Szia Era!
Ha megnyitod ezt a weboldalt,keresd meg az apartmant és nézd meg a mappában,hogy hol van.A 16-os szám alatt találod a főtér közelében.
Ennyit találtam róla.
Szia KissLászló!
Amiért az autóval utazokat irigylem az a következő:
1. akkor indulnak ,amikor akarnak
2.ott és annyi időre állnak meg ,ahol akarnak
3.a csomagolásnál nem kell azon aggódni,hogy a szegény buszsofőrnek előre feláll a hátán a szőr a böröndök láttán
(egyébként nagyon sajnálom őket,ha mindenki annyit csomagol ,mint én)
Egyszóval én ezt is megértem,de hát Istenem én már csak ilyen betoji vagyok!
Vannak persze néha kellemetlen dolgok, alattunk is romlott el a busz és vagy 6 órát álltunk a macedón határon. Volt, hogy telepisilték a busz wc-t az utasok és azt szagoltuk egészen Göröghonig. Volt hogy pityókás, ordítozós házaspár vergődött a hátsó ülésen, de engem ez nem érdekelt. Néztem a dvd-t, rejtvényt fejtettem, beszélgettem, vagy aludtam
Én elvagyok a busszal. Hosszú ez igaz. De ha bármi van a határon, vagy a kocsival , akkor az is hosszú lehet
De még mindig azt mondom amit szoktam Jól érzem magam, mert jól akarom érezni magam...
Sartin rengeteg hely van ahol lehet búvárkodni és mindenféle állatkákat nézegetni beleértve néhány nyaralót
Én fogtam tenegeri sünit, láttam nagyon szép halacskákat, medúzát meg még ki tudja mit Én is kinn vettem magamnak egy búvárszemüveget és pipát, de nagyon jó hasznát vettem a tengerben és a kalózkodás során is:)
Én úgy tudom, hogy a nagy motorokhoz megfelelő jogsit kérnek. Legalább is nekem mindig így volt. A robogóhoz elég a B jogsi. A nagy quadhoz, vagy motorhoz mindig kérték az A jogsit. Persze előfordulhat, hogy nem foglalkoznak vele. A görögök sokmindenben elég lazák
Igen meg van az autónak az előnye, de a busznak is.
Jobban mondva nekem a busznak meg van a saját hangulata. Én régen , 91-92, utaztam busszal, de nekem nagyon tetszett, lehet, hogy ez már nosztalgia, de akkor az volt az álmom , hogy kocsival nekivágni egy tengerparti nyaralásnak. Nem is tudom... az akkor annyira elérhetetlen volt, hogy most azt élvezem mindig, hogy valóra vált.
Na azért nekem is a hajam az égnek áll mikor a feleségem kihozza a cuccot amit be kell pakolni a kocsiba
Én úgy vagyok az utazással, hogy mindkettőnek meg van a maga szépsége. Nekem az utazás, legyen kocsival, vagy busszal, egy nagy kaland, ami meghosszabbítja a nyaralást. Nekem egy utazás olyan élmény, ami felér egy pár nap nyaralással.
Egyébként ez a pár nap amiért hajtunk egész évbe, itt együtt a család, itt jól kell érezni magad