Kedves Larik!
Nagyon szépen köszönöm a jókivánságokat! Bizom bennne, hogy minden jó lesz! Számithasz rám, jön a beszámoló!
Mylo! Szegeden a Tisza-part sem rossz, én már csak tudom! De az Égei tengerhez semmi sem fogható! Amikor mi már túl leszünk a nyaraláson, Te pedig ezerrel készülsz, akkor mi leszünk rettenő irigyek. Most viszont szeretettel fogunk rád gondolni!
Még egyszer mindenkinek köszöm, aki gondolt ránk és jókivánságát fejezte ki!
#1645422011-06-05 21:23:28 Válasz a #164541. hsz-ra
A holnapi indulóknak, jó utat, az itthon maradottaknak meg kitartás, nekünk majd sajnos letelik de ti meg közelebb lesztek az induláshoz, mi meg a jövő évi nyaraláshoz. A "viszlát" 2011.06.16.-án
#1645822011-06-06 13:02:36 Nei Pori - hotel evilion-evdion-sea and sun
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ezek közül a hotelek közül (Hotel Evilion, Evdion, Sea and Sun) volt-e már valamelyikben valaki? Mert elvileg ez egy hotel csak gondolom 3 külön épülete viszont pl. a google maps helyileg is több km távolságban mutatja őket és a tengerpart is legalább 1-2km-re van az épületektől a térkép szerint. Azt szeretném megtudni, hogy vajon a térkép a rossz vagy pedig tényleg ilyen messze vannak a parttól ezek az épületek? Mert a leírásukban azt írják, hogy közvetlen a parton találhatók. Ha valaki volt már leírná, hogy milyen tapasztalatai voltak akár az étellel, szállással de legfőképpen a tengerpart távolságával kapcsolatban...
Szia Niki!
Nem ott laktunk, de nem messze a Hotel Eviliontól egy apartmanban. Ott jártunk el előtte mikor mentünk a strandra. Közel van a part kb 5o m-re. Nei Pori szélén, de ott legalább kevesebben vannak a strandon.
Virdzsi
#1646232011-06-06 18:07:01 Válasz a #164582. hsz-ra
ha jol emlékszem a falu lenti végén van az egyik és ott is lehet fogni a wifi-t szabadon a térképre berajzoltam,de a hotel pontos nevére nem emlékszem hogy evilion vagy evidion