#1617032011-05-11 20:04:15 Válasz a #161651. hsz-ra
Köszi feketefelho, meg is nyugodtam, meg nem is. Athénben nagyon jó időt mutat és kevés csapadékot, de Tolóban a meleg ellenére elég magas a csapadékos mutató is.
Na de mindegy, majd kiderül ha már ott leszünk, nem fogom hagyni, hogy elrontsa a kedvem az időjárás!
#1617072011-05-11 20:21:42 Válasz a #161703. hsz-ra
Aniko!
Szeptember végén olyan vihart fogtunk ki amit itthon sosem láttam. Mégis reggelre csak a vizmosás mutatta a vihart. A viz, és a levegő csodálatos volt.
#1617202011-05-11 21:20:32 Válasz a #161712. hsz-ra
Örülök Évi, hogy visszamentek! Remélem minden jól sikerül majd nektek is!?
Én már nagyon izgulok, nagyon várom az indulást, de persze félek is picit mint mindig.
Most ez a sztrájk kicsit összezavart megint. Remélem megnyugszanak a kedélyek, bár ki tudja?! lehet, hogy Athén megint kimarad a programból?
Szia Anikó!
Egymást fogjuk váltani. Nagyon jó nyaralást kivánunk és nagyon vigyázzatok Magatokra. Megvettük a fiad könyvét. Gratulálunk nagyon tetszett. Szóval érezzétek jól Magatokat! Elköszönök. Délután 18 h-kor indulunk.
Sok puszi Josza és Cilla
Örülök Évi, hogy visszamentek! Remélem minden jól sikerül majd nektek is!?
Én már nagyon izgulok, nagyon várom az indulást, de persze félek is picit mint mindig.
Most ez a sztrájk kicsit összezavart megint. Remélem megnyugszanak a kedélyek, bár ki tudja?! lehet, hogy Athén megint kimarad a programból?
Szia. Nyugi, Athen nem kell, hogy kimaradjon a programbol, csak ha esetleg olyan a helyzet at kell kicsit szervezni a programot, mi is elmentunk minden heten, max nem az elore eltervezett napon, vagy menet kozben valtoztattam kicsit a programon. Agi
Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek szeptember közepére ki lehet- e fogni last minute utat Toloba??
Lecsúsztam az előfoglalási akciókról
Szóval ősszel is van ilyen vagy csak a nyári főszezonban?
Mindig vannak last minute utak, de úgy vettem észre, hogy nem nagyon csökkennek az árak akkor sem. Legalábbis az Apollon travelnál. Egyébként a szeptemberi utakat szerintem gyorsan elkapkodják, mert még jó idő van, és lényegesen olcsóbb. Sarti, Stavros, Parália, ezeken elég sok a szálláshely, jobbak az esélyek az olcsóbb nyaralásra.
Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek szeptember közepére ki lehet- e fogni last minute utat Toloba??üdv: niko
Szia! Ez változó. Nekünk sikerült egy másik évben. Mondjuk a last minute utakat én csak azoknak javaslom, akik nem ragaszkodnak egy adott célponthoz - ha nem lesz Tolo, legyen "tarcsiban" néhány másik hely is! És az árak (a korábbi években) jelentősen alacsonyabbak voltak, mint fullon fizetve, de valamennyire még a first minute-nél is!
#1619712011-05-14 20:25:16 Válasz a #161754. hsz-ra
Szia Josza, nagyon sajnálom, hogy nem olvastam az üzenetedet. Sajnos elromlott a videókártyánk, nem volt gépünk két napig. Most ülök itt először azóta.
Köszönöm a jókívánságodat, remélem nektek is nagyon jól fog telni az üdülés, szép idővel és sok kirándulással!?
ha visszajöttünk, majd beszélünk, hogy kinek, milyen volt!
Köszönöm, hogy megvettétek a könyvet és főleg, hogy tetszett! Nagyon aranyosak vagytok!
#1619722011-05-14 20:26:36 Válasz a #161764. hsz-ra
Köszi Ági, remélem én is, hogy nem lesz semmi gond Athénnel!? De főleg az ottaniak miatt remélem, hogy megoldódik a helyzet és nem lesznek már zavargások!?
Úgy látom, Ti visszatérő utazók vagytok Görögországba. Tolo-val kapcsolatban lennének kérdéseim. Élelmiszerek, fakultatív programok, robogó bérlés árai? Milyen látnivalókat érdemes megnézni? Mi szeptember elején megyünk, ha minden igaz, ide. De ez még nem biztos. A másik 2 hely, ami szóba jön: Sarti és az Olymposz.
Várom az infóitokat!
Előre is köszönöm!