartmanok közül. Már januárban lefoglaltuk,és már akkor alig volt hely a kiszemelt időpontra.Az ügyintéző hölgy kedvességén múlt,aki félretette nekünk a szobát.
Az időpont: augusztus 22-31. icon_biggrin.gif
  Bucuska | #161318 Üzenet | 2011-05-07 11:05:44 |
Ez a videó gyönyörű...icon_smile.gif De jó lenne már ott lenni és élőben felfedezni Pargát icon_smile.gif De nem baj már csak 37 napunk van az indulásig icon_smile.gif Remélem mihamarabb eljön és utána én is egy hatalmas élmény beszámolóval térhetek vissza icon_biggrin.gif
  Dtina | #161421 Üzenet | 2011-05-08 19:19:22 |
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy Pargan van-e olyan hely, ahol wifi lehetőség van? Mert vinni akarjuk a gépet, és az itthoniakkal így kommunikálnánk. Ha volt ilyen tavaly, mennyibe kerül ott kint? Köszi!
  Dtina | #161422 Üzenet | 2011-05-08 19:22:49 |
Egy kicsit szétszórt vagyok....khm... a lényeget meg elfelejtettem megkérdezni: június 21-től van szállásunk, de úgy gondoltuk, mi lenne, ha előbb érnénk oda, mondjuk pénteken indulnánk már, így szombaton ott tartózkodhatnánk. A kérdésem, szerintetek ott kint találnánk erre a két napra szállást úgy, hogy nem foglaltunk semmit? Sartin már jártunk így, ott nem volt gond, de itt még Pargan nem jártunk.
  Zongota | #161538 Üzenet | 2011-05-09 22:10:54 |
2010 augusztus 12 – 23 között voltunk Pargan. Három szempont szerint lehetne értékelni az utazást.
1. Walter Travel.
Szerintem nem egy ismert utazási iroda, főleg itt a fővárosban. Ennek ellenére nagyon korrekt és megbízható irodának mondható. Egy ismerős hívta fel a figyelmem, a neten tájékozódtam és telefonon érdeklődtem az utazásról. Szerencsére Norbival beszéltem, elmondta a lehetőségeket, másnap átutaltam az összeget és indulás előtt két nappal elküldték a vouchert. Reggel 8-kor indultunk a Planetárium elől, Cegléden, Szolnokon és Szegeden felültek az ottani utasok és a határ előtt megálltunk egy kis szünetre. Szerb – magyar határon három órát várakoztattak a szerb vámosok, utána pedig nem volt probléma a többi határon. Jól lehetett haladni, 3-4 óránként tartottunk pihenőket. Pargára reggel 9 körül érkeztünk. A szállásokra lehetőség szerint elvittek a kis buszokkal. A takarítást elég hamar elvégezték, délre már elfoglalhattuk a szobánkat. Hajnalka, az idegenvezető lehetőség szerint mindenkinek megmutatta a szállást. Mi a Mimis apartman 4-es szobájában voltunk. A Mimisben az 1 és 2-es apartman az udvarra nyílik, aki a nyugisabb helyet szereti, annak megfelel. Csendes az udvar, tele citromfákkal, csak azok járnak át rajta, akik az emeleten laknak. A 3-as apartman szerintem nem a Walteré, mert idegenek laktak benne. A 4, 5 és 6-os apartmanok az utcára néznek, mindenik megfelelő méretű terasszal, szerencsére nem a főutcára, hanem egy ezzel párhuzamos utcára. A szoba elég nagy volt, két ágy, két éjjeliszekrény, ruhásszekrény, fésülködő asztal és szék, konyhasarok, és fürdővel. A konyha felszerelése elég egyszerű, két személyre lapos és mély tányér, evőeszköz , egy nagyobb és egy kisebb lábassal. A hűtő működött, igaz, hogy a fagyasztó ajtaja nem zárt rendesen, de hát nem én fizettem az áramot. Az ágyneműt és a törülközőket kétszer cserélték, lényegében háromnaponta volt tiszta váltás. A szobában is 2-3 naponta takarítottak. A TV-ben több csatorna is volt, de párszor volt csak bekapcsolva. A széf nem volt ingyenes, kérésre adták a kulcsot 1 €/nap volt az ára. A takarító albán lehetett, mert egy mukkot sem értett abból amit mondtunk neki. Annyira „rendes volt”, hogy még a visszaváltható sörös üvegeket is eltakarította. De ha egy kis vizet hagytunk benne, akkor nem vitte el.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 480 481 482 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu