Biztos bele tudnak már menni, csak nem lesz túl meleg.
Én azt tapasztaltam, hogy júniusra melegszik fel. Bár lehet, hogy a kinti levegőhöz képest jó lesz.
Bele menni bele is lehet kérdés az ,hogy mennyire fogják jól érezni magukat benne.
Június eleje,közepe felé már nagyon kellemes az időjárás és a víz is.
norcsibaba!
Sartin szeptember még bőven bele esik a szezonba.szeptember eleje közepe még csodaszép.Meleg van és jó a víz is!
Szemptember végén már ha jön egy eső az lehűti az időt.És számolhatsz több napos esővel is a hó vége felé.
De ha szerencsétek van még elakpjátok a nyár utolsó rúgásait!
Fate08!
Köszönöm az infót.Mi szep.17-én indulunk repülővel.Tavaly az ottani nyaralásunk alatt nyertük meg a szállást.Brada Zoli véleményét is ki kértük és Ő is a szeptembert javasolta a sok időpontok közül.Remélem azért kifogjuk a jó időt
#1613952011-05-08 12:17:53 Válasz a #161391. hsz-ra
Sziasztok! Mi is szeptemberben megyünk! Most már 5. alkalommal vissza Sartira. Ebből 1x voltunk Szept.-ben és semmi gond nem volt, idő szuper volt, 1x volt egy 2-3 órás pezsdítő eső. Aug.-ban volt már olyan ,hogy nem tudtunk aludni 30-33C éjszakai meleg miatt, remélem ez most nem így lesz. Szeretem a gyerekeket, de a legcsendesebb hónap a szept. eleje, mivel indul a suli és sok család már otthon van. Nem első sorban szept. már jóval olcsóbb.
Szia Sancho!
Nagyon köszönöm,hogy mindenre ilyen készségesen és bőven válaszolsz!
Egyszerűen öröm olvasni,ahogy Görögországról írsz!
Amikor mi 2003-ban voltunk Sartin még minden teljesen más volt.Akkor beleszerettem Sartiba!!!!!!
Ezért tartok most a negatív hangvételű írásoktól,mert félek és nem akarom,hogy egy álom véget érjen.
Jujj ,de ne is beszéljünk többet erről,mert csak bebeszélem magamnak.
Igen igazad van,ha pozitívan állunk hozzá a dolgokhoz,minden jobban fog sikerülni!!!
Ez az 54 nap meg csak eltelik valahogy!!!!!
Már csak 8 nap és indul az élménybeszámoló Majd itt olvashatjátok, minden este írok egy kis összegzést. Olvasgattam elvileg ilyenkor 18 fokosnak kellene lennie a víznek, első gólyaként tuti biztos, hogy bele fogunk menni a vízbe, nem hagyhatjuk ki, még akkor is ha csupa lila lesz a szánk a hideg víztől