Szia!
Ha nem irodával mentek, akkor kicsit későn kezdtek keresni, mert szállás csak lenne, az van rengeteg, viszont a repjeggyel baj lehet, attól függ mikor akartok menni, azt tudom, hogy június-júliusra már nincs a malévnél pedig az a legolcsóbb. Ha esetleg van már jegyetek, akkor az én tapasztalataim szerint a booking.com, vagy a hrs oldalain érdemes keresni, ezek a legolcsóbbak. Mi Matalára megyünk, ott a Dimitris villa volt a legolcsóbb és ehhez képest még reggelit is adnak, Boat volt már náluk, dicséri őket, a beszámolójában utána kereshettek, vagy Adrinál is találtok sok jó tippet, ha visszaolvastok itt a fórumon.
Üdv: Ági
Én életemben először megyek Krétára, és félek kicsit mert sokat jelent ez az utazás számomra. A Greentravel ajánlata szerint a Dolphin Bay Holiday Resort Hotel vagy az Eri Beach a két célpont, de nem tudunk választani. Esetleg ismeritek a szállodát?(kat) Nagyon szépen köszönök minden infót)) Edina
Szia Fanny! A tripadvisor.co.uk oldalon találsz értékeléseket ilyen nevű, Krétán található szálláshelyekről. Azért nézd meg, hogy a települések megegyeznek-e? Nem kell mindent készpénznek venni amit vendégértékelésként beírnak, de kiindulási alap lehet ha a többség elégedett a szálláshelyekkel.
Sziasztok!
Szerintetek van rá esély h találjak munkát ha kimegyek?
a neten szinte nincs semmi...
konkrétan úgy gondoltam h viszek egy csomó önéletrajzot és bemegyek mindenhová ahová lehet:D
Nekem erős angol nyelvtudásom van, viszont görögül egy szót sem tudok.
A párom egyik nyelven sem...neki van esélye?
Szia!
Görög munkavállalással kapcsolatban pár hasznos infót találhatsz Petros blogjában: Petros blogja
A Tartalomjegyzék menüben megjelenítheted a beírások címeit.
Kezdő Kréta rajongóként szeretném megkérdezni, honnan és mennyiért lehet eljutni Krétáról Santorinire, és hogy milyen tapasztalataitok vannak ez ügyben.
Szerintem írd be itt a Kréta fórumon először a keresőbe, hogy Santorini, és kidob egy csomó infót.... Kezdetnek szerintem nem rossz Ja és vannak árak is....
Hát nem tudom... az a fél ár... most számoltam ki, kettőnknek 263 ezer forint lenne nyolc napra, ellátás nélkül, az egyéni szervezésű utunk kettőnknek tizennégy napra reggelivel, kocsibérléssel, 230 ezerből kijött...
Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de vannak Kréta partjainál cápák? még nem olvastam ilyesmiről, de a férjem amilyen macsó annyira tart a cápáktól...
Szia:)
Nem találkoztam egy példánnyal sem, és nem is olvastam sehol, hogy valaki látott volna cápát Görögország partjainál. A wikin viszont azt írják, hogy a cápa figyelmét felkeltheti a vízzel erős kontrasztot képező fürdőruha, tehát a férjednek javasold a nudizást, hátha attól jobban tart, mint a cápáktól
Az International Shark Attack File nyilvántartása szerint 2010-ben 79 cápatámadás történt bolygónkon, ezek közül hatnak volt halálos áldozata a következő helyeken: Egyesült Államok, Dél-Afrika, Egyiptom, Ausztrália. A 79-ből 22 alkalommal a megtámadott addig piszkálta az állatot, míg az rátámadott. A támadások jellemzően a nagy fehér cápák részéről érkeztek, melyek érdeklődését leginkább a szörfösök deszkái keltették fel (a 78-ból 40 alkalommal). Földrajzi megoszlás szerint USA (Hawai-t is beleértve), Ausztrália, Dél Afrika, Vietnam, Egyiptom voltak a leggyakoribb előfordulási pontok, szóval nyugi:)