Lindosnál van a gyorsforgalmi úton egy nagyon jó bevásárló szupermarket.
A nevét sajna nem tudom, de könnyen meg lehet találni, a városból Rodosz belváros felé vezető úton van.
Itt Lardos és Lindos Között a Costa Lindiában vagyunk itt dolgozunk, diákmeló. 18-an vagyunk magyarok:D
Nyíregyházáról jöttek, én vagyok egyedül Hódmezővásárhelyről, de vannak még Falirakin is nyíregyről. Majd ha gondoljátok szervezhetünk meetinget, kis iszogatással beszélgetéssel esetleg bulizással egybekötve !
Az infókat a boltokról nagyonszépen köszönjük !!
Helooooooo
Keresem a Dia%-ot is...ha jól lőttem be, akkor ez lesz az...
DIA%
Ki is van táblázva, bár tavaly elég picike tábla volt kint a gyorsforgalmi úton. DIA% vagy MAXIDIA% van jelölve. Ezt a jelet kell figyelni: DIA%
Most jelenleg jóidő van, enyhén fúj a szél, süt a nap, de talán vihargyanús felhők közelednek ... a napi maximumok 28 fok körül vannak. a tenger 20 fokos, nem kellemes de lehet benne fürödni Ne aggódjatok , már a nap is szépen barnít !
Augusztus közepén megyünk 2 hétre Falirakiba a Soula apt-ba. Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Két 3 éves gyerkőccel megyünk és miattuk kérdezném, hogy Falirakiban van-e orvosi rendelő - akár gyerek orvos - és gyógyszertár? Gondolom, hogy van, de azért jó lenne egy kis megerősítés. Reméljük nem lesz rá szükség, de gyerkőcökkel jobban fel kell készülni.
A másik kérdés: Lindos felé vezető út mennyire kanyargós? Az egyik leányzó sajnos rosszul szokott lenni az autóban. Szeretnék 1-2 napra autót bérelni, de rá is tekintettel kell lennünk.
Eddig csak a szárazföldön voltunk - még gyerkőcök nélkül jó párszor - ezért kérdezek ilyeneket. A szigetekkel nem vagyok tisztában.
Ha van olyan oldal ahol ilyen dolgokról is írnak, légyszi írjátok meg. Akkor olvasok és nem kérdezek
#1635322011-05-28 19:24:43 Válasz a #163522. hsz-ra
Szia!
Lindos közvetlen közelében van pár kanyar és útközben is lesz több helyen szintkülönbség, de szerintem az sem vészes. Persze nem ismerem a gyerekeid tűrőképességét, így megítélni sem tudom, hogy nekik mennyire lesz problémás. Viszont parkolóhelyek lesznek útközben, itt tudtok kisebb pihenőket is tartani. Ami inkább fontos, hogy Lindos az egyik legmelegebb település! Sok folyadékot vigyetek magatokkal, bár ott is lehet lépten-nyomon kapni. A szűk kis utcák burkolata helyenként csúszós, főleg a fellegvárba vezető úton kell figyelni. Mindig ti menjetek kívül a felfelé és lefelé vezető úton, mert korlát sincs az odavezető úton. Parkolni a településen kívül tudtok, bemenni nem érdemes, mert ha csak le nem mentek a strandra, akkor ki fognak küldeni. Illetve van egy hely ahol lehet parkolni, ez egy étterem parkolója, de aki elsőnek jár ott az nem biztos, hogy megtalálja. Viszont a külső parkolóból 5 perc alatt bent vagytok gyalog.
Gyógyszertár és orvos témában nem tudok nyilatkozni, de itt találsz ajánlást arra nézve, hogy mit érdemes az útipatikába berakni: Készletlista
Természetesen mindezt kiegészítve azzal még, amit Ti fontosnak tartotok.
Üdv