Jaszu "jamasz"--Válaszoltam is a prividre lassacskán nem értek semmit???
Pori--Poroi---Phoroi??? De a GOOGLE--kinagyítva nézd meg légy-szi Pori-hoz még az út sem ér oda Poroi-hoz igen. Nagyon sok érdekes dolgot felfedeztem a GOOGLE-val!
Jaszu "jamasz"--Válaszoltam is a prividre lassacskán nem értek semmit???
Pori--Poroi---Phoroi??? De a GOOGLE--kinagyítva nézd meg légy-szi Pori-hoz még az út sem ér oda Poroi-hoz igen. Nagyon sok érdekes dolgot felfedeztem a GOOGLE-val!
Szia Évicica!!
Láttam Te is bejelentkeztél!Már csak 31 nap és indulunk!!Neked meg már annyi sincs,tök jó lesz!!!
Alig várom,hogy talizzunk és egy nagyot bulizzunk!!
Ha van valaki aki szeretne egy jót szórakozni és imád táncolni azt szeretettel várjuk a társaságunkba!!!
Szia Jamasz!!
Mi június 6.-án indulunk busszal az Évi már előtte két nappal ott lesz,mert csak másik irodánál kapott helyett!!Ha Te is abban az időben érkezel megbeszélhetünk egy talit valahol,és mindenkit várunk szeretettel bulizni!!!AniFeri Ti se maradjatok ki!!!!!
Szia Jamasz!!
Mi június 6.-án indulunk busszal az Évi már előtte két nappal ott lesz,mert csak másik irodánál kapott helyett!!Ha Te is abban az időben érkezel megbeszélhetünk egy talit valahol,és mindenkit várunk szeretettel bulizni!!!AniFeri Ti se maradjatok ki!!!!!
SZIA lityi! OK. TI MELYIK APARTMANBAN LESZTEK? HOL TALIZZUNK?
Szia Gabi.
Milyen idő van mostanában felétek,
és milyen lesz az előrejelzések szerint,
ugyanis már csak 25 napunk van az
indulásig.Remélem az egész család jól van,
sokat gondolunk rátok.
Szia Jamasz!
Mi a Kalliope apartmanban leszünk Évi meg a kék házban kapott helyet,nem tudom mennyire van a kettő egymáshoz!Ha van valaki aki tudja kérem jelentkezzen!!
Ti mivel jöttök ,mikor és hol fogtok lakni???
Azt meg,hogy hol kellene talizni még nem tudom,mert nem tanulmányoztam át milyen helyek vannak!!Ajánlj valamit ,ha tudsz Te és majd mi megkeressük!!!