Még soha nem jártam Görögországban, mi 1 hét múlva indulunk, és 2 hónapja számolom a napokat. Úgy elszaladt ez az idő, és még annyi tennivalóm érzek jöv. hét szerdáig.
Milyen biztosítást ajánlotok? UNIQA eddig a legjobb szerintem.
Sok helyen van wifi vagy net-kávézó?
szia Fifika!Mi is repülővel megyünk Sartira ,de mi az ottani utazási irodától megrendeltük a transzfet igy csak elöfoglalási kedvezménnyel csak 220 euro.Ajánlom nektek ti is ott rendeljétek meg az címük:e-mail:info@halkidikitours.gr
#1625082011-05-19 09:46:44 Válasz a #162502. hsz-ra
Ismét egy irigylésre méltó ember...
Tavaly a párom úgy kötött biztosítást, hogy az utazás előtti nap ment csekket fizetni a postára és ott kb 5 perc alatt. 14 eFt-ot fizetett négyünkre 12 napra. Elfogadták kérdezés nélkül. Sajnos egy kialakult nap allergia miatt és egy fogfájás miatt kellett igénybe vennünk.
Nem ismerem a többi biztosítót, ezt sem, csak a tapasztalatomat írtam.
Azt hiszem, beszélhetek a többiek nevében, hogy nagyon irigylünk ám Téged. Én még nem számolgatom a napokat - szept. 9-ig sok idő még.
A kinti élelmiszer árakról szeretnélek kérdezni. Azt már írtad, hogy robogót 3 napra 35 euróért béreltetek. Gondolom, ez nem napi árat jelent.
Kellemes nyaralást kívánok Nektek. Vigyázzatok magatokra!
Sok-sok napsütést és jó pihenést!
Fent van a templom felett, a kis öbölnél. Elég meredek, de ki lehet bírni A kilátás minden szobából szép, kivéve a 12est, mert az sem egy főnyeremény, de a 6os szoba meg a föld alatt van és egy földkupacra néz