Sziasztok!
Bocsi,h. itt kérdezem, nem az Athén topicba,de inkább illik ide!
Paraliáról induló athéni fak. kirándulásról érdeklődnék.
Ha jól tudom, akkor 40-50 euró körül van kint az út,de ebben ugye
a belépők még nincsenek benne? (Akropolisz, Akropolisz múzeum)
#1613222011-05-07 12:22:20 Válasz a #161319. hsz-ra
hát az ár attól függ,h melyik irodával akarsz menni,
és a 40 euro körüli összeg csak az utazást tartalmazza!
És éjfélkor szokott indulás lenni,reggel 6-7 körül vannak athénban
Sziasztok!
Bocsi,h. itt kérdezem, nem az Athén topicba,de inkább illik ide!
Paraliáról induló athéni fak. kirándulásról érdeklődnék.
Ha jól tudom, akkor 40-50 euró körül van kint az út,de ebben ugye
a belépők még nincsenek benne? (Akropolisz, Akropolisz múzeum)
Köszike
Ez csak az utazás illetve a csoportkísérő és az idegenvezetés az Akropoliszon.
A belépő 12 euró és az Akropolisz múzeumba külön belépő 5 euró plusz költség.
#1614052011-05-08 16:02:52 Válasz a #161319. hsz-ra
Még annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy már az érkezés napján keressétek fel a kinti partner utazási irodát, mert 2008-ban pl. az Ibuszosok partnere (aszem Pieria travel) már az érkezés napján (vagyis éjjelén) indította az athéni progit.
Még annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy már az érkezés napján keressétek fel a kinti partner utazási irodát, mert 2008-ban pl. az Ibuszosok partnere (aszem Pieria travel) már az érkezés napján (vagyis éjjelén) indította az athéni progit.
Valószínű szombaton volt a turnusváltás... és mint köztudott a nagy díszőrség váltás miatt vasárnap van az athéni program. Tehát a következő vasárnap az adott turnus nem mehetne, így nem csoda
És ebből kifolyólag nem egy rossz ötlet az érkezéskor utána nézni...
Köszi a választ Mindenkinek. Apollón travellel megyek, náluk kedden van a turnusváltás
és vasárnap a kirándulás, szerencsére. Csak a belépőjegy árában nem voltam biztos.
#1616412011-05-11 12:49:07 Válasz a #161570. hsz-ra
Egy csomó utazási iroda szombaton vált (élmény a sok túristabusszal a határon találkozni, odafelé autózva ). Hét végén nem szivesen szoktam hazafelé indulni (inkább csak vasárnap du.)
Elárulja valaki, milyen az athéni NAGY őrségváltás (mi csak egy 5 óra körülire jutottunk el 10 éve, de az is vagy 30 percig tartott).
érdeklődnék tőletek, mi most megyünk először Görögországba azon belül paraliába ,autobusszal ,apartmanba a Villa Aegeon Apartmanházba, milyen apartman? útlevelet kell e csináltatni mert az nincsen még! mit érdemes majd megnézni a környéken? olcsóbb kaja lehetőségek , vásárlás? előre is kösszönöm a válaszaitokat!
érdeklődnék tőletek, mi most megyünk először Görögországba azon belül paraliába ,autobusszal ,apartmanba a Villa Aegeon Apartmanházba, milyen apartman? útlevelet kell e csináltatni mert az nincsen még! mit érdemes majd megnézni a környéken? olcsóbb kaja lehetőségek , vásárlás? előre is kösszönöm a válaszaitokat!
Ha visszaolvasol néhány oldalt, minden kérdésedre kimerítő válasz kaphatsz.
De azért röviden.
A Villa Aegon nagyon jó apartmanház, nagyon jó helyen. Nincs messze a part, és egy nagy élelmiszerbolt is csak kb 50 méterre van tőle.
A látnivalók megtekintése a buszos út miatt, a fakultatívokra redukálódik javarészt, hacsak nem béreltek robogót, vagy valamilyen más közlekedési eszközt.
Olcsó étek minden utcában van, én személy szerint a "Trojkát" javasolnám.
Egy szekér van az étterem előtt.
Vásárolni pedig , na azt aztán igazán lehet Paralián.
Javaslom az afroamerikai árusokat esténként.
Csupa "márkás " cucc, jó áron.
Használati utasítás : Keményítsed meg a szívedet, és a kikiáltási ár felénél, de inkább harmadánál, többet ne adj semmiért. Hidd el, nekik még így is megéri. Pl.: 85 euróról indult az óra, és 23 kifizetése után még mosolyogva köszönt el. A franczba ! Biztos ideadta volna 20-ért is.
De tényleg olvass vissza pár oldalt, és sokkal több mindent megtudhatsz még.
Szóval, jó nyaralást !