Mi is a Sari Beac-ben voltunk , a főépületben, nekünk nem volt klíma, de nem is hiányzott, mert jó volt a légmozgás. Én mondjuk nem is foglalkoztam vele, hogy van, vagy nincs klíma. A kocsiban, ahol egész nap ülök ott legyen, de a tengerpartra nekem nem kell.
A Sarti Beach- nek több épülete van:
1. Ginginke teljesen leírta az új épületet
2. Régi épületben van ahol van klíma, de a legtöbb helyen nincs
3. Bungalókban van
#1642142011-06-02 21:41:21 Válasz a #164146. hsz-ra
Szijja!
Azt a fagyizót mi is meglátogattuk,és tényleg fini a fagyi,
monjuk Sartin ami a téren van meg se közelíti szerintem
Na és pesze onnan a kilátás is gyönyörű.
Csilla1977!
Van egy jól bevált intézkedés a klíma nélküli szoba ,nyáron is elviselhető hőmérsékletének tartására:
1.:nappalra le kell engedni a redőnyt mielőtt lementek a tengerpartra.
2.:ablakok,ajtók bezárása az indulás előtt
3.:este mikor visszamentek a szállásra,redőny résnyire fel,majd ablak kinyit.
4.:Ha szükséges a másik oldalon ajtót vagy ablakot kell nyitani a huzat érdekében,ez semmi perc alatt felfrissíti a szobát.
Hidd el nekem,nem fog hiányozni a klíma,hisz nyaralni mentek,tengerpart,pálmafák,bulik.Mi kell még?
Szia!
Nagyon aranyos vagy és kedves , de megmondom őszintén , hogy nagyon remélem, hogy nem kell használnom. Én klímást rendeltem azt fizettem és azt akarok kapni.
pl. elmész a motorkölcsönzőshöz rendelsz egy 750-es africa twint másnapra, de kapsz egy 80-as scarabeust vagy pgo-t Tök jó. Motor, motor, elvész a végállomásra , de nem ezt rendelted és nem ezt fizetted.
Csilla. Mivel én minden évben juniusba megyek,és otthon sincs klima, nem is nagyon hiányzik. De ha előre klimásat fizetnék (több pénzért) valószinü ragaszkodnák hozzá, hogy legyen. Főleg július közepe vége fele.
#1642482011-06-03 06:06:56 Válasz a #164214. hsz-ra
Boni!
Teljesen véletlenül keveredtünk be abba a cukiba, de így utólag nagyon megérte, még akkor is ha én nem ettem semmit. De maga a hangulat és a látvány megérte