Szia Theia Én már semmit nem értek mert most meg a Bucuska néven enged belépni NA mind1 Minket kérdeztek még januárban mikor lefoglaltuk az utat hogy van-e valami igény hova szeretnénk ülni és mondtuk hogy a lényeg ne keréken legyen Félek nem bírnám :s Szóval ennyi Meg állítólag névre szólóak lesznek az ülések :S NEm tudom ÉS Már csak 5 nap
#1649102011-06-09 00:17:09 Válasz a #164826. hsz-ra
Szia Josza!
Remélem a betegségedből végleg felépültél!
Látod, azt mondják, hogy mindennek, sokszor még a rossz dolgoknak is oka van. Ez az ok most valószínüleg az lehetett, hogy megismerjétek Pargát.
Persze azért biztosan jobb lett volna, ha nem leszel beteg, de ennek is lett egy nagyon kellemes, jó vége.
Azért bátrak voltatok, hogy a kórház után néhány nappal nekiindultatok ilyen nagy útnak! De hát bátraké a szerencse!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült az utatok, és ilyen jó időtök volt!
#1649172011-06-09 08:18:45 Válasz a #164910. hsz-ra
Kedves Pévi!
Én hál'Istennek meggyógyultam akkor. Csak hát közel 60 éves vagyok és ilyenkor már sohasem mondhatja az ember, hogy teljesen egészséges. Mindig van valami bosszantó nyavalya, ami megkeseríti az ember életét. Nagyobb baj, hogy a nejem is közben átvette ezt a szerepet és mostanában igen súlyos betegségeken ment keresztül. Ezt nehezebben viselem, mint a sajátomat. Parga rendkívül kellemes emlék. Bizonyára még visszamegyünk oda. Még egy fontos "hozadéka" van Pargának, még pedig, hogy Parga kapcsán kezdtem ezen a fórumon résztvenni. Aztán itt is ragadtam. Rendkívül kedves emberekkel ismerkedtem itt meg, melyek közül több mélyebb, személyes barátság született.
Jó készülődést!
Üdv: Josza
#1649482011-06-09 15:15:14 Válasz a #164917. hsz-ra
Szia Josza!
Csodálatosak a képek, amiket felraktál. Minden hely ismerősként köszöntött rám. Ide tényleg érdemes visszatérni. Igaz ez Görögország minden, túristák által még nem felkapott helyére is. Bár, amekkora történelme van az országnak egy élet is kevés, hogy az ember mindent bejárjon. Mi is "csak" 17-szer utazunk ki, de nem lehet betelni vele. Remélem egészséggel fogjuk bírni, hisz mi sem vagyunk tizenévesek, mert terveink vannak nyugdijas éveinkre, ki szeretnénk nyaranta költözni, úgy 5-6 hónapra és mindeg más vidékre.
Remélem Te és Asszonykád is rendbe jöttetek teljesen.
Gabi
Idén Parga-Cristina házat választottuk úti célul és érdekelne, hogy az apartmanban van e wifi lehetőség?
Köszi szépen!
Szia!
Sajnos nincs Wifi a Christina-ban.
Tavaly a Christina-ban voltunk. Nagyon szuper hely,az egyik legjobb,csak azt tudnotok kell,hogy ez van legmesszebb a tengertől a Walteros apartmanok közül. Mi is aggódtunk,de nem vészes a távolság,közben annyi a látnivaló,hogy elrepül az a 10 perc,amíg leérsz a városba.
Ajánom a fotóalbumos képeimet,van egy albumom,ami a Christina apartman fotóival van teli....
#1650042011-06-10 10:39:31 Válasz a #164994. hsz-ra
Ó,mi is aug.22-én megyünk, csak az Apollon Travellel,a Margarita apartmanba.
Úgy látom,most egy csomóan egy időpontban fogunk Pargán nyaralni a fórumról....
A fórum főoldalon az utazólistában meg tudod nézni,hogy kik jönnek még akkor, és időpont vagy település szerint tudsz keresni is.
De biztos vannak egy páran,akik nem írták be magukat még oda.
Nézd meg a képeimet,olvasd el a beszámolómat Parga 2010-életem legjobb nyaralása címmel,sok infó van benne a Christina-ról is.
Sziasztok!
Na sikerült végigolvasnom mindent:)hááááát nagyon termékenyek voltatok,és rettentő sok köszönet a sok infóért.Mi 24nap múlva indulunk,de azért még lenne pár kérdésem,ha nem baj.Pl.akkor milyen cipőt vagy papucsot érdemes venni,vinni?Már a néhol csúszós út miatt?Láttam,hogy sok pénz kell,de mégis mennyi az amivel nem kell nélkülözni?Persze ez így buta kérdés,de nem akarok filléreskedni ott.Köszönettel:Anikó