#1639542011-06-01 12:12:13 Válasz a #163337. hsz-ra
dtina,
mivel mi csak jul. 4-én kelünk útra, te már ezt addigra megtapasztalhatod. Ha találsz vmi megoldást, helyet, írjál róla. Akár magánban is jöhet a válasz. Én is hasonlóan gondolkodom, szívesen napoznék fürdőruha nélkül Pargán is. Nekem ismerőseim azt mesélték, hogy az eldugottabb, távoli sziklás partszakaszokon őket nem zavarták meg, s ott nudizhattak. De monokinizni egyre többen mereszkednek, azzal nem lesz gond.
Már alig várom, hogy Görögországban tudjam magam! Igazából én talán haza sem szeretnék jönni, annyira szeretem ezt az országot. Az én utazásomig még 47 nap van vissza.
Parga nagyon vonzó számomra.
Kicsit hiányolom, hogy Pargáról igazán részletes térképet nem találok sehol.
Mi, a fiammal a Kardanis házban fogunk lakni. Érdekelne, mi a véleményetek erről a szállásról.
Tudom, hogy közel a Piso Krioneri strand, ami a képek láttán igazán elbűvölő.
Mindenkinek jó nyaralást kívánva: Gabilla
Sziasztok!
Már talán nincs nekünk sem sok és utazhatunk! Aug.12-én indulunk az Aeolus-sal és a Sakis villában fogunk lakni. Van aki szintén ebben az időben jön és ezzel az irodával? Sok szép képet és videót láttam már Pargáról és már nagyon várjuk az indulást. Voltunk már Vrasnán, Nei Poriban, Sartin és a gyerekeim Korfun. Most reméljük Parga is ilyen szép lesz, mint az előzőek:)
Szia Ildima!
Szerintem Parga sokkal szebb lesz mint az eddigiek!!!! Mi 2008-ban voltunk két hetet, fantasztikus volt. Parga varázslatos hely, és rengeteg látnivaló van a környékén! Vizitaxit se hagyjátok ki. Nem szoktunk ugyanoda kétszer menni, de Pargával lehet hogy kivételt teszünk.
Jó készülődést!!
#1643012011-06-03 16:24:54 Válasz a #164074. hsz-ra
Sziasztok Parga imádók!
Mi sem voltunk még kétszer ugyanazon a helyen, de Parga más. Oda már 3x megyünk, nem lehet betelni vele és környékével. Történelmileg ez az Epiruszi régió a leggazdagabb. Még sok mindent nem láttunk és át szeretnénk menni Albániába is, Sarandát és Butrint megnézni. A világörökség része. Eddig egyszer sem sikerült, mert mindig a legutolsó turnussal mentünk és nem volt elég utas a busz inditásához. Meg kell újra nézni a Vikos szurdokot, a Dodoni jósdát, mezopotamoszt, az Acheron folyót. Vagyis mindent újra végig kell járnunk. Most júl. 22- aug. 5 között leszünk kint. Újból a Sakis villába megyünk. Aranyosak a háziak, náluk lehet venni uborkát, paprikát és paradicsomot, meg még sok mindent, jóval olcsóbban mint a boltokban. Németül, angolul és olaszul beszélnek.
#1643372011-06-03 20:52:39 Válasz a #164269. hsz-ra
Szia Vio!
Gyönyörűek a fotóid!!!
Láttam, voltatok Lefkada-n is hajóval. Az honnan indult, és mennyibe került?
Egyébként mikor, melyik időszakban voltatok kint?
Én is megyek a párommal aug. 22-én KÉT hétre!!!
Már totálisan be vagyok zsongva! Voltam már többször (8-szor) Görögországban, de ahogy elnézem, ez mindent felül fog múlni.
Ja, még az is érdekelne, hogy a strandokon mennyibe kerül a napozóágy és a napernyő. Mi a Piso Krioneri közelében fogunk lakni, úgyhogy persze bár máshova is el fogunk menni, de talán mégis ott leszünk a legtöbbet.
Előre is köszönöm a segítséged!
Üdv. Évi
#1643522011-06-04 07:14:16 Válasz a #164337. hsz-ra
Szia Pévi!
Ugyan Vionak címezted, de azért írnám, hogy tavaly júniusban 7-8 EUR volt egy napernyő és két napozóágy. Fogyasztás nem tartozott hozzá. Mi is a Piso Krioneri közelében laktunk (Bakas apartman), de minden nap más strandra mentünk. A P.Kr. egy kicsi, nagyobb köves strand. Nekünk a Lichnos tetszett a legjobban, ugyan sokat kellett gyalogolni (át az olajfa ligeten), de megérte. A Valtos is szép. Rengeteg a látnivaló, gyönyörű a táj, stb. Én is sokszor voltam már Go-ban, de eddig ez volt a legszebb.
#1643572011-06-04 08:01:47 Válasz a #164337. hsz-ra
Szia
A Lefkadai hajóút ami végül is Lefkada (Porto Katsiki) ,Kefalonia(Fiscardo),Ithaka(Kioni), Meganisi barlang, Scorpio sziget megtekintése ha jól emlékszem 42,50Eur volt és egész napos program.Reggel busszal Nidribe és onnan indul a hajó.Este hétre ér vissza Nidribe és kb. 1/2 9-re ér vissza a busz Parga-ra.
Mi mindkét alkalommal június vége-július elején voltunk kint.