... Mást akartam látni ,és melléfogtam ,talán tájékozódi jobb lett volna előtte ...
Hát ugyanazt látni itt biztos nem fogod
Egyébként (függetlenül attól, hogy nekem mi a meglátásom Paraliát és Sartit illetően) nem értettem a legelső kérdésedet. Erre ugyanis vagy Paralia, vagy Sarti iránt elfogult fórumtársak fognak reagálni, a saját kedvencüket favorizálva és lehet, mire utazol teljesen negatív érzés és rossz szájíz lesz benned. Így aztán meg csupa öröm nyaralni menni
Köszönöm a válaszokat.
Talán melléfogtam de Én ugy indulok mindenhová,hogy keresem a szépet ,ami tényleg érdekel. Mivel Májusban megyek ,gondolom nem lesz még tömegnyomor.
Kocsival nem mertem elindulni tartok a Szerb rendőröktől ,na meg egyedül egy nő ,nem olyan biztonságos. Szeretek utazni, Austriát is simán bevállaltam Adventkor,igaz lett utitárs.
Most ugy megyek,hogy Athént szeretném látni. A Meteoráknál már voltam.
Anyagi lehetőségeim most ezt engedik meg,de optimistán indulok ,lehet az utazás végén teljesen mást fogok irni.
Igen Sarti tényleg szép,de most ez sikerült,és próbálok ugy készülni az utazásra ,hogy jó lesz ,minden rendben lesz . A buszos uttól tartok ,mert eddig mindehová kocsival mentem ,szabadabbnak éreztem magam,a kocsival.
Sziasztok!!!
Látom senki nem akar Paralára jönni. Vagyis inkább ugy gondolom ,hogy többen mennek csoportok,oda nem férek be ,és egyedül elég elveszett leszek ,de megyek, majd lesz valahogyan ,.Ott lesz a fényképezőgépem ,majd az lesz a társam.
Grand tourssal megyek Május 17.től 25 ig,ha mégis lesz utitárs jelentkező ,szivesen fogadom
Sziasztok !!
Látom nem akadt utitárs.
Szeretném ha legalább olyan jelentkezne aki Május 17-én indul a Grand Tourssal Paraliára.
Busszal,. Én Gyöngyösön szállok fel, egyenlőre egyedül. Barátkozni mindenhol lehet ,igy nem adom fel ,hogy teljesen egyedül leszek a nyaralás(utazás)alatt
#1605932011-04-25 23:10:20 Válasz a #160506. hsz-ra
Igen Én is azt remélem,hogy lesz jó társaság. Semmi jónak nem vagyok az elrontója .Szeretek utazni ,de most igy alakult,hogy egyedül maradtam. Nemsokára megyek ,remélem jó idő lesz.
Sajnos nemigazán birom a nagy meleget azért megyek előszezonba ,de látnivalót biztosan találok ,ha nem is nagyon lehet még fürödni
Sajnos úgy alakult az életem,h. az idén -bár nagyon szeretnék- nincs kivel utazzak Görögo.-ba.
Ezért én is beállok az útitárskeresők táborába.
Annyit tudok,h. leginkább autóbusszal mennék (max. egy apartmanos repcsis út,akciósan), illetve
az időpontom valamennyire kötött.
A tervezett indulás: június 20-ától egészen június végéig bármikor, a lényeg, hogy július 10.-e környékére
haza érjek.
Ha más is jár hasonló cipőben és az időpont is megfelelő,kérem írjon nekem.
Nagyon köszönöm!
Úticélt nem írok ki,mert nyitott vagyok,csak 1-2 hely van,ami nem jöhet szóba. Pl. Toroni
Majd együtt kitaláljuk...
Várom leveledet!
Sziasztok!
Nagyon akciósan van 2-4 hely június 2- 13. között (9 éj) Platamonasba. 100 euro/fő, fizetni a buszon kell. Szállás kétágyas stúdiókban és apartmanokban. A busz végig velünk marad, azzal megyünk a fakultatív kirándulásokra, magyar nyelvű idegenvezetéssel (Meteorák, Olympos, Paleo Panteleimonas, Dion, kagylóház, sólepárló, Ambelakia stb.) Felszállás a szegedi Tesco parkolójában, vagy egy megbeszélt helyen. Ha érdekel, írj pü.-t vagy e-mailt. mirza3@freemail.hu
Mi is utitárs/nyaralótárs családot keresnénk aki szintén olyan 1 év körüli gyerekkel utazna mint mi autóval. A párom így szívesebben jönne Júni közepétől aug végéig bármi jó lenne és Sarti lenne az úticél
Sziasztok!
Indul valaki autóval június 13.-án Nei Poriba? Mi 4-en megyünk fiatalok. Útitársakat keresünk, mert a férjem nem akar egyedül nekivágni a hosszú útnak. Az sem baj, ha nem Nei Poriba mentek, csak G.országig együtt tudjunk menni valakivel.