Köszönöm szépen mindannyiótoknak!
Sajnos a hosszabb beszámolóra még várni kell egy sort, nyáron biztos nem lesz időm megírni, azért is született meg most ez az előzetes, hogy addig is legyen valami.
#1643312011-06-03 20:11:50 Válasz a #164202. hsz-ra
Szia Verka!
Egyszerűen fantasztikusak a képeid. Költészet van benük. Te tudod, hogy a szívem csücske Santorini. Ezek aztán nem fotográfiai közhelyek. Nem hasonlítanak egyetlen más sorozathoz sem. Gratulálok. Köszönöm! Öröm volt nézegetni. A Skarosra a templomhoz nehéz volt kimenni?
Üdv: Josza
#1643722011-06-04 10:07:18 Válasz a #164331. hsz-ra
Üdv itthon Josza!
Cillának remélem, hogy azóta már jobban van a lába! Olvastam, hogy így is nagyon szép utatok volt, s izgatottan várom én is a beszámolód folytatását + a képeket!
Köszönöm a dicsérő szavakat, örülök, ha tetszenek a képek!
Az a templom, amiről raktam fel képet, már a Skaros és Imerovigli után van egy jó darabbal. Azt a képen is látni, hogy milyen út visz le hozzá, különösebben nem nehéz, csak el kell ugye gyalogolni először odáig, lemenni kicsit a kaldera oldalában, meg hát visszafelé emelkedőn kell menni értelemszerűen.
Jó kis pihenőhely amúgy, vannak padok, s még egy pottyantós wc is a templom után, ami valószínűleg Santorini leggyönyörűbb, panorámás helyen lévő wc-je.
A Skaroson lévő templomhoz is ki lehet menni, de az egy másik, akinek jó szeme van, ezen a képen láthatja, hogy a Skaros tenger felőli részén, a csupasz falon, a csúcstól valamivel lejjebb fehérlik valami:
Na hát odáig kell lemenni és onnét visszajönni. Igazából ez sem vészes, csak az alsó, baloldali ösvényen érdemes menni, ha nem akar az ember nagy szintkülönbséggel megbirkózni, mert az az alsó út nagyjából a templommal egy szinten vezet. A másik ösvény, ami felvisz a Skaros tetejéhez, az szemben vezet felfelé. Onnét is le lehet menni a templomhoz egyébként a Skaros másik oldalán, csak az meredek (de nem nehéz, mert kiépített lépcsők vannak ott is, amik a templomhoz vezetnek), s ezért visszafelé, aki nem akar meredeken felfelé lépcsőzni, az jobban teszi, ha az alsó úton megy vissza.
Gyönyörű képeket tettél fel!
Jövőre mi is szeretnénk eljutni Santorinire, már egy jó pár éve nézegetjük (a térképet már szinte kívülről tudom ).
Remélem sikerül, főleg, hogy nászútnak tervezzük.
...
Ha valaki a Haroulába megy, majd kérem írja meg milyen a szálláshely, mert mi is azt néztük ki.
#1644052011-06-04 15:53:51 Válasz a #164386. hsz-ra
Köszönöm Anikó!
És kívánom, hogy jövőre egy gyönyörű nászutatok legyen Santorinin!
Na és idénre is jó utat Nei Poriban, úgy látom, már aktuális, hiszen mindjárt indultok!
A Haroulára rá tudsz keresni itt alul a keresőben, írtak már róla többen a topikban.
#1644062011-06-04 16:14:49 Válasz a #164386. hsz-ra
Kedves Aniferi Anikó!
Mi 28 nap múlva indulunk Santorinire, a Haroulába, amint hazaértünk lesznek képek és beszámoló is a Harolua-ról!
Jó utat Nei Poriba, mi ott voltunk tavaly
Mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm!
Reméljük jövőre minden úgy alakul, ahogy szeretnénk.
Köszi Verka, rá is fogok keresni a szállásra.
Erinet, Neked pedig láttam a Nei Poris képeidet, mi is ilyen tartalmas nyaralást szeretnénk!