Megfejtés:
"Sarti főterén élő webkamera a Taousanis Tours Utazási Iroda előtt! Username: visitor , Password nincs. Explorert alkalmazva a felső Login gombot kell nyomni, más böngészővel (pl: Mozzila) az alsó Login gombra kell klikkelni! Jó szórakozást! ))"
#1616672011-05-11 15:16:22 Válasz a #161659. hsz-ra
Én gratulálok:) Főleg, hogy mi is autóval vágunk neki július végén, Székesfehérvárról, ill kis kitérővel Bajáról
Jó látni, hogy van aki pozitívan áll az autós úthoz, kell a biztatás és a jó tippek:)
#1616722011-05-11 15:27:10 Válasz a #161667. hsz-ra
Hogy én is hozzászóljak az autós témához bár lehet ez már off..de mi is csak arra esküszünk a busz az kizárt de nem vagyunk egyformák.,pedig lehet idén csak ketten megyünk és azt mondják akkor a busz éri meg anyagilak de az megfizethetetlen, hogy senkihez nem kell alkalmaszkodni.
Hogy én is hozzászóljak az autós témához bár lehet ez már off..de mi is csak arra esküszünk a busz az kizárt de nem vagyunk egyformák.,pedig lehet idén csak ketten megyünk és azt mondják akkor a busz éri meg anyagilak de az megfizethetetlen, hogy senkihez nem kell alkalmaszkodni.
#1616822011-05-11 17:58:19 Válasz a #161673. hsz-ra
Sziasztok!
Mi is az autóra szavaztunk. Nekünk még olcsóbbra jön ki mert a két család egy személyautónak számító kisbusszal megy így a fentiek feleződnek.
A busz kizárt. Miért? Voltam reggel 10kor el kellett hagyni a szállást és este 7ig ténferegtünk a motyókkal az utcán mert a busz akkor jött. Na ez ami kizárt nálem, mert hisztis leszek ha várni kell.
Repülő? Nagyon jó, kényelmes, ezer pont mellette, és alapba nem lenne drága, de még +a reptéri illeték, transzfer, kerozin pótdíj.... +kb 35eft fejenként.
Egyébként bizti hüle vagyok, de mi ez a kerozin pótdíj? Miért nem tudják kiszámolni a jegyet, hogy ennyi és kész.
Ja és gyerekre is ennyi, nincs kedvezmény.(8 főre ez 8x35eft=280eft a semmire) Egy hajszállnyit hajlottunk felé, de a barátok nem és ők nekünk fontosabbak. Különben is tök jó buli lesz az út együtt. Fiúk vezetnek, gyerekek tv-znek vagy alszanak, mi meg jagerezünk.
#1616852011-05-11 18:19:16 Válasz a #161627. hsz-ra
Szia!
Keresd meg a neten a siflishause-t, Ők vállalnak reptéri transzfert 100 euro/út, valamint az Ibusznál tudnak neked taxi transfert intézni, az 130 euro/út.
Sajnos mi is ezzel a problémával küzdünk, még mi sem döntöttünk, hogy mi legyen.
#1616912011-05-11 19:28:08 Válasz a #161615. hsz-ra
Fate!
Nekünk bizony néhány órát ott kellett ücsörögni az apartman oldalában a bőröndökön, de különösebben nem foglalkoztam vele. Elmentem Mythost szerezni
A majdnem sztriptízt azt hiszem a már sokak által ismert okból más is kihagyta volna
Mindenesetre utána még jött más is, úgyhogy érdekesen indult a nyaralás Mi pedig csak végigfeküdtünk azágyon és azt mondtuk, hogy mindegy, történjen bármi, csak végre nyugalom legyen
#1616932011-05-11 19:33:17 Válasz a #161624. hsz-ra
leenee!
,
Már sokszor elmeséltem múlt évben, de ha gondolod, a beszámolómban eltudod olvasni a kis kalandunkat. A lényeg, hogy egy idősebb hölgy bevágtatott a szobánkba miután kitakarítottak ésátvettük, hogy ő itt lakott előtte és most ő le fog zuhanyozni
Mondtuk neki, hogy egész éjszaka buszoztunk, egy picit lepihennénk, de ő közölte hogy akkor is le fog zuhanyozni és ha nem engedjük meg akkor ő le fog vetkőzni és meztelenül fog itt rohangálni. Nos ettől inkább eltekintettünk és azt mondtuk, hogy jó, zuhanyozzon le, de gyorsan és utána hagyjon minket nyralni. De közben bejött a fia is, hogy ő is jött zuhanyozni... Már megijedtünk, hogy az előző turnus sorban bemasírozik a szobánkba, de szerencsére ezután rend lett
Végül is a hölgy felmosta utána a zuhanyzót és még el is köszönt, úgyhogy egy szavunk nem lehetett
#1616942011-05-11 19:37:37 Válasz a #161665. hsz-ra
frenzi!
Ezért adnak ószómellényt, hogy ha valaki bizonytalan, akkor is tudjon fürcsizni. Csak halkan jegyzem meg, hogy én sem próbáltam ki a 100 m-es vizet
Ha jól tudom az egész csapatból talán 3-an? Fate talán jobban emléxik
Előző nyáron busszal mentünk négyen. Mi jól bírtuk a gyerekekkel, de Apa a maga kis 190 cm.vel nehezen viselte a megpróbáltatásokat...Idén autóval megyünk. Igazából gyalog is elmennék, csak lehetnék már ott végre!
Gingike! Tuti jól érzitek magatokat. Mi annak idején 1992-ben semmit sem tudtunk Sartiról, csak annyit, hogy Görögországban van. Nagyon jó volt, nem lehet elszakadni tőle, igazat írt Sancho.
A siófokozókat sem értem. Mi a baj Siófokkal? Nyár van, meleg, iszod a finom italokat, eszed a finom ételeket és megértik, hogy mit keresel a boltban, segítenek az ételrendelésnél az étteremben. Mi ezzel a baj?
Nos én mindig busszal voltam Göröghonban és soha semmi gondom nem volt vele. Persze előfordulnak elmebeteg utasok, de szerencsére ritkán és kevesen Én egy barátkozós tipus vagyok és már az út során ismertségekre tehet szert az ember, de nem ez a fő ok. Mindig ketten megyünk és szerintem két személyre a mai benzinárak, autópálya díjak és hasonlók mellett luxus autóval menni. Persze úgy is meg fognak cáfolni Cáf!
Nekünk a buszjegy oda-vissza 21500 Ft /fő...
A busz sem kényelmetlen, megy a dvd, megállunk időnként és még aludni is tudunk. Mint már sokszor írtam jártam autóval Franciaországban, Olaszországban, Monacoban, de ha lehet, akkor soha többet. Végig nekem kellett vezetnem, a végén kiestem az autóból. Ráadásul sajnálom is a járművemet a hosszú úttól
Tehát biztos klassz autóval menni, de én azok táborát gyarapítom akik buszoznak
A 100 méteres vizet ki kell próbálni. Olyan gyönyörűt még életemben nem láttam, mint azt a kéket és ahogy a napsugarak belefúrták magukat. Leírhatatlan. Néha még álmodom róla...Nemsokára újra láthatom majd.