#1612872011-05-06 19:46:26 Válasz a #161281. hsz-ra
A sziget déli, dél-keleti partján, mivel kevésbé szélfűjta, a sekélyebb partszakaszok vízei, mint Falirakié is pl., gyorsabban és jobban melegszenek. Jó lesz az, nyugi,
#1616632011-05-11 14:29:07 Válasz a #161644. hsz-ra
Szia Angel!
Mi mindig szeptemberben voltunk a szigeten és az időjárással (sem) volt semmi gondunk: nappal-->30-35C°, este-->20-25C° volt átlagban. Fázni biztos, hogy nem fogtok. Néha előfordulhat egy-egy kisebb zápor.
#1616782011-05-11 16:27:50 Válasz a #161663. hsz-ra
köszi jan!
ezek szerint már többször voltál a szigeten,mi az amit nem érdemes kihagyni?????
várak,természeti szépségek amik leginkább érdekelnek.
már elkezdtem a kutakodást,de még eléggé hiányos a listám
#1616982011-05-11 19:44:18 Válasz a #161678. hsz-ra
Szia Angel!
Négyszer voltam eddig Rodoszon...
A weblapomon megtalálhatod őket-->Rodosz-főbb látnivalók
Javaslom, hogy böngészd át jobban az oldalam, mert sok hasznos infó van rajta...fényképek, beszámolók, stb...
Üdv
Én egy diák vagyok 19 éves, szakács, pincér, bár gyakorlattal, és munkát keresek rodoszon ! Jelenleg is itt tartózkodom egy hotelnél vagyok de szörnyűek a körülmények. a kajánk mindig hideg, nincs melegvíz a szálláson, pincében vagyunk elszállásolva, és még sorolhatnám. Lényeg hogy másik munkahelyre van szükségem legalább 1 hónapra, hogy haza tudjak menni, mert az összes pénzem jelenleg 65€ .... Szóval most szükségem lenne a segítségre. Mobil internetet kaptam pár napra egy görög sráctól ő ezzel segít hogy tudjak keresgélni ..
email: fmadamv@gmail.com
tel: 06704331132
msn: adamvad@gmail.com
A helpet előre is köszönöm, bármilyen munka érdekelne !
Szeretném a segítségeteket kérni. Egy kedves ismerősömmel szeretnék bérelni apartmant Ialyssoson. Esetleg valaki tud kiadandó szállást? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Kérdésem a következő !
Van a protonoknál olcsóbb hely rodosz szigetén ahol belehet vásárolni? gondlok én supermarketre, vagy ilyesmi... Lindos mellett Lardoson vagyok , itt töltök 5 hónapot, és jó lenne valami olcsó helyet találni ! A válaszokat előre is köszönöm !
#1631462011-05-25 10:54:07 Válasz a #163113. hsz-ra
Szia!
Azon a környéken tudtommal azok vagy a Food Market (ha még léteznek) a legolcsóbbak.
Faliraki és Rodosz város között ( a régi kalitheai és a gyorsforgalmi úton is ) több nagyobb bevásárló központ is van ami olcsó. A régi kalitheai úton van Lidl, Eurospar és Carrefour is. Ezek Rodosz város határában vannak.
A gyorsforgalmi úton is van több nagyobb bevásárló központ, de itt a legjobb a DIA%. Egyébként tapasztalatom alapján árban és választékban messze ez a legjobb üzlet. Ez valahol félúton van Rodosz város és Faliraki között.
Üdv