Szia Niki!
Mi az Arany házban voltunk, autóval mentünk. Most is Nei Poriba megyünk június 14.-én, az Andonia apartmanba fogunk lakni. Az sincs messze Nei Pori szélétől. Mi jobb szeretjük ezt a végét, a Platamon felöli rész túl zsúfolt, már mint a strandon.
#1647432011-06-07 19:11:47 Válasz a #164703. hsz-ra
Szia!
Köszi a választ. És autóval gondolom, hogy Szerbián és Macedónián keresztül mentetek, ugye? Már van végig autópálya vagy be kell menni kisebb városokba, falukba esetleg? Valamint van az úttal kapcsolatban valami jó tanácsod? Kb. mennyi idő alatt értetek le? És útdíjat mennyit kell fizetni?
Szia Niki!
Mi nem messze lakunk Szegedtől, kb. 10 óra volt az út. Nem igazán lehet eltévedni, a táblákat kell figyelni és gondolom van GPS-etek. Az autópálya egyenesen levisz Görögországba.
#1648222011-06-08 12:36:08 Válasz a #164784. hsz-ra
Oké,köszi szépen! Úgy néz ki mi is az Andoniába megyünk,csak mi júni végén. Előre is jó utat nektek és kellemes nyaralást! És ha hazajöttetek majd mesélj,hogy milyen volt az út és a hely
De írígylem a most indulókat, meg a jövőhetieket is! Nekünk még egy hónap, mi is az Andoriába megyünk. Várjuk a beszámolótokat. Engem az autóbusz bérlés ára is érdekelne. Egyébként mennyi idő alatt ér le a busz Szegedről NeiPoriba? Mi a Tesco-tól indulunk, legalábbis az van a részvételi jegyen. A Kalandozással megyünk mi is.
Szóval jó pihenést! Érezzétek jól magatokat!
De írígylem a most indulókat, meg a jövőhetieket is! Nekünk még egy hónap, mi is az Andoriába megyünk. Várjuk a beszámolótokat. Engem az autóbusz bérlés ára is érdekelne. Egyébként mennyi idő alatt ér le a busz Szegedről NeiPoriba? Mi a Tesco-tól indulunk, legalábbis az van a részvételi jegyen. A Kalandozással megyünk mi is.
Szóval jó pihenést! Érezzétek jól magatokat!
Lehet, hogy csak nekem tűnik fel, vagy sokaknak nincs számítógépe, vagy nem tudnak az oldalról, de úgy veszem észre, hogy ide a Nei Pori fórumra nem kerülnek olyan sűrűn fel a hozzászólások, mint más üdülőhelyekre. Múlt nyáron Sartira utaztam és akkor egy időben mentünk vagy hatan, most Mylo az egyetlen aki abban az időpontban jön, amikor én. Pedig bánhatják. Lemaradnak egy jó kis sörözésről Igaz Mylo?
A hozzászólásoknál is napom telnek el, hogy senki nem ír. Azt hittem lelkesebbek lesznek a jövendő nyaralók
Vagy elvette a kedvüket néhány kötekedő hozzászóló...
Ez uram azért lehet, mert az aktív fórumosok egy kicsit beleuntak,hogy naponta mindig ugyanazt kell leírni mert lusták az emberek olvasni.
Vagy csak úgy belefáradtak az írogatásba, de az biztos, hogy itt vannak és olvasnak.
Tudod „A szél lapozni tud,de olvasni nem”
De az embert megáldottál jó esetbe 2 szempárral és néha kéne is használni.