Igen. Vélhetően a centrum felé mutat a tábla Belgrádot illetően. Elhelyezkedését illetően: Belgrádba beérve van egy majdnem derékszögű jobbkanyar, tovább kell menni. A feljáró aszem a Zágráb felől jövő autópályára viszi fel a forgalmat. Tulajdonképpen az E75 Magyaro.-Görögo.-i szakaszán az egyetlen hely, ahol el lehetne tévedni ha nincs ez a tábla...
Sziasztok!
Július 9-én megyünk SIdariba repülővel. mivel este 11 kor ér be a gép tud valaki segíteni abban,hogy jutok el Sidariba?gondolom olyankor busz mar nem megy,van valakinek valami tippje?Autót mindenképpen szeretnénk bérelni esetleg lehet azt a repülőtéren is?
Minden információt köszönök!
Sziasztok!
Tudom ,hogy off de a Korfu fórumba nem tudok belépni egész nap...........nem tudjátok miért?Szombaton indulnánk autóval...Nem tudja valaki ,hogy belgrádig az autópálya hogy áll?Tudom tavaly még nem volt kész,de idén már hátha...Előre is köszi
Sziasztok!autoval keszulun sartiba és egy kis segítséget kérnék!olyan apartmanba szeretnenk menni ami kozel van a tengerhez és nincs távol a turista kozponntol és legalább 10 nappalt lehessen ott tolteni,mert sajnos az utazasi irodakban csak 7 napossakat ajánlanak!Ha kérhetném email-t írjatok-bela8602@freemail.hu!!!!Elore is nagyon szépen koszonom és NAGYON jo ez az oldal!!!