#1618572011-05-13 12:22:56 Válasz a #161479. hsz-ra
Nem! Mikor megnősültem (pillanatnyi elmezavar, vagy túl józan voltam ), nem sokára rá lett internetünk. Bármilyen e-mail nevet próbáltam, már foglaltak voltak. Így lett a macy-ból (én) és a cicából (a nejem) macyca! Ezt, még senki nem próbálta lenyúlni. Bár a kovászos uborkát szeretem. Tényleg a görögök ismerik? Vagy vigyek nekik?
Kicsit érdeklődnék a helyről.. nem igazan lehetett sok infót összekaparni a helyről Mi az amit érdemes megnézni? Van valami különleges látnivaló amit érdemes megnézni? Fakultatív program keretén belül is..? Vagy inkább ez hely tipikusan a láblógatós helyek közé tartozik?
Isti26!
Olympic Beach-en nincs semmi különös látnivaló. Hosszan elnyúló, széles homokos partja van. Csendes, pihenésre alkalmas hely. Előnye, Parália közelsége. Sétáló utcája este benépesül. Sok üzlet, még több étterem, taverna. Az innen induló fakultativ programok (Olympos, Skiathos, Meteorák) - szerintem - a legolcsóbbak. Egyébként sem egy drága hely.
Szép kis nyugodt hely. Van azért élet,de nincs olyan nyüzsgés,mint Parálián(bár szerintem Parália ebben etalon). Közel Parália ,a tengerpart szép,minden megvan egyébként. Jól fogod érezni magad az biztos.
Hello!!
Fúha, de kihalt már megint a topik... Látom idén nem olyan népszerű Olympic Beach. Most komolyan, innen csak 1-2 ember megy?! :O
Pedig szerintem szép hely. Nekem tavaly nagyon tetszett. Vágyódom vissza, pedig tudom, hogy vannak sokkal szebb helyek Görögországban.
Aki idén megy, annak én is nagyon ajánlom a White Rose éttermet, mi többször is ettünk ott, a pincérek nagyon kedvesek, mikor másodszorra mentünk oda, akkor már felismertek, és mindig kaptunk előételt, és desszertet.
A fánkokat meg kötelező kipróbálni, legjobb a mézes. És persze szóbaelegyedni a magyar fánkárusokkal.
A gyrososok közül nekem a Chris tetszett legjobban [azt hiszem, így hívják, de nem vagyok 100 % biztos benne]
Fakultatívok közül meg Skiathos a legjobb. ♥