Sziasztok!autoval keszulun sartiba és egy kis segítséget kérnék!olyan apartmanba szeretnenk menni ami kozel van a tengerhez és nincs távol a turista kozponntol és legalább 10 nappalt lehessen ott tolteni,mert sajnos az utazasi irodakban csak 7 napossakat ajánlanak!Ha kérhetném email-t írjatok-bela8602@freemail.hu!!!!Elore is nagyon szépen koszonom és NAGYON jo ez az oldal!!!
Azt vettem le,hogy jún10-júl24 között Görög irányába haladva, el lesz terelve a forgalom,de visszafelé már lehet a hídon jönni. Remélem jól raktam össze.
Ezt folyamatosan frissítik,ha változás van, és bal oldalt ha rákattintotok a kis ikonokra, azt is láthatjátok melyik típusú kút merre van az országokban, így betervezhetitek hol szeretnétek megállni.
Bitang!A benzin 132-138 Dínár !!Még nem vagyunk otthon Görögbe vagyok itt jövőhéten emelik a benzint!Mi majd 19-én érünk haza persze kocsival vagyunk és tankolni is kell majd írok még ! Belgrádnál nem volt forgalom rajta simán éjszaka mentünk át
Sziasztok!a szállás úgy néz ki,hogy sikerult.olyat szeretnék kérni,hogy aki autoval volt sartin az nem-e tudna egy leírást kuldeni az útról!!!!lehet az email címemre is kuldeni. bela8602@freemail.hu
elore is koszonom!!
Tegnap éjszaka hazaértünk. Az úton nincs semmi rendkívüli, egyedül Belgrádnál volt egy nagyobb elterelés, mikor mentünk. Aszfaltozás miatt nem lehetett felhajtani a Nis felé tartó négysávos útra, hanem Zagrab irányába el kellett mennünk az első lehajtóig (kb. 6 km) és ott tudtunk visszafordítani. Tegnap próbáltam nézni, hogy ugyanúgy van-e még, de sajnos nem láttam. Lehet, hogy ez csak egy átmeneti terelés volt. Tankoltam gázolajat Macedoniában oda vissza, Euroval fizettem. 1,07 volt lefelé a Görögország előtti utolsó kúton, 1.1 visszafelé egy másik kúton. Az építkezés tart Novi Sad környékén, kb. úgy mint tavaly, Belgrád után egy néhány km-en és a Macedon határ előtt és után. Hirtelen ennyi jutott eszembe.