Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 901
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Alisha22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163341 Üzenet linkje2011-05-26 20:43:15 

Igen, mi is kimondottan icon_smile.gif A párom pl. azért mert nem neki kell figyelni az utat lefelé, közben ő is pihenhet. Nem utolsó szempont. Na és igen... a pénz nagy úr.
# 902
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163344 Üzenet linkje2011-05-26 21:04:17 

Mondjuk velem jól jár aki a hátam mögé ül én nagy ritkán döntöm meg az ülést azt is éppen csak egy kicsit lehet hogy hihetetlen de ez így van
Amúgy meg tényleg lehet barátságokat is kötni egy buszos úton söt azok után is nekünk mai napig van olyan kapcsolatunk amit heti rendszereséggel tartunk és a hosszú út alatt jött össze icon_lol.gif
Rossz tapasztalatom lehet hogy volt de ezek az évek alatt elmultak és csak a jóra emlékszem én még soha nem mondtam azt hogy busszal nem megyek pedig már volt egy két rossz emlék is de erröl meg nem az utasok tehetnek hanem az iroda icon_cry.gif
De fátylat a múltra irány idén is Görögország icon_cool.gif
Persze az ár sem mindegy icon_wink.gif

# 903
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163356 Üzenet linkje2011-05-26 21:31:24 

Sziasztok!
Mi kétszer voltunk busszal Görögországban ,egyszer Paralián,egyszer Sartin.Erre is azt tudom mondani,hogy nagy %-ban alkalmazkodás kérdése.Persze vannak kirívó esetek is és azt is megtudom érteni,ha valakinél elszakad a cérna!!Hála Istennek még nem volt ilyen utastársakhoz szerencsém !
Amiért Mi a buszozást választjuk:
1.Ahogy Alisha írja nem nekünk kell vezetni
2.Nem kell attól félnem hátha lerobban az autó( van ilyen rossz élményem)
3.Az idei nyaraláshoz a gyerekeknek nem kellett a buszt sem fizetni

Az elmúlt években repültünk.Maga az élmény SZUPER,de az is elég macerás!!!

# 904
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163362 Üzenet linkje2011-05-26 22:19:55 

Nagyon sajnálom azokat az embereket, akiknek az egész nyaralásból a buszos út rossz élménye dominál. Megdöbbenve olvasom itt a fórumon, immár a második emberke beszámolóját, azok közül, akik az elő turnussal érkeztek vissza, hogy azzal kezdik, mennyire szörnyű volt a buszozás. Ha ez volt a legnagyobb élményük, az bizony szomorú! Én is már a sokadik alkalommal utazom busszal, sok mindent átéltem, megtapasztaltam, de soha nem találtam olyan szörnyúnek, hogy azt mondjam, ez volt az utolsó. Szerintem nem kell ezt olyan tragikusan vanni. Ez is csak az élmény része. A legfontosabb, hogy mindenki szerencsésen haza érkezett. Egy-két nap és kipiheni mindenki az utazás fáradalmait. Aztán úgy is csak nevetni fog az egészen.
# 905
Monimona
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163363 Üzenet linkje2011-05-26 22:25:39 

Nem vagyunk egyformák ,türőképességben sem.Senki a kedvét nem akarom elvenni a buszos utazástól,sőt voltak kimondottan idős utastársaim,és remekül viselték az utat.
Rendesek és türelmesek voltak a sofőrök is. Az utazási iroda maximálisan teljesitett, Az apartman tiszta, rendes ,és rendkivül kedves volt a tulaj.
Nem is beszélve az utazás áráról.
De most igy, egy kissé megviselődve ,ugy gondolom ,hogy több buszos utat nem vállalok be.
Nagyon bedagadt a megütött lábam,szinte nem tudtam ráállni.
Most ,vagy később indulóknak SKIATHOS szigetét nem szabad kihagyni. Csodálatosan szép. Remek idegenvezető jött velünk.

Nagyon szép nyarat kivánok minden később utazó Görögország imádó utastársamnak icon_biggrin.gif

# 906
Monimona
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163364 Üzenet linkje2011-05-26 22:30:19  Válasz a #163362. hsz-ra Előzmény #163362

Nem hiszem ,hogy a rossz élmény dominál,mert remekül éreztem magam.
Én csak a saját gondolataimat irtam le.
Nem vagyunk egyformák. Mindenki másként éli meg ezt az utazást.
Bocs ,hogy idejöttem és leirtam ami érintett.
Mindenkinek jó utat kivánok !

# 907
Monimona
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163365 Üzenet linkje2011-05-26 22:32:16  Válasz a #163362. hsz-ra Előzmény #163362

Ja, és Engem nem kell sajnálni, és azt sem aki más véleményen van.
# 908
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163371 Üzenet linkje2011-05-27 06:20:42  Válasz a #163365. hsz-ra Előzmény #163365

Szerintem senki nem akart Téged megbántani...Én spec sajnálom,hogy nem alakult ezen része számodra kellemesen! De azért ne add fel..hátha egyszer bejön ,hogy kellemesen fogod magad érezni egy ilyen buszos úton!!Természetesen az is igaz ,h nem vagyunk egyformák...Valakinek ez ,valakinek az jön be!ide mindenki a véleményét jön elmondani,..ez a fórum lényege
Azért remélem kellemesen telt a nyaralásod és most már a lábad is jobban van és csak pozitív emlékeid lesznek az útról
Görögországot csak imádni lehet!!!!

# 909
Puma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163379 Üzenet linkje2011-05-27 08:29:59 

Szerintem, mint minden az életbe, a buszos nyaralás elviselhetősége is fejben dől el. icon_smile.gif
Amikor akarva akaratlanul azon agyalunk, hogy jaj most ez nem jó, jaj most az se jó, akkor nyilvánvaló, hogy keserű szájízzel fogunk a buszos nyaralás ezen részére emlékezni. Osztom mylo00 véleményét. Én is szeretek bambulni és a tájban gyönyörködni, legyen az akár egy tehércsorda icon_biggrin.gif
Nekem is volt olyan, hogy pont megérkezés előtt 1-2 órával dabadt be a lábam, olyan volt mint az elefántoké icon_biggrin.gif feszült is icon_sad.gif no és akkor mi van ? icon_smile.gif lehűtöttem, felpócoltam és előbb vagy utóbb lelohadt icon_smile.gif de megérkeztem, épségbe, igaz elefánt lábakkal icon_biggrin.gif de eltöltöttem két csodás hetet, és ez a lényeg !
Amit mondjuk mindenképp vinnék magammal ha ismét buszra szállnék, az a füldugó icon_biggrin.gif mert ugye videózás közben is vannak nézeteltérések, van aki jól hall van aki meg kevésbé, attól függ, ki hol ül icon_biggrin.gif

# 910
Hadassa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163382 Üzenet linkje2011-05-27 09:03:56 

Mi tavaly -először- repülővel mentünk Görögországba. Az is nagyon jó volt, nagy élmény. De a férjem azt mondta, hogy nem tudott annyira ráhangolódni a nyaralásra mint amikor busszal megyünk. Olyan hirtelen ott voltunk. Így idén mi is busszal megyünk, ezt is szeretjük, annak ellenére hogy legutóbbi buszos úton legesleghátul ültünk, a szék nem volt dönthető, a motor alattunk végig melegített, a lábunk eléggé megdagadt, a sofőrök egyszer 6 órán át nem álltak meg, és végig szlovák filmeket néztünk. Igazából ez az egész nem nagyon zavart, de abban megállapodtunk hogy legközelebb veszünk a buszra hely jegyet. A nyaralás ettől még nagyon jól sikerült és boldogok voltunk hogy ebben a gyönyörű országban nyaralhatunk.
# 911
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163388 Üzenet linkje2011-05-27 09:53:45 

Sziasztok!

Puma és Hadassa teljesen eggyetértek veletek. Amondó vagyok mindenki legyen tisztába a mit bír.
Tavaly 34 óra alatt értünk ki Zakynthosra minden határon álltunk 2órát így volt +6óra azt is kibírtuk.
Mindíg veszünk hely jegyet és nincs belőle gond hová ültetnek.

Üdv: Erika

# 912
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163419 Üzenet linkje2011-05-27 12:30:35 

Remek!! Nekünk még soha nem emlitették, hogy lehet a helyet megvenni. icon_redface.gif
# 913
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163421 Üzenet linkje2011-05-27 12:35:41  Válasz a #163419. hsz-ra Előzmény #163419

Lehetséges...Van olyan utazási iroda ahol felárat kérnek érte,de van olyan-mint amelyikkel mi is megyünk a Neoline- ahol nem...csak kérnünk kellett,h hova írjanak be bennünket!!!
Ez teljes mértékben utazási iroda függő!!

# 914
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163426 Üzenet linkje2011-05-27 13:05:44 

Apollon utazási irodával megyek jó pár éve. Erről még soha nem szóltak. Igaz, vidéki vagyok és ugye csak h... lehetek. Mindig csodálkoztam, hogy milyen jó helyeket kapnak mások. Azért most utána nézek, mert pár napra Budapestre megyek. /bocs. kicsit pipa lettem/
# 915
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163433 Üzenet linkje2011-05-27 13:43:07  Válasz a #163426. hsz-ra Előzmény #163426

Az Apollonnál nincs hely jegy az Aeolusnál és Grand toursnál van külön kell érte fizetni.
Amikor az Apollonnal utaztunk a befizetésnél kértem előre szeretnénk ülni mert hányingeres vagyok rendessek voltak elöl kaptunk helyet.

Üdv: Erika

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 60 61 62 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu