Sziasztok 7 nap és indulok Görögországba.
Ti annyi mindent tudtok. Érdeklődni szeretnék, tudtok-e valamilyen hangulatos, olyan "kalóztanyás "helyet Nei Pori és környékén.
Nyaraltam már itt, de eddig csak az utolsó héten, amikor már
sokminden zárva volt.
Szia "tallér"
Köszönöm a szívből jövő jó kívánságokat az sajna biztos, hogy jól érezni nem fogom magam a társam nélkül, de szükségem van a pihenésre mert a tavalyi év is kimaradt. Fel kell töltődnöm energiával mert nem fogom bírni a melót!
Akivel együtt fogok utazni remélem "megismerjük" egymást, de én nem akarok senkinek a terhére lenni és ne vegyen tolakodónak. Megpróbálok valahol internet hozzá férést keresni és a helyszínről "tudósítani" titeket. És legyen a jelszavunk "OPTIMISTÁK S BIZAKODÓK" vagyunk...OK De még a holnapi nap itt áll előttünk a fórumozásra.
Sziasztok 7 nap és indulok Görögországba.
Ti annyi mindent tudtok. Érdeklődni szeretnék, tudtok-e valamilyen hangulatos, olyan "kalóztanyás "helyet Nei Pori és környékén.
Nyaraltam már itt, de eddig csak az utolsó héten, amikor már
sokminden zárva volt.
Szia "Judith77"
Konkrét "kalóztanyás" helyet nem tudok, valamikor járt kalózhajó, de már az utóbbi egy-két évben azt sem láttam. Sőt még azt sem mondhatom menj be valamelyik Tavernába majd ott "kirabolnak" mert ez Görög honban nem jellemző a turisták megfejése avagy kirablása.
Szia Aniferi akkor "holnapután" utazunk? Te Budapesten szállsz fel a buszra?
Nem tudom kijelölt ülő helyek lesznek-e vagy mindenki oda ül ahová tud. De szerintem inkább az első verzió.
Szia Aniferi akkor "holnapután" utazunk? Te Budapesten szállsz fel a buszra?
Nem tudom kijelölt ülő helyek lesznek-e vagy mindenki oda ül ahová tud. De szerintem inkább az első verzió.
Igen, Pesten szállunk fel.
Szerintem is lesz ülésrend, bár az Apollonnal még csak most megyünk először.
AniFeri!
Igen, az Apollónnál van ülésrend, de szerintem a többi irodánál is. Egy kivétellel mindig Apollónnal utaztunk. Nem lesz velük semmi gond. Rutinosak a sofőrök. Én, személy szerint rettentően sajnálom, hogy nem velük utazunk. Sajnos, előre nem tudtunk foglalni, amikorra meg körvonalazódott a helyzetünk, addigra meg már nem volt náluk hely. Igy aztán a Kalandozás Travellel megyünk holnapután Nei Porira.
AniFeri!
Igen, az Apollónnál van ülésrend, de szerintem a többi irodánál is. Egy kivétellel mindig Apollónnal utaztunk. Nem lesz velük semmi gond. Rutinosak a sofőrök. Én, személy szerint rettentően sajnálom, hogy nem velük utazunk. Sajnos, előre nem tudtunk foglalni, amikorra meg körvonalazódott a helyzetünk, addigra meg már nem volt náluk hely. Igy aztán a Kalandozás Travellel megyünk holnapután Nei Porira.
Húú, ennek nagyon örülök.
Tavaly utaztunk először busszal Görögországba (Sartira) és az Unitravellel mentünk, de ők meg egy másik irodával szerveztették az utat, konkrétan a Németh Travellel... Háááát, voltak érdekes dolgok...
Helló "Aniferi"
Mikor van indulás Pestről? Nekem 8.30-ra kell lennem a vasúti pálya udvaron Győrben, indulás 8.45-kor én személy szerint késői időpontnak tartom mert régen volt, hogy Kiskunfélegyházán szálltam buszra és ott 11-kor volt az indulás , de majd meglátjuk HÉTFŐN...mert még mindig van egy nap.
Helló "Aniferi"
Mikor van indulás Pestről? Nekem 8.30-ra kell lennem a vasúti pálya udvaron Győrben, indulás 8.45-kor én személy szerint késői időpontnak tartom mert régen volt, hogy Kiskunfélegyházán szálltam buszra és ott 11-kor volt az indulás , de majd meglátjuk HÉTFŐN...mert még mindig van egy nap.
#1644352011-06-04 23:34:08 Válasz a #164401. hsz-ra
Szia Gudli!
Ha nagyon szépen megkérlek, akkor majd tájékoztatsz, hogy milyen volt a Kalandozás Travel által szervezett utatok? Én is velük szeretnék majd utazni, csak nem ismerem őket, és szívesen venném a tapasztalatokat.
Köszönettel:
Larik
Kedves Larik!
Én is nagy várakozással tekintek erre az útra. Online foglaltam náluk. Másnap már küldték a foglalási számot, a befizetendő összeget és a bankszámlaszámot. Azonnal átutaltam az összeget. Legnagyobb meglepetésemre már két nap mulva a kezemben volt a részvételi jegy, az átutalt összegről szóló számla és a szerződés két példány (amelynek egyik példányát alárva kérték visszaküldeni), valamint egy részletes utastájékoztató. Persze, foglalás előtt irtam nekik egy e-mailt, mivel 3 apartmanházuk van, megkérdeztem, lehet-e tudni, hogy mely szobák néznek a tenger felé. Néhány óra alatt jött a válasz, hogy a tengerre néző szobák közül, melyek azok, amelyek még foglalhatók. Aztán még váltottunk néhány e-mailt. Minden kérdésemre gyors, kielégitő választ kaptam. Eddig nagyon flottul mentek a dolgok. A folytatást majd meglátjuk. Természetesen mindenről beszámolok.
Üdvözlettel: Gudli