#1622522011-05-17 07:57:33 Válasz a #162191. hsz-ra
lmark, korai még ezután érdeklődni, nemigen volt még idén senki ott közülünk.
Zoli82, az Andromeda tavaly nyitott, és a Pelagos-Oceanis-Zeus apartmanok utcája mögötti utcában található. Tavaly arrasétáltunk, szép, igényes épület. Beszéltem a tulajjal, nagyon kedves volt (talán túlzottan is, szerintem nem volt vendége sok...), adott szórólapot és mondta, hogy foglaljak a neten nyugodtan.
Sziasztok!
A Villa Atlantisról szeretnék némi infóhoz jutni.Grand Tours-os szervezésben.
Ha valaki volt ott csak egy pár mondatban legyenszíves írni róla .
Előre is köszi!!!!!
#1633482011-05-26 21:12:05 Válasz a #163346. hsz-ra
Tavalyelőtt megnéztem az épületet, elég jónak tűnik, csendes részen van, de nincs szúnyoghálója. GT szervezésben én a Pelagost ajánlom. Ugyanabban az utcában van és nagyon jól felszerelt, szúnyogháló, klíma... nálam nagyon bevágódott
Szia Bitang!
már egy hónapja,hogy utoljára "beszéltünk" a Sarti fórumon!
Tipikus magyar hiba,hogy elöbb lefoglalja az ember a szállást és utána érdeklődik!Nem én megyek oda,hanem édesapámék nekik próbálok némi praktikus infóhoz jutni!
Tehát szúnyogriasztót vigyenek!!
Máris egy jó tanács!Köszi
#1634092011-05-27 11:48:33 Válasz a #163350. hsz-ra
Hello,
igen, emlékszem az akkori témára: az angol...
Aug. végén én még nem találkoztam Paralián
- szúnyoggal
- medúzával
(- dínóval)
De akik korábban mentek, ők már az első kettővel igen, és többen javasolták a kint vásárolható szúnyogriasztót, mert az itthoni kevésbé hatékony (ez a strandpapucstalpra persze nem vonatkozik)...
Augusztus 5-én utazunk Paráliára a párommal, a Jorgos apartmanba. Tudna nekem valaki valamilyen információt adni a szállással kapcsolatban? Esetleg az aktuális árakról lehet tudni valamit, élelmiszereket illetően? (kenyér, tej, gyros...)
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
jul.29.-én indulnánk Paráliára,érdeklődnék mikor lenne érdemes elindulni,hogy ne fussuk annyira bele mint tavaly a törökökbe a göröghatáron..Előre is köszönöm.
#1636872011-05-30 10:06:17 Válasz a #163604. hsz-ra
Szia Kati!
Mi tavaly aug.-ban laktunk a Jorgosban.
Nekem eddig ez az apartman tetszett a legjobban,voltam
már többször Paralián.
A Jorgos a kikötőnél van, a város déli részén, Olympic Beach felé.
Egy görög család vezeti. Haláli fazonok, nagyon bírtam őket.
Mi sarokapartmant kaptunk, ez hatalmas volt, külön 1 nagy fürdővel.
A legtöbb 2 ágyas szóba az utca oldalán van (látni a tengert, a kikötő pár méter). Mi is azon az oldalon laktunk.
A ház felét a tulajék foglalják el, ott laknak ők is.
Arra fel kell készülni,h. ez egy forgalmas úton van, itt járnak a buszok O. Beach-re, itt jár a kisvasút is, sok a robogó.... Szóval hangzavar az lesz,
rendesen. Kivéve,ha a másik oldalra néző szobát kaptok,de abból nem sok van. Magam részéről, mivel imádom a nyüzsgést, fantasztikusan éreztem magam,a zaj nem zavart,sőt... Embere válogatja.
Légkondi sajnos nincs. Az apartman jól felszerelt,még sajtreszelő is volt.
Szép nyaralást!