Mi meg mához egy hétre már nem leszünk itt.......
i
Kedves Györgyi!
Most néztem a webcamerát Zakynthoson,és felhőtlen ég, 24 fok csalogat benneteket Remélem ilyen is marad,és szupi lesz a nyaralásotok.
Érezzétek jól magatokat!!
11 nap készülődés még sehol...
Nem akarja valaki leírni miket visz magával? nehogy valamit itthon hagyjak, elég szétszórt vagyok.
Szofkaja?
Tavaly egy kedves fórumtárstól kaptam egy doksit, aszerint pakol évek óta,én pedig kipróbáltam tavaly,és nem maradt ki semmi. Privát üziben szívesen elküldöm neked, írd meg az emailcímed egy pü-ben
Milyen webcamot szoktál nézni ahol hőfokok is vannak? Érdekelne engem is.. Hiszen közeleg a nyaralás
A doksi engem is érdekelne:) Nekem is el tudnád küldeni ezt ha szépen megkérlek rá??? Légyszi: Köszi!
Schumy!
Én viszem a fél ruha és cipőtáram:D Fájdalomcsillapítót (a másnap elkerülése, ill .csillapítása végett ), búvárszemüveget, polifómot, laptopot. Meg csomó felesleges dolgot. Mindig előző nap pakolok be este nagy kapkodások közepette, tőlem kár ilyesmit kérdezni Gondolom 2 nagy bőrönd+hűtőtáska mehet alulra a buszba.
#1615742011-05-10 15:25:26 Válasz a #161475. hsz-ra
Kedves Alisha22 és Ancsa!
Köszönöm a jó kívánságot, remélem minden ok lesz. Az idő jónak mutatkozik, ma megkötöttem a BBP-t. Postánál kettőnknek alapcsomag 7400 ft. volt. Beszéltem a GT -szal, hogy akkor a ponos indulás akkor van -e ami a lapon van? Azt a tájékoztatást kaptam , hogy a GT főnöke kinn van Görögben és bármi probléma merül fel azonnal telefonálnak az utasoknak. Egyébként szerdára Görögben sztrájkot hirdettek, de a hölgy az mondta legyünk nyugodtak!!!Ok !! Azok vagyunk!
Nekem nagyon összejött a program, ha vasárnap este hazajöttünk , hétfő reggel ismét el kell utaznom. Megbeszélem a férjemmel, hogy tájékoztasson benneteket mert én nem leszek gépközelben.
Mindenkinek jó nyaralást kívánok!
Nézegettem Agios Sosti-i Ibéria apartmanházat két utazási irodánál( Campus és Grand tours) és azt figyeltem, hogy a Grand Toursnál már egy csomó hely le volt foglalva a Campus szerint pedig még minden üres volt. Most nekik külön külön fenntartott szobáik vannak, vagy csak a Campusnál "hanyagok" voltak és nem töltötték a táblázatot? Remélem érthető voltam, köszi a segítséget
Nézegettem Agios Sosti-i Ibéria apartmanházat két utazási irodánál( Campus és Grand tours) és azt figyeltem, hogy a Grand Toursnál már egy csomó hely le volt foglalva a Campus szerint pedig még minden üres volt. Most nekik külön külön fenntartott szobáik vannak, vagy csak a Campusnál "hanyagok" voltak és nem töltötték a táblázatot? Remélem érthető voltam, köszi a segítséget
szia!
amit biztosra tudok Neked mondani,az az, hogy 05.28-06.04-es turnusnál szinte majdnem az egész emelet a miénk,úgyhogyha ott is üres,akkor igen,hanyagok