#1634612011-05-27 16:29:22 Válasz a #163455. hsz-ra
Azt hittem guta ütést kapok? on-line értekeztem az utazási irodával a részvételi jegy kapcsán, és kértem közölje, hogy a transzfer járatunk honnét és mikor indul? No idáig minden rendben volt "elbúcsúztunk" annak rendje módja szerint, majd kaptam egy e-mailt, hogy fizessek be ---130-- az az ---egyszázharminc---forintot---a transzfer járat stornó biztosítását, nahát hülyét kaptam mert péntek van én egy kis faluban lakom posta már nincs a jövőhéten 12-órázom hajnali 04-kor kelek este 19-órakor érek haza, kérdem én hol fizessem be a más hülyesége és nem oda figyelése miatt azt a nyavalyás ---130--Ft ot? A biztosítékot ki b...ta a hülyeségük. Remélem ez volt ez első és utolsó ebben a nyaralásban, mert akkor megeszem az összes gyros-t és kipocskolom az összes tenger vizet. egyszázharminc forint
És már csak ...10...???Ugye?
Legutóbb kovacsgyula53 szerkesztette (2011-05-27 16:38:54), összesen 1 alkalommal
nekünk valoszinüleg a jövö év fog kimaradni és még utána jo sok
" Ember küzdj és bízva bízz" Ne add fel hidd el én is voltam már sokszor így de akarni kell a lehetetlent is és akkor sikerülni fog. Csak nagyon akard és ne csüggedj, hidd el nekem van már egy kis élet tapasztalatom, és sokat tudnék mesélni, odakint kikkel találkoztam, és azokat vettem pékda képemnek ha érdekel szívesen elküldöm "privát" üzenetben hidd el tanulságos és JÓ példa értékű tapasztalat.
Üdv kovacsgyula53
Szia Pinga!
Nagyon jó ez a térkép. A Marianna apartmant légyszi berajzolni, ha tudod. A Grand honlapon is van egy térkép, de ez a színes sokkal jobb.
Köszi!
Üdv. minden Nei Poriba utazónak!
Szia Pinga!
Nagyon jó ez a térkép. A Marianna apartmant légyszi berajzolni, ha tudod. A Grand honlapon is van egy térkép, de ez a színes sokkal jobb.
Köszi!
Üdv. minden Nei Poriba utazónak!
Elküldtem neked a térképet és jelöld meg mindegy hogy hogyan , én majd rárajzolom az alap térképre
#1634802011-05-27 21:05:29 Válasz a #163478. hsz-ra
A Grandnál a Nei Pori képeknél az utolsó kép, ahogy nézem a színesen a Kalouda mellett van közvetlenül ugyanabban az épülettömben. De próbálpm majd megjelölni és küldöm.
Sziasztok!
Jelentem, beléptem a Nei Poriba utazók táborába. Egy hét és utazunk. Tegnap megkaptam az utazási szerződést és a részvételi jegyet. Nagyon várom az indulást! Mindenkinek szép napot!
#1635022011-05-28 09:47:48 Válasz a #163501. hsz-ra
Pinga!
Köszi. Bár az igazság az, hogy eddig csak az előző térképeket lestem és ahogy haladtam lefelé utána vettem észre, hogy az Ezüst ház is fenn van Szerencsére nagyítás nélkül is megtaláltam