Már csak 17 nap és irány a tenger!!!! Úgy várom,mint egy kisgyerek a karácsonyt!!! Már tegnap egy két dolgot el is tettem így már érződik az indulás előtti láz!!!
Még 17-nap???? Én már egy hete az "utazó táskában alszom"??? De ne feledjetek el napozni egy kicsit mert az idő alkalmas rá, nehogy valaki leégjen Nei Poriban. 17...Hu
#1627322011-05-20 18:33:44 Válasz a #162728. hsz-ra
Na jó egye fene meg lágyult a szívünk és csak pancsikálunk a kellemes meleg selymesen símogató vízben. Ugye már nem is vagyok olyan gonosz [/u]
17-nap múlva
Nekünk még 57 nap van, de majd csak eltelik az is. Reméljük tényleg sok hasznos infót adnak majd akik előttünk mennek és visszatérnek Már nagyon várom az első beszámolókat
Mylo! Addig edzzél, nehogy megfázzon a torkod a hideg Mythostól
#1627402011-05-20 19:15:25 Válasz a #162733. hsz-ra
Sancho!!!
Edzenék én már most is...ha nem kellene dolgoznom.... De holnap szombat ...délelőtt meló aztán egy grill party keretében elkezdem az "edző" által előírt gyakorlatot:D
De te is készülj!!!!
Már alig várom...de kevesebb,mint 2 hónap és megyünk:D
Már mi is nagyon készülünk! Végre a vizsgáinkat is megírtuk, úgyhogy mostmár készülődhetünk Nei Poriba.
Aki járt már a Kalliope Apartmanban be tudná jelölni egy térképen, hogy pontosan merre is van?
Már mi is nagyon készülünk! Végre a vizsgáinkat is megírtuk, úgyhogy mostmár készülődhetünk Nei Poriba.
Aki járt már a Kalliope Apartmanban be tudná jelölni egy térképen, hogy pontosan merre is van?
Köszi!
Tudod hol van a Katerina ház, Anették irodája, hát onnan a hegyek felé a következö utcában és vele szemben van egy étterem
Már voltam szolizni egy párszor,de egyébként is barna bőrű vagyok(nem úgy)szóval nem fogok leégni szerintem!!
A naptejet már elraktam,csak ki kell bírni még valahogy ezt a bő két hetet!!
Én lehet,hogy haza sem jövök!! Majd mindig bekéredzkedem valamelyik honfitársamhoz aludni és majd csak kihúzom így a szezont!!
Szia Pinga!igen láttam hogy 100 alá mentünk,nagy örömmel írtam is a fórumon.Azért majd csak telik az idő,főleg hogyha az elsők elmennek és tudjuk olvasni a sok beszámolókat.Erre várunk minden,remélem nem fogunk csalódni!
Szia Kovacsgyula!Csak annyi vizet hagyjál hogy csobbani tudjak!Azért ezt még vissza kapod mikor mi megyünk Pingával augusztusban,te meg itthon leszel!
#1627832011-05-21 10:57:57 Válasz a #162778. hsz-ra
" Szia "tallér"
Bocs nem akartam senkit megbántani nem vagyok rossz indulatú, természetesen mindent meg hagyunk a maga szépségében és jóságában Nei Poriban.
De ami igaz az már csak igaz 16..és kész megyünk--mert ezt most sem lehet kihagyni